Prosim o tip na cistenie lesklej tmavej dlazby. Mate skusenosti s parnym cisticom? Alebo Bonou? Uz naozaj neviem co skusit... Zatial najlepsi efekt s okenou len je to hrozne pracne. Ocenim kazdy prispevok. Dakujem
Baby ja by som takuto podlahu nemohla.. U nas sa vyberalo vsetko tak, aby bola spina co najmenej vidiet.. ved takto ste otrokom vlastnej podlahy. 😀 Som pomohla, co?
To pocuvam casto. Ale zato je krasna, spina sa nekopi, lebo ju neni vidiet. A ja takci tak upratujem casto ci laminat alebo dlazbu. Len nejaky trik by sa zisiel 😃
@misaatko bona mop chválim, síce nemám skúsenosť s takouto lesklou podlahou, ale je fakt, že po tom mope neostávajú šmuhy, podlaha je prakticky hneď suchá, takže by to mohlo fungovať... podľa mňa umyť môžeš čím chceš, ale musíš hneď aj dosucha vyutierať, aby ti nestihli ostať šmuhy...
A bona neumyva moc namokro?
mám vysokolesklý gres a čistím parným čističom kärcherom, bez jedinej čmuhy odporúčam..
A ktory presne??
@fiffinkaa takze sa oplati do neho investovat?
čistí velmi dobre..len je to troška náročnejšie na čas, po čistení treba stroj vyčistiť, nádržka na vodu, popreplachovať hadice..ale napríklad mám bežne doma upratané a náhodou z nudy vytiahnem parný čistič, tak som prekvapená kde sa tolko špiny nabralo...takže je to sila..
http://www.akciovenaradie.sk/steps/eshop/40-1-C...
mám tento, vysáva, parí a čiastočne aj suší v jednom kroku..je to na plávajúcu, dlažbu, koberce aj gauč..
@misaatko mame tu istu dlazbu ako vidim.ja uz banujem ze som judala.to cistenie je katastrofa a stale mam na nej sivasty povlak
@fiffinkaa ja ho mam C3 a des nam to nepari dobre vy mate aky?