Lattante - skúsenosti

12. aug 2022

Baby. Máte skúsenosti s touto značkou? Dnes som na ňu náhodou natrafila na internete. Oblečenie krásne, akurát tie ceny troška vyššie. Je to kvalitné? Oplatí sa?

anjelicek26
12. aug 2022

Ja ich mam velmi rada, minuly tyzden mi prisla bunda od nich - tohtorocna kolekcia je trochu mensia... minuly rok mali ine rozmery, co ma trochu nastvalo...ale kvalitne site, jasne, ze je to imidzovka a nie do snehu ci lejaku, ale na bezne nosenie (co je 85% zimy) je uplne v pohode... maju teraz dve bundy v akcii, co su cenovo fajne... jednu mam nafotenu v mobile, ked chces fotky, poslala by som ti do spravy.

anjelicek26
12. aug 2022

Inak pozri este bubbe.sk, moonrise.sk, unique.sk, tiez maju velmi pekne veci...

autor
12. aug 2022

@anjelicek26 ďakujem. ☺️ Tvoja odpoveď ma potešila, lebo takto na internete sú tie bundy a čiapky nádherné. Oni robia kolekcie len pre deti?

anjelicek26
12. aug 2022

Je tam aj sekcia pre mamicky hore nalavo na webke. Da sa spravit aj partner look teda, ale to nemam odskusane ako sedi velkostne. Ja milujem ich sety s ciapkami, bohove su... krajsie sme nemali... ale ja som taky shopohollik celkovo 😂

autor
12. aug 2022

@anjelicek26 už objednané 🙈 Ďakujem. Pomohla si mi s rozhodnutím. 🤗

lucccinka11
18. nov 2022

Prosím Vás ako sedia bubbe zimné čiapky?

basszabik
18. apr 2023

Prosím z akej stránky ste objednávali lattente oblečenie bohužiaľ neviem nikde nájsť zimné overaly. Ďakujem