Ahojte, prosim kde kupujete leginy take dzersejove na doma? Mam z pepca ale kvalita hrozna, po par praniach suce do kosa - presvitaju a dierkuju. Kde kupujete vy?
ja mam na doma z C&A take dvojbalenia tmavomodre a cierne. tiez nevydrzia vecne, ale to asi ziadne. mala som aj z lindexu a tiez boli ok
Mam vyskusane lidl, kik, pepco, peacock, h&m a tesco. Naj pre mna su hm a tesco s vysokym pasom
Vyborne som kupila napr v lidli. Sama som bola prekvapena, ze za smiesnu cenu, fakt dobre leginy, ktore drzia tvar aj na postave
My protein, nosim aj do gymu, aj na bezne nosenie. Velmi som spokojna s nimi. Po oprati su stale rovnake, neroztahuju sa, nesperu sa, nepresvitaju, nezmolkuju. Jedny mam cez tri roky, a su rovnake.
@srferreira mozem len otazku - su bavlnene? dakujem 🙂
@deedol to nie. Ale prijemne su, jemne.
V kauflande som naposledy natrafila a su paradne
@srferreira no ja mam z decathlonu tiez take sportove, tie vydrzia vsetko 🙂 ale teda je to nejaky umely material a na doma mi to nevyhovuje. skoda, som dufala, ze vymysleli uz aj bavlnene neznicitelne 🙂)
@deedol myslim, ze kazda ta bavlna sa po case znici, vyperie, vyzmolkuje. Aby vydrzali musia tam dat tu umelinu. Ta to drzi po kope.
Z tchiba
Na doma mam vselijake adidas nike reebook hm lindex aj lidl
@deedol inak akurat som kukla maju aj 95% bavlnu. Ale neskusala som ich.
https://www.decathlon.sk/p/303060-19395_damske-...
Tusim tieto mam, uz aj tie zdrazeli 😀
Ahoj, ja som si kupila 5 ks cierne z lidla do prace, boli super, bavlnene. Aj z tchiba su dobre.
Obyčajné z Lidla mám, alebo aj v second hande sa dajú občas kúpiť,mala som odtiaľ 2 tehotenske s tým vyšším pásom, a nosím ich aj tetaz, perfektne sa prispôsobia.
väčšinu čo mám, tak som si v lidli kupovala, dobrá cena, super kvalita a teda vydržia veľmi veľa, z decathlonu mi sedeli asi len jedny, takže tam už veľmi málo nakupujem 🙂
Ja v decathlone, bavlnene a nejak okolo 5 eur stoja