Leto - otravné muchy po celom dome

nina661
1. jún 2015

Prišlo teplé počasie a ako každý rok sa nám do domu nahrnuli muchy a je to dosť otravné.......poraďte, prosím čo funguje na tie hnusné muchy?...sieťky na oknách nemáme-nechcem mať sieťky po celom dome ako majú moji rodičia

lucyzet
1. jún 2015

tiež sa mi to nepáči, ale nemali sme inú možnosť. :D buď estetickosť, alebo by nás muchy zožrali zaživa, sused totiž chová prasiatka... ☹

lilimoni
1. jún 2015

Ja som si zavesila na strop mucholapku 😀 tie lepkave pasy a parada 😀

mimla
1. jún 2015

My máme ten odparovač do zásuvky a zdá sa mi, že s nulovým efektom.

nina661
autor
1. jún 2015

@mimla nj to som čítala že tie vecičky do zásuvky majú na muchy nulový efekt...sieťky sú ako tak účinné ale muchy si cestu nájdu a sieťky aj tak nechcem...tie mucholapky do ruky elektrické sú asi tak platné ako tie normalne mucholapky
@lilimoni tie lepkave pasy som mala minuly rok v kuchyni ale stále ked prichádzali hostia a šli cez kuchynu do obývačky a tam tie lepkavé veci zavesené s muchami 😀

Viem, že som dosť vyberavá...niečo prírodné by sa mi zišlo napr nejaké listy či kvety do každej izby na okno ktoré by ich odplašili

lilimoni
1. jún 2015

@nina661 ja ked ide navsteva to hadzem do kosa a potom zavesim nove 😀 ale keby bolo nieco ako ma bref tie dekoracne osviezovace, to by bola parada 😀 pekne vyzera, prijemne voni a ziadna mucha 😀

nina661
autor
1. jún 2015

@lilimoni nj to by som poukladala na okná 😀

tova
2. jún 2015

mam sietky na kazdom okne, a za cele leto najdem 5 much dokopy v dome, ja som aj zabudla ake to bolo niekedy ked neboli sietky a muchy liezli po kredenci, stole, nic sa nemoze nechat otvorene, prrrr a ze mucha v hrnci v polievke. ani chemie by som nechcela mat v zasuvkach. Ked nechces sietky na kazdom okne, daj len na par a vetraj len tam, pootvaraj izby.

ultra
2. jún 2015

Mam na kazdom okne ktore otvaram - sietku - na prvy pohlad si ju ani nevsimnete. Odporucam kupit sietku vo farbe antracit - je to taka tmavo seda az cierna. Bielu sietku ihned na okne vidiet - ciernu nie.

nina661
autor
2. jún 2015

Zmenila som názor...tie muchy ma psychicky ničia a najmä pri varení!!...idem kúpiť tie lepiace mucholapky na strop do mesta a cez víkend manžel spraví tie sieťky na okná 😀 špiny malé lietajúce už skončili!!!