ahojte, poslednu dobu sa mi deju take veci, ze ked na niekoho myslim, tak ho stretnem alebo sa mi nejako ozve. minule som isla do mesta a hovorila som si, ze hadam nestretnem taky jeden manzelsky par a este som ani poriadne v meste nebola a uz som ich stretla, minali sme sa autami. to bola prva vec, potom som si v duchu spomenula na jedneho byvaleho kolegu z prace, prisla som do obchodu a on tam bol! :D pritom sme sa nevideli uz asi 3 roky a teraz ked som si nanho spomenula tak bum a stretla som ho. nedavno som premyslala nad terajsou kolegynou a hovorila som si, ze uz mi dlho nevolala, netrvalo par minut a zrazu na telefone jej meno ze mi vola. toto sa mi uz zoparkrat stalo s tym telefonatom, alebo spravou, ze som myslela na niekoho a zrazu napisal. velmi by som chcela aby sa toto stalo pri jednom chlapcovi, ktory sa mi paci, ale to mozem premyslat kolko chcem, zatial som ho nikde nestretla.
Aj mne sa to občas stane,že ak na niekoho myslím,alebo si na neho spomeniem tak sa ozve...škoda,že to nefunguje aj keď myslím na to,že by bolo super vyhrať nejakú čiastku a zbaviť sa hypo...na to myslím skoro stále a nič🤣🤣🤣
toto nie si sama a vacsinou sa mi to deje, ked si tak spomeniem, ze dufam, ze niekoho nestretnem a to jak na just! :D
@evita11223 hlavne, ked raz za 100 rokov idem do obchodu na šupaka s vlasmi v drdole a pocitom, že vyzerám jak vykrcnuty sliz a oproti bývalý ako z katalógu 😂😂😂
Vtedy to funguje na 1000%
No ja som tak predvčerom spomenula nášho kamaráta do pol hodiny mi volal. Včera večer hovorím mužovi, či mu už dnes volala jeho mamka cez messinger. Inštalovala si ho pár dni dozadu, tak som to myslela ako žart. A bum o hodinu volala. Navyše bolo už 21.00 a to nikdy nevolá vecer. Vraj, čo si dame v nedeľu na obed....
Muž ostal v šoku a hovorí, že sa ma začína báť 😂😂😂😂