Lego casopisy

qetka
4. jan 2024

Ahojte, boli sme na lyzovacke a v jednom zastrcenom obchodiku som objavila regal plny lego casopiso vsetky mozne druhy, rok aj dva stare, dalo sa tam najst vsetko mozne.
Nepoznate obchody v Bratislave,ked sa daju objavit taketo poklady? Predpokladam, ze v takom Tabak Press casopisy vracaju dodavatelovi ked pride nove cislo.Mozno nejake stanky, alebo obchody kde maju vserko mozne by taketo veci mohli mat. Ale zatial som u nas na ziadne nenarazila 🙂

dankabetka
4. jan 2024

@qetka ahoj, aj v inych stankoch maju staršie vydania... Syn ma tiez rad ten casopis a vobec neriesi datum tlace, ja som na Dlhych dieloch v Ba a aj u nas v stanku sa daju kupit " po zaruke " 🤣...

qetka
autor
4. jan 2024

@dankabetka tak pojdem asi popozerat stanky v okoli 😂 Syn si vybral jeden, ze na druhy den ked odlyzuje tak pojdeme zase popozerat a vypredali do druheho vsetky minecrafty (to ich tam bolo asi 10). Super bolo, ze sme si ich prezerali, nemuseli sme pytat. Avengerov, Batmana, city, Ninjago, tych tam mali aj 100.

dankabetka
4. jan 2024

@qetka urcite obehni stanky, v dolnych regaloch mavaju tieto decke casopisy, daju sa volne pozriet, samozrejme su vo folii ale ake je tam lego je vzdy vidiet. Ja to mojim kupujem za navtevu u lekarov- za odvahu a slusnost 🙃 take motivacne...

kat_
4. jan 2024

aj v trafike na Mytnej, ako je blumental offices mavaju viac cisel na vyber

kris_tin257
4. jan 2024

V petržalskej tržnici alebo v trafike v tescu galérii majú, myslím že v každej trafike ich majú závisí iba aký veľký výber 😊

plnenapaprika
5. jan 2024

@qetka a ja sa toho neviem zbavit 😳