Ahojte. Akú máte skúsenosť s lelosi leginami. Myslím starú látku s novou. Ktorá bola/je lepšia.
Ja som kupovala lelosi 2x vždy po 4 ks, naposledy asi 2-3 mesiace dozadu, takže neviem či je odvtedy nová látka. Ale mňa trápi hlavne, že ten nápis lelosi šiel takmer hneď dolu po 3 praniach. Kedysi som kúpila takéto isté legíny, teda tento materiál na aliexpresse za pár eur, ale neviem ich už najst. 😔
A hej zmolkaju sa. Ja ich používam iba na doma, ale veľmi sa čudujem, že majú odvahu to propagovať aj na nosenie do práce, či von. To by som si prišla veľmi nevhodne a lacno oblečená.
@nnnuuunnn ja som kupovala minulý rok a vtedy látka bola iná. Teraz mi príde taka lesklá a trochu viac umelá preto sa pýtam ci viacej vyhovuje. Ale vzory majú pekné. Mam rada túto značku ale som zvedavá aké budú po čase. S tou starou látkou som bola spokojná žiadna zmolka. Pyžamo mam z novou látkou a tam mam žmolky písala som im na fb tak to dali na reklamáciu tak som zvedavá co mi napíšu. A pevne dúfam ze s legínymi budem aj s novou látkou spokojná ( bez zmolkou)
Mam troje a nič im neni..neviem ako ich periete, že sú sama zmolka, moje sú po mesiacoch nosenia a prania úplne v pohode bez poškodení.
@jaja1222 ja mám od nich kratasy a zatiaľ super. Kupovala som pred letom 4 kusy.
@kajakamura26 ja sa len bojím aby sa mi nezačali zmolkaviet po čase. Aspon z vašej skúsenosti mi trosku odľahlo. Lebo co čítam viacerí nadávajú.
@jaja1222 ja periem v práčke na 40tke dokonca 😁 ale uznávam, že zase tak dlho ich nemám..
Ja mám dvoje legíny dvoje kraťasy a jedny capri, všetko kupované 4 roky dozadu a doteraz žiadne zmolky žiaden problém a nimi nemám tak neviem či som jediná 🤷 odvtedy som ale od nich nekupovala
@jaja1222 ja mám troje, kupované minulý rok v decembri a sú stále v pohode, žiadne zmolky, periem v práčke na 40
Ja mám hádam uz aj 8ks a žiadne zmolky nie sú. Napis zišiel dole z dvoch. Mám od nich aj pyžamá 2ks a jednu nočnu košeľu. Takže za mňa super
Mam aj dvoje pikaluna, ale tie sú kvalitou podľa mňa horšie.. Nie sú tak husto tkané alebo co. Nepresvitaju a sú aj príjemné na nosenie, ale očakávam, že na nich sa skôr objavia znaky nosenia..
@jaja1222 ja som kupovala minulý rok lelosi bermudy a kraťasy každé v trojbaleni a sú úžasné, jemná hladká látka, ktorú na sebe ani necítím, nosila som skoro celé leto a nemám problém ani so zmolkami ani s vyblednutim ani s tým žeby siel dole nápis, takisto mám aj dlhé dvoje legíny, ktoré som nosila takmer do tretieho trimestra tehotenstva v podstate denno denne a taktiež žiadny problém, takze za mna urcite odporucam investovať lepšie legíny čo sa týka kvality a látky som nemala
@jaja1222 ja mám minimálne troje a ani jedny nemajú zmolky. Veľmi príjemná latka na dotyk. Kupovala som ich však veľmi dávno, možno už vyrábajú z inej látky. Som prekvapená koľko negatívnych reakcii lebo ja som s nimi maximálne spokojná.
@zuzitka1004 ja tak isto s nimi nemám problém a dúfam ze ani s novou látkou na leginach nebude problém.
Ja mam troje od nich, hladká látka a všetky tri majú samé zmolky a čierne praním vysediveli.