Lelosi legíny - skúsenosti

jaja1222
31. okt 2022

Ahojte. Akú máte skúsenosť s lelosi leginami. Myslím starú látku s novou. Ktorá bola/je lepšia.

xsimonkax
31. okt 2022

Ja mam troje od nich, hladká látka a všetky tri majú samé zmolky a čierne praním vysediveli.

3petka
31. okt 2022

@jaja1222 ja som po nich pokukovala ale švagriná má predbehla. Keď som videla aké sú po 2 týždňoch zmolkave tak som si len vydýchla že dobre že som pockala. Za tie prachy riadny smejd.

nnnuuunnn
31. okt 2022

Ja som kupovala lelosi 2x vždy po 4 ks, naposledy asi 2-3 mesiace dozadu, takže neviem či je odvtedy nová látka. Ale mňa trápi hlavne, že ten nápis lelosi šiel takmer hneď dolu po 3 praniach. Kedysi som kúpila takéto isté legíny, teda tento materiál na aliexpresse za pár eur, ale neviem ich už najst. 😔

nnnuuunnn
31. okt 2022

A hej zmolkaju sa. Ja ich používam iba na doma, ale veľmi sa čudujem, že majú odvahu to propagovať aj na nosenie do práce, či von. To by som si prišla veľmi nevhodne a lacno oblečená.

jaja1222
autor
31. okt 2022

@nnnuuunnn ja som kupovala minulý rok a vtedy látka bola iná. Teraz mi príde taka lesklá a trochu viac umelá preto sa pýtam ci viacej vyhovuje. Ale vzory majú pekné. Mam rada túto značku ale som zvedavá aké budú po čase. S tou starou látkou som bola spokojná žiadna zmolka. Pyžamo mam z novou látkou a tam mam žmolky písala som im na fb tak to dali na reklamáciu tak som zvedavá co mi napíšu. A pevne dúfam ze s legínymi budem aj s novou látkou spokojná ( bez zmolkou)

jaja1222
autor
31. okt 2022

@nnnuuunnn ja som kúpila raz z AliExpress legíny ale to bola čistá katastrofa 😩

olivnik
31. okt 2022

Mam troje a nič im neni..neviem ako ich periete, že sú sama zmolka, moje sú po mesiacoch nosenia a prania úplne v pohode bez poškodení.

jaja1222
autor
31. okt 2022

@olivnik legíny mate s novou látkou?

olivnik
31. okt 2022

@jaja1222 ja neviem, kúpila som ich v marci

jaja1222
autor
31. okt 2022

@olivnik staré boli tuším AAMS

kajakamura26
31. okt 2022

@jaja1222 ja mám od nich kratasy a zatiaľ super. Kupovala som pred letom 4 kusy.

jaja1222
autor
31. okt 2022

@kajakamura26 ja sa len bojím aby sa mi nezačali zmolkaviet po čase. Aspon z vašej skúsenosti mi trosku odľahlo. Lebo co čítam viacerí nadávajú.

jaja1222
autor
31. okt 2022

@olivnik ešte sa opýtam ako ich periete. Na tých 30 stupnov bez aviváže. Ci v rukách

kajakamura26
31. okt 2022

@jaja1222 ja periem v práčke na 40tke dokonca 😁 ale uznávam, že zase tak dlho ich nemám..

kris_tin257
31. okt 2022

Ja mám dvoje legíny dvoje kraťasy a jedny capri, všetko kupované 4 roky dozadu a doteraz žiadne zmolky žiaden problém a nimi nemám tak neviem či som jediná 🤷 odvtedy som ale od nich nekupovala

janickacrazy
31. okt 2022

@jaja1222 ja mám troje, kupované minulý rok v decembri a sú stále v pohode, žiadne zmolky, periem v práčke na 40

dettilv
31. okt 2022

Ja mám hádam uz aj 8ks a žiadne zmolky nie sú. Napis zišiel dole z dvoch. Mám od nich aj pyžamá 2ks a jednu nočnu košeľu. Takže za mňa super

olivnik
1. nov 2022

@jaja1222 vždy na 40tke... Tak ako iné bežné farebné oblečenie. Aviváž nepoužívam iba normálny praci gél alebo kapsuly. Samozrejme, nikdy do farebného alebo čierneho prádla nedávam prášok na pranie lebo ten znehodnocuje farebné textílie.

olivnik
1. nov 2022

Mam aj dvoje pikaluna, ale tie sú kvalitou podľa mňa horšie.. Nie sú tak husto tkané alebo co. Nepresvitaju a sú aj príjemné na nosenie, ale očakávam, že na nich sa skôr objavia znaky nosenia..

lucka1222
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja1222
autor
1. nov 2022

@olivnik ja som dnes objavila ďalšie legíny značky wowo🤣 sú lacnejšie ale kto vie aké sú. 🙈

jaja1222
autor
1. nov 2022

@dettilv tak to rada počujem ze ste spokojná 😉 ja mam tiež tak nejak legín aj letné pyžamo aj s dlhým rukávom pyžamo a to sa mi na nohách ozmolkovelo ale je to v procese reklamácie tak hádam mi vyhoveju a budem aj s novým spokojná 😊

dettilv
1. nov 2022

@jaja1222 pri jednej nočnej košeli som mala tak že sa po praní začala párat tak som akurát vtedy dostala taký dotazník spokojnosti a napísala som im to. Tak mi dali 20€ovy kód a ja som si objednala ďalšie legíny 😅

balova10
2. nov 2022

@jaja1222 ja som kupovala minulý rok lelosi bermudy a kraťasy každé v trojbaleni a sú úžasné, jemná hladká látka, ktorú na sebe ani necítím, nosila som skoro celé leto a nemám problém ani so zmolkami ani s vyblednutim ani s tým žeby siel dole nápis, takisto mám aj dlhé dvoje legíny, ktoré som nosila takmer do tretieho trimestra tehotenstva v podstate denno denne a taktiež žiadny problém, takze za mna urcite odporucam investovať lepšie legíny čo sa týka kvality a látky som nemala

jaja1222
autor
2. nov 2022

@balova10 a to mate látku AAMS ci fibers

balova10
2. nov 2022

@jaja1222 no tak to netuším ani neviem, ze majú nejaké dve rôzne látky

triomama
3. nov 2022

@jaja1222 dcéra má dvoje,žiadne žmolky ani zlezený nápis...iné ani nechce.

zuzitka1004
3. nov 2022

@jaja1222 ja mám minimálne troje a ani jedny nemajú zmolky. Veľmi príjemná latka na dotyk. Kupovala som ich však veľmi dávno, možno už vyrábajú z inej látky. Som prekvapená koľko negatívnych reakcii lebo ja som s nimi maximálne spokojná.

jaja1222
autor
4. nov 2022

@balova10 na štítku to mate napísané z akej látky sú ( je tam aj zloženie) 😉

jaja1222
autor
4. nov 2022

@zuzitka1004 ja tak isto s nimi nemám problém a dúfam ze ani s novou látkou na leginach nebude problém.