Ahojte, lepite niekto? Vedeli by sme mi odporučit značku lepidlá na puzzle? Alebo je to jedno? Ďakujem pekne
Ja som použila obyčajné biele lepidlo z Tedi
@bloger a to sa ako aplikuje? Nestane mi na puzzliach rozmaznané? Alebo stopy po lepidlá?
v Panta Rei - lepidlo na puzzle - stoji asi 2 eura
Natlačíš si vrstvu na tie puzzle a pekne štetcom rozotrieš. Aby to preniklo do tých špár. Necháš zaschnúť a budeš mať krásny obraz. Neostanú stopy pekne to lepidlo uschne.
Aj ja som použila nejake z tesca obycajne tekute, nic neostalo
Ďakujem všetkým
@bloger a ešte, zo spodu čo dám? To mi asi pretečie na podložku nie? Tu potom obstrihnem po obvode?
Aha tak mi to väčšinou sme lepili na stole. Podložku sme nemali. Ale môže sa použiť baliaci papier niečo také.
Kúpila som si v papiernictve veľký tvrdý výkres (majú aj formát A0), puzzle som presunula na výkres, naliala som na puzzle lepidlo Herkules (z papiernictva) a starou kartou som ho roztrela po puzzle tak, aby to natieklo do každej medzery. Keď máličko bude vidieť lepidlo na puzzle to nevadí, po zaschnutí ho nebude vidieť. https://www.sevt.sk/disperzne-lepidlo-herkules-...
Ďakujem
Lepidlo na drevo.kedysi bol.duvilax.je.to biele.lepidlo na vodnej vaze ktore po zaschnuti ostane priehladne.
Wurstol sa volá to lepidlo