Lelosi Silhouette

antonia15
22. dec 2022

Ahojte,
Má prosím Vás niekto tie nové Lelosi Silhuette? Aký je rozdiel medzi obyčajnými a týmito? A ak niekto nosí malú veľkosť, objednávali ste aj Polarosi veľkosť S?
Ďakujem

vkatush
22. dec 2022

@antonia15 mám aj aj aj 😁 klasické, polarosi aj silhouette.

Polarosi super, veľkosť ako klasické mi sedí, aj keď mi napadlo, či dokonca som nemala zobrať menšie (objednala som M, ale bolo by mi dobré aj S. Klasické mám aj S aj M)

Tie silhouette sú odlišné od klasických v tom, že naozaj cítiť, že zužujú, ten pás je oveľa pevnejší. Bohužiaľ neporadím pri nich veľmi, keďže som tehotná a nepodarilo sa mi do nich natrepať, zatiaľ čo pri ostatných nemám problém 😁 dúfam, že po pôrode sa vrátim do formy a oblečiem ich 😂

ropucha6
22. dec 2022

Tiez mam vsetky tri typy S. Polarosi su uzsie ako klasicke. Klasicke su mne osobne trochu sirsie ak mam normalnu vahu (XS). Ja som ich nosila aj cele tehotenstvo aj teraz kratko po 🙂 tie nove Silhouette maju vyssi pas a tiez je uzsi resp pevnejsi.

antonia15
autor
23. dec 2022

@vkatush jeeej ďakujem krásne to je skvelá recenzia, maximálne nápomocná 🙂 veľa zdravíčka a všetko dobré teda prajem ❤️

antonia15
autor
23. dec 2022

@ropucha6 taktiež ďakujem krásne...tak verím že tie Silhuette budú pre mňa akurát to práve som po pôrode a niečo čo mi troška podrží pás bude super 😊 krásne a pohodové sviatky prajem 😉

qetka
23. dec 2022

ja mam vsetky troje tiez, ale teda vacsiu velkost. Medium mam obycajne, tie su mi uplne akurat, aj Silhouette som vzala medium, ale do tych sa rvem ako hurka, ale narvem sa 🤣. Len mi pridu trochu horsi material, celkom som sa v nich potila. Ale to moze byt aj tym, ze su tesnejsie. Ale neviem, ci by som brala mensie cislo. Polarosi mam L, tie su trochu volnejsie ako obycajne, ale mensie by som nechcela.

antonia15
autor
23. dec 2022

Tie Silhuette vôbec nepoznám a Polarosi mi hovorila švagriná že sú kratšie, preto som sa pýtala ako sedia veľkosti ..

antonia15
autor
23. dec 2022

@qetka ďakujem pekne 🙂

ropucha6
23. dec 2022

@antonia15 tak Polarosi hlavne nie su na dnu…vonku su super, netreba pod ne nic, ale dnu mi nevyhovuju, tym, ze su teplejsie. A kratsie trocha su.

qetka
23. dec 2022

baby tak ja som nafotila na porovnanie, vsetko stredna velkost. Cize pri normalnych medium a polarosi stredna je L. Polarosi su o dost dlhsie, ale uz som citala jednu recenziu, ze su do pol lytok babe, co ma 165. To musela by daka vadna seria, alebo ze by mensie cisla boli kratsie? Porovnala som aj sirku a vysku pasu a teda dlzku.
Polarosi su spodne - cierne s tyrkysovyki bodkami
Stredne su klasicke modro-biely mix vzor
Vrchne su silhoette cierna

antonia15
autor
24. dec 2022

@qetka ďakujem krásne tak vy ste teda zlatá...tam teda to je riadny rozdiel ..aj v páse a o tej dĺžke ani nevravím...no ja bežne objednávam malú veľkosť ale mne naopak švagriná vravela že Polarosi jej prišli kratšie či nebudem potrebovať väčšiu veľkosť ..ona je odo mňa o dosť nižšia, ja mám 172... akokoľvek ešte raz pekne ďakujem, už dávno som sa tu nestretla s toľkou ochotou...prajem este príjemné a pohodové prežitie vianočných sviatkov v kruhu najbližších a v zdraví ❤️

qetka
24. dec 2022

@antonia15 ja mam 176 a polarosi mi konecne zakryju cele lytko 🙂
inak este pozeram ich velkostnu tabulku a polarosi maju byt urcite dlhsie.
Moje amju ten vnutorny sev 81cm, oproti normalnym 76cm. A teda polarosi mam 3je a u vsetky cca rovnake 🙂

antonia15
autor
24. dec 2022

@qetka ďakujem krásne, ste veľmi milá cením si to 🙂