Prosím vás, akú obuv nosíte v lete v prípade, že sa vám výrazne potia nohy. Ja prevažne tenisky, ale so zvyšujúcim vekom 50+ mi príde nevhodné nosiť stále aj k šatám tenisky. Keď kráčam, sandále zvládam, lebo prúdiaci vzduch nohy ako tak ovlazuje, ale akonáhle sedím, stojím tak je to katastrofa, kropaje potu, o interiéri ani nehovorím, v robote sa musím prezut do tenisiek. Riešite to nejako alebo je vám to jedno? Mne do toho aj pocitovo napuchnu nohy, takže ponožky sú potom vykúpením. Pre mňa by ideálna obuv boli sandále s ponožkami 😁
Ja mam slapky (zabky) od Crocs, a neviem si ich vynachváliť. Akurát si idem prikúpiť dalsie do partie. Nesmyka sa mi, lahka údržba a trvácne. Určite odporúčam 🦶
@matovicova ďakujem za tip, len to mi príde k elegantným šatám asi nevhodné
@april171 mám presne to iste driclor nepomôže ani náhodou akurát kukam elektricky antiprespirant to by malo pomôcť
Ale k veci nosím botasky s ponožkami a sandalky jedine kde je v unutro save čiže brusena koža alebo niečo prírodné
Sandalky mám z ccc vnútro majú fajn tak sa nešmýka a ešte mám tie balerinkove ponozky a dám si aj do slapiek
@april171 napr. U batu maju https://www.bata.sk/doplnky/kategorie/vlozky-do....
@april171 alebo este tieto su dobre https://www.inohy.sk/vlozky-do-topanok/antibakt...
@dominka63 ja si driclor sem tam dávam, mne to ako tak zaberie, mne ale najväčší problém robí to pocitové spuchnutie nôh, ktoré je pravdepodobne spôsobené tým, že mi nemá čo sať pot. Savá stielka je základ, ale mne sa potia nohy aj zvrchu, takže tak mi to nepomôže. Za tie roky samozrejme som si v lete zvykla akurát ten zvyšujúci vek mi robí väčšie vrásky s outfitom.
Ja v lete len birkenstock.. aj moja mamina, a to ma 64 🙂 topky pre kazdy vek 👍🏻
@april171 ja nosim ponozky aj do slapiek. baleriny nenosim,lebo sa do nich nehodia ponozky. mam aj celokozene dvoje, ale na holu nohu to nedam. silonky neznasam. ten pocit tenkej umeliny na nohe. sandale nenosim tiez kvoli poteniu. vacsinou tenisky aj v lete. ked sa nehodia tenisky, tak platenne espadrillky s bavlenenymi nizkymi ponozkami. to by mohlo byt vhodne pre teba
si pamatam raz som si do mesta obula zabky, nevedela som v tom dojst ani domov, dole takym malym briezkom som si ich musela vyzut, tak sa mi v nich potila noha a smykala, ze sa mi nedalo chodit
@vvverunkaaa aj nad tými som uvažovala, len neviem ako dlho vydrží ta stielka, kým nebude moc zanesena.
@april171 podla mna treba zaviest znova do mody sandale s ponozkami, mne by sa tiez hodili😁
Ja sandale naboso nedavam, tiez sa mi v tom poti noha, musim mat baleriny so silonovymi ponozkami do balerin alebo silonove pancuchy. Takze riesim to takto...