Ahojte, boli sme na lyzovacke a v jednom zastrcenom obchodiku som objavila regal plny lego casopiso vsetky mozne druhy, rok aj dva stare, dalo sa tam najst vsetko mozne.
Nepoznate obchody v Bratislave,ked sa daju objavit taketo poklady? Predpokladam, ze v takom Tabak Press casopisy vracaju dodavatelovi ked pride nove cislo.Mozno nejake stanky, alebo obchody kde maju vserko mozne by taketo veci mohli mat. Ale zatial som u nas na ziadne nenarazila 🙂
@dankabetka tak pojdem asi popozerat stanky v okoli 😂 Syn si vybral jeden, ze na druhy den ked odlyzuje tak pojdeme zase popozerat a vypredali do druheho vsetky minecrafty (to ich tam bolo asi 10). Super bolo, ze sme si ich prezerali, nemuseli sme pytat. Avengerov, Batmana, city, Ninjago, tych tam mali aj 100.
@qetka urcite obehni stanky, v dolnych regaloch mavaju tieto decke casopisy, daju sa volne pozriet, samozrejme su vo folii ale ake je tam lego je vzdy vidiet. Ja to mojim kupujem za navtevu u lekarov- za odvahu a slusnost 🙃 take motivacne...
aj v trafike na Mytnej, ako je blumental offices mavaju viac cisel na vyber
V petržalskej tržnici alebo v trafike v tescu galérii majú, myslím že v každej trafike ich majú závisí iba aký veľký výber 😊
@qetka a ja sa toho neviem zbavit 😳
@qetka ahoj, aj v inych stankoch maju staršie vydania... Syn ma tiez rad ten casopis a vobec neriesi datum tlace, ja som na Dlhych dieloch v Ba a aj u nas v stanku sa daju kupit " po zaruke " 🤣...