Leginy Lelosi

25. apr 2022

Ahojte žienky chcem si objednať leginy lelosi ale chcela by som sa spýtať na veľkosť tie ktoré ich nosíte. Mám 180 cm že či mi bude stačiť xl alebo xxl . Či sú naťahovacie veľa som na nete čítala že si ich chvália tak za tu cenu necchem aby mi boli malé a krátke. Ďakujem pekne za odpovede

andrea_82
25. apr 2022

záleží, či si plnších tvarov alebo nie. Ja meriam 175 cm a mám ich dostatočne dlhé. Kľudne si kúp aj menšie, dĺžka ti bude stačiť.

pondelok01
25. apr 2022

Kratke nebudu, ale male mozno ano. Ja mam 176 cm a konf. velkost 42, zobrala som tie najvacsie a nebolo to prijemne. Ako stiahnuta safalatka, prilis ma to stahovalo a material je taka neprijemna umelinka, ako vela DENove silonky, a ja silonky neznasam.

salamistka
25. apr 2022

pripojím sa, ste s nimi spokojné? lebo sú síce mäkké na dotyk a pohodlné na nosenie, ale hneď po prvom praní sa vyžmolkovali, je to síce nositeľné, ale nevyzerajú dobre

andrea_82
25. apr 2022

@pondelok01 toto je veľmi individuálne, ja mám veľkosť ešte väčšiu ako ty a najväčšia veľkosť mi je OK. Dokonca mám kolegyne, ktoré si brali ešte menšie veľkosti, aby ich mali pevnejšie. Asi treba len vyskúšať a posúdiť.

@salamistka kolegyni sa žmolkujú, mne nie a to ich používam na behanie.

lilly7913
25. apr 2022

Sú dostatočne dlhé, mám síce 168cm ale mám ich dole ešte dosť skrčené a čo sa týka kvality podľa mňa super, veľmi príjemný materiál a nosím ich celé tehotenstvo, som už v 7. mesiaci a pekne ich viem vytiahnuť na brucho a vôbec netlačia.

pondelok01
25. apr 2022

@andrea_82 mne boli velmi neprijemne aj materialovo, aj velkostne. Vyuzila som ich len v zime ako spodnu vrstvu, termo. Neviem si predstavit v tom byt ked je teplo vonku, navyse vizualne fakt ako v pancuchach chodit, extremne obtiahnute. Pre mna tento material nie je. Bavlnene, tencelove a viskozove su ovela lepsie.

pupi14
25. apr 2022

nooo tak to ste ma celkom prekvapili, lebo zatiaľ čo som tak pozerala, tak na ne boli len samé pozitíva písané. no zjavne si kúpu ešte poriadne premyslím, keďže nie sú najlacnejšie

diamond007
25. apr 2022

@salamistka veľmi, najlepšie za mňa. Príjemné, dobre, neroztahuju sa. Dĺžka super, aj vyššia keby som by mi sedeli.
Nosila som ich aj celé tehotenstvo a bez zmeny.

diamond007
25. apr 2022

@pondelok01 extrémne obtiahnuté jedine keď je extrémna nadváha asi 🙂

aaliyah2
25. apr 2022

Ja mám take tie farebné "fantasy" a príšerne sa žmolkuju a blednú - hlavne zadok/kolená + spravili sa mi na nich také malé dieročky. Periem ich len podľa odporúčaného návodu. Švagrina ma kombináciu ciernej a nejakého vzoru po boku a nezmolkuju sa. Tak neviem.

andrea_82
25. apr 2022

@aaliyah2 ja mám presne tie so zvyslým vzorom naboku ChillOut a sú v pohode. A periem ich na 40-tku.

salamistka
25. apr 2022

@andrea_82 ja ich už radšej pre istotu periem v rukách, lebo na tej 40-tke v pračke sa naozaj žmolkovali...

lalala94
25. apr 2022

Za mňa najlepšie legíny. Mám tiež 180cm, dĺžkovo sedia akurát, nie sú krátke. Nosím veľkosť 40, resp. v tehotenstve 42/ 44, stále nosím tú strednú veľkosť, nie najväčšiu a sú mi ok. Po praní sa mi ešte ani jedny nezničili a to ich mám niekoľko. Obtiahnuté sú tak normálne ako bežné legíny. Ja ich nosím len na cvičenie alebo keď venčím psa, čiže ja nemám problém.

aaliyah2
25. apr 2022

@andrea_82 Ktovie cim to bude, možno rozdielnost materiálu, lebo so švagrinou to fakt nechápeme 🙂

gabika128
25. apr 2022

Mam kamošku 184cm, asi 78kg a pohodlné oblečie aj veľkosť S od lelosi. Ja som veľkosť S v poslednom štádiu tehotenstva nosila.

lenkaklj
13. sep 2022

Ahojte, prosím Vás, tie čo máte doma lelosi legínky, majú vo vrchnej časti nejakú gumičku? Pýtam sa preto, lebo som si objednala na začínajúce tehu bruško tie laluma legíny, ktoré mali byť vraj totožné s leleosi, ale oni majú takú úzku gumičku úplne navrchu a tá sa mi zarezáva do bruška 🙈 vyzerá to hrozne 🙈 tak či ísť to lelosi, alebo je to jedno, ďakujem ❤️

andrea_82
13. sep 2022

@lenkaklj podľa mňa sú navrchu rovnaké