Led vianočné osvetlenie

maria263
26. okt 2014

Ahojte, prosím, koho táto téma nezaujíma, tak nech ju preskočí. Chápem, že nie každý už rieši Vianoce 🙂
Tento rok už súrne potrebujeme nové vianočné osvetlenie na stromček, ktoré aj hľadám na nete. Čoraz viac ma ale upútava LED vianočné osvetlenie, no neviem si akosi vybrať. Určite chcem 100-LED žiaroviek a 2 reťaze, ale neviem či biele studené alebo biele teplé. Aký je Váš názor?
No, a aj by som samozrejme potrebovala vedieť odkiaľ ste ho kupovali, ak to bolo z internetu, vaše overené stránky. Viem, že sú tu rôzne skupiny ohľadom Vianoce, ale zatiaľ do nich vstúpiť nechcem.
Ďakujem za reakcie 🙂

mawka
26. okt 2014

@maria263 ved zalezi, v akom style mas stromcek. ak je moderny, hod tam studene a ak ho mas taky tradicnejsi, daj tam teple. a to mas na mysli 2 retaze po 100 svetielkach? alebo zdvojenu retaz jednu? inak, tych 100 svetiel LED je az nadstandardne svietivych. neviem si predstavit 200 LED ziaroviek. inak, suhlas, krasne svietia.

maria263
autor
26. okt 2014

@mawka takže úplne stačí 100-led reťaz jedna? netreba dve? Raz som tu o tom čítala u jednej maminky a ona vraj dáva 2-100kové reťaze na 1,5m stromček. Preto sa tu radšej opýtam o tom, lebo doteraz sme mali klasické žiarovkové svetlá. Pre mňa je LED novinka, keďže doteraz som to neriešila, vianočné osvetlenie 🙂

esterba
26. okt 2014

@maria263 100 LED je aj podla mna dost 🙂 a ked ti bude malo, pred Vianocami to dokupiš vsade. My sme kupovali v stanku v obchodnom centre. Nemenila by som, ale mame farebne. Daju sa prepnut na rôzne kombinacie a aj v polovicnom mnoztve svetiel mi to pride dostatocne. 200 by som kupovala, keby sme mali stromcek az do diery v strope. Studene by som kupila k striebornej a teple k zlatej.

maria263
autor
26. okt 2014

@esterba jeej, super potom. Takže 100-kové LED mi budú úplne stačiť, ale nechcem farebné. Vzhľadom na to, akej výzdoby budeme tento rok chystať stromček, tak kúpim biele teplé 🙂 Ďakujem krásne, tak nejak po lopate som to potrebovala napísať. Ozaj je to pre mňa španielska dedina, otec sa stará o svetlá, a on chce len tie klasické žiarovkové 😀

mawka
26. okt 2014

@maria263 ledkove su skvele. su take mini, ale hodia lesk a svetlo, ktorym sa klasicke nevyrovnaju. normalne ti staci 100 ks. mozno sa ti to zda malo, ale kedze sa cely bude ligotat a ozdoby budu este svetlo odrazat, tak pri 200 ks by stromcek zanikol len vo svetle. na 1,5 m staci uplne 100 ks led retaz 🙂

maria263
autor
26. okt 2014

@mawka Ďakujem krásne 🙂 A nepoznáte nejaký e-shop odkiaľ by som ich mohla kúpiť už teraz v dobrej cene? pred Vianocami pôjdu ceny hore ako vždy 🙂

maria263
autor
26. okt 2014

@samo_blaho ďakujem, ale myslela som skôr slovenský e-shop, zo zahraničných stránkach neobjednávam 🙂

samo_blaho
26. okt 2014

@maria263 Lebo prečo? Však Ti objednám.

maria263
autor
26. okt 2014

@samo_blaho ako ja sama si neobjednávam, ale dávam si objednávať george, next, hmko od maminiek tu...aj keď som premýšľala, že sa do toho pustím už aj sama 🙂

samo_blaho
26. okt 2014

správne 😉

mary1911
27. okt 2014

@maria263 prosim ta preco zatial nie myslym so vstupom do skupiny vianoce ja som tam uz 2 mesiace a som zaskocena co vsetko tie zienky nedokazu inspiruju s vyzdobou aj s osvetlenim 1000ky super napadou na vianoce budes mat vsetko krasne premyslene odporucam ti ak ako pises uz riesis vianoce

zuzankabs
27. okt 2014

http://www.jozko.sk/led-ziarovky-200-ks-v-stude... my sme nedávno objednávali stadeto a sú krásne, máme teda väčší stromček, ale myslím si, že ani na menšom nebudú vyzerať zle. A cena je veľmi dobrá, teda aspoň podľa mňa. 🙂

maria263
autor
27. okt 2014

@zuzankabs ďakujem, sú ozaj krásne, asi ich vezmem švagrinej, a cena je viac než výborná 🙂

olgapetrikova
22. aug 2018

Ja mám pre LEDky overený eshop https://www.123led.sk. Okrem veľkého výberu tam nájdeš aj články o tom ako LED svietidlá vybrať (nielen na vianočný stromček 🙂 Myslím že ich články ti pomôžu LED porozumieť a pokiaľ si bola s vianočným LED osvetlením spokojná, možno zvažuješ meniť aj osvetlenie v domácnosti všeobecne.

myfo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veroonikadan
12. dec 2018

@myfo podla mna ked niekto potrebuje vianocne osvetlenie tak si kupi ake potrebuje a neriesi este nejake kupony 🙂

myfo
13. dec 2018

@veroonikadan kupony su zabavne 😉

veroonikadan
16. dec 2018

@myfo vies mi vysvetlit, co je na nich take zabavne??

myfo
17. dec 2018

@veroonikadan neviem :D