Lesklá dlažba - tipy a triky na čistenie

misaatko
29. mar 2016

Prosim o tip na cistenie lesklej tmavej dlazby. Mate skusenosti s parnym cisticom? Alebo Bonou? Uz naozaj neviem co skusit... Zatial najlepsi efekt s okenou len je to hrozne pracne. Ocenim kazdy prispevok. Dakujem

misaatko
autor
29. mar 2016
macamac
29. mar 2016

@misaatko no ja mám ešte vyšší lesk, totálne lesklú - ako hladina vody 😅
kúpili sme špeci čistiaci stroj na to, len nechce sa mi vždy s ním naťahovať 😀 ( resp. mužovi, ja som to ešte neskúšala 😀 )
tak tiež uvítam rady, jednoduchšieho čistenia 😉

mirage
29. mar 2016

Baby ja by som takuto podlahu nemohla.. U nas sa vyberalo vsetko tak, aby bola spina co najmenej vidiet.. ved takto ste otrokom vlastnej podlahy. 😀 Som pomohla, co?

misaatko
autor
29. mar 2016

To pocuvam casto. Ale zato je krasna, spina sa nekopi, lebo ju neni vidiet. A ja takci tak upratujem casto ci laminat alebo dlazbu. Len nejaky trik by sa zisiel 😃

sissy27
29. mar 2016

@misaatko bona mop chválim, síce nemám skúsenosť s takouto lesklou podlahou, ale je fakt, že po tom mope neostávajú šmuhy, podlaha je prakticky hneď suchá, takže by to mohlo fungovať... podľa mňa umyť môžeš čím chceš, ale musíš hneď aj dosucha vyutierať, aby ti nestihli ostať šmuhy...

misaatko
autor
29. mar 2016

A bona neumyva moc namokro?

fiffinkaa
29. mar 2016

mám vysokolesklý gres a čistím parným čističom kärcherom, bez jedinej čmuhy odporúčam..

misaatko
autor
29. mar 2016

A ktory presne??

macamac
29. mar 2016

@fiffinkaa prosim ta,daj nejaky link na ten karcher🙂 diky

erika161
30. mar 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

@fiffinkaa takze sa oplati do neho investovat?

fiffinkaa
30. mar 2016

čistí velmi dobre..len je to troška náročnejšie na čas, po čistení treba stroj vyčistiť, nádržka na vodu, popreplachovať hadice..ale napríklad mám bežne doma upratané a náhodou z nudy vytiahnem parný čistič, tak som prekvapená kde sa tolko špiny nabralo...takže je to sila..

fiffinkaa
30. mar 2016

@misaatko
@macamac

http://www.akciovenaradie.sk/steps/eshop/40-1-C...

mám tento, vysáva, parí a čiastočne aj suší v jednom kroku..je to na plávajúcu, dlažbu, koberce aj gauč..

macamac
30. mar 2016

@fiffinkaa ale nie je to špeciálne na dlažbu s vysokým leskom, či?

fiffinkaa
31. mar 2016

@macamac
nie nie je to špeciálne na lesklú dlažbu..

papulka19891
15. sep 2018

@misaatko mame tu istu dlazbu ako vidim.ja uz banujem ze som judala.to cistenie je katastrofa a stale mam na nej sivasty povlak

denulaaa111
18. sep 2019

@fiffinkaa ja ho mam C3 a des nam to nepari dobre vy mate aky?