Legíny Lelosi

3. dec 2021

Ahojte aké máte skúsenosti s týmito leginami? Objednala som ich tak som zvedavá? Všade čítam skvelé recenzie snáď ani len jedna negatívna. Chcem ich hlavne nosiť do práce kde musíme mať spodok čierny čiže jasná voľba legíny a celkovo sa v legínach cítim najlepšie. Zaujíma ma však, či sa medzi nohami tie švi nepárajú? Pretože takmer všetky legíny či mám sa mi začnú na týchto miestach párať a trhať ale to mám legíny z bežne dostupných kamenných predajní typu New Yorker, Gate, čínan 😂😂 tak ma zaujíma či aspoň tieto vzhladom na vyššiu cenu sú fajn?? Ďakujem 😁

tehulka2011
3. dec 2021

ahoj ja mam asi 4 kusy, je to taka umelina, ale celkom prijemna na telo. Jedny sa mi zacali dierkovat ale pekne mi to vyreklamovali, inak ten napis Lelosi sa tiez casom sperie na kazdych

bellovag
3. dec 2021

Mne sa nepárajú, ale nevýhoda je, že čierne sa strašne "oberajú"...vidno na nich každú smietku....Podľa mňa sú vhodné tak na doma, ale do práce medzi ľudí by som v nich určite nešla

dominka63
3. dec 2021

Ja mám troje všetky dáma zmolka jedny som vymenila tri krát aj tak prišli tak zosite že bolo vidno sviky zamna nie

alexandra2468
3. dec 2021

Neparaju sa, pekne sedia, su prijemne na dotyk, ale lepi sa na ne vsetko. Mam cierne a su stale “spinave”

llenka1
3. dec 2021

Paraju, pokial sa tru stehna a nosite ich castejsie dlhsie ako pol roka nevydrzia.

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sante81
3. dec 2021

Ja mám Lelosi tiež, ale už by som ich neobjednavala.

makova333
3. dec 2021

Radsej Abraky, Yoginessy... Lelosi mna teda vobec neoslovili (kupila si kamoska).

medeaa
3. dec 2021

mne sa vysuchali dost rychlo medzi stehnami, ale nosila som ich tehotna a spuchnuta, pribrata 😂. Inak mi vyhovoval material a pekne sedeli, neroztahali sa nikde, dokoca aj ked som ich nosila do porodu. A este je k nim nutny taky ten valcek lepkavy na odprasovanie oblecenia, lebo sa vseeeetko na ne lepi.

banyka
3. dec 2021

Ja mam tiez cierne aj tmavomodre, a ano na tych ciernych vsetko vidiet, vsetko sa o ne lepí, ale na nosenie velmi prijemne, pohodlne. Len ta cena je trochu vysoka k ich kvalite 🙂

pondelok01
3. dec 2021

Mne je v nich teplo a tesno. Nosim bezne velkost 42, kupila som tu najvacsiu velkost, ale idem v nich umret, je to ako sediet v silonkach, neznasam ten pocit. Na von v chladnejsich dnoch ok. Ale teda druha koza to za mna veru nie je.

terzana
13. jún 2022

Ahojte baby, síce stará téma, ale musím reagovať s vlastnou skúsenosťou. Možno si niekto prečíta. Lelosi Black mamba po prvom ručnom! opraní v teplej vode zišla farba, sú nenositeľné. Akurát materiál, ten je na nosenie príjemný, ale to je tak všetko. Písala som priamo na ich stránku 2 negatívne recenzie, myslíte, že zverejnili? Ani náhodou! Podozrivo tam majú všetko samé pozitívne ohlasy... Idem reklamovať, tak som zvedavá... Za tú cenu, Black mamba = Lelosi -hanba!