Dobry den. Hladam kvalitne leginy ktore sa hned neroztrhnu medzi nohami ci nevysuchaju od stehien a nepresvitaju a su makkulinke 🙈 mozno vyssie naroky ale vsetky co som mala H&M a podobne som musela zasivat pokazde medzi nohami , tym ze som trosku plnsej postavy (40-42) , v calcedonii co som jedny nosievala bohuzial prestali vyrabat :(
PS: kludne mozu byt aj stahujuce.
Dakujem 🙏🏻
@mama4444 mne sa najlepsie osvedcili sportove leginy, nie bavlnene, ale take tie lesklejsie, s vyssim a pevnym pasom. Perfisne stiahnu vsetko co treba a su vyborne vzdusne. Jedny kratke som si teraz objednala z gate - tieto https://gate.shop/sk/cyklisticke-sortky-6202212-89
Sedia uplne super a to mam este aj tehotenske brucho 😀 a su dlhsie ako na fotke, ja mam velmi dlhe nohy a mam ich az pod kolenami, plus by som asi objednala o cislo mensie nez nosim. Mam aj klasicke bavlnene z HM ale tie sa hned roztiahli, vygajdali. Potom mam este dlhe sportove zo sportisima aj z decathlonu.
A este dodam, pri tychto sportovych leginach nic nepresvita
@mama4444 lelosi su topka
Najlepsie su sportove, sice drahsie under armour alebo swety betty, mam ich roky a stale ako nove.
mam lelosi, makkulinke, elasticke, nikam sa nezarezavaju, nepresvitaju. nosim ich PLUS
@dominikahr jaj moja....Lelosi sa mi.po týždni nosenia na vnútorných stehnách zozmolkuju...A po dvoch týždňoch sú predrate.
A nebol to jeden kus....dala som im šancu 6x
(kúpené tie 3 za cenu 2 alebo tak...).
@ckatka fakt? Ja mam jedny pol roka a su super. A to nsim veľkosť L. Ja som s nimi veľmi spokojna
@dominikahr záleží ake máš stehna. Ja ich mam proste široké a suchaju sa o seba. Jedine co vydrží, sú tie športové materiály...
Ja mam sportove adidas. Su super a stiahnu aj brusko