Ahojte, našla som na internete latkove vlozky a zacala som nad nimi tak trosku uvazovat.
Vela o nich pisane velmi nie je, hlavne skusenosti od zien ktore ich realne pouzivaju.
Mavam caste zenske problemy, tampony nesmiem pouzivat, to mi neodporuca ani moj gynekolog a tak isto mam pocit ze aj po klasickych vlozkach mavam problem.
A to som uz vyskusala snad vsetky druhy od najlacnejsich po tie najdrahsie, anionove a kadejake mozne ake len su.
Dakujem za odpovede 🙂
Ahoj,za mňa nie,žijeme v 21.storočí,v tomto sa naozaj nebudem vracať o 100 a viac rokov dozadu. V iných veciach som pro eko ale toto je za mojou hranicou. Je to na každom. Videla som napr. v dm,veď vyskúšaj,uvidíš.
@lienocka258 ahoj ja som na nete videla ,menstruacne nohavicky, skus kuknut, je to nejaka novinka a celkom sa mi to pozdava
Ja používam, nevidím jedine negatívum, veď sú to normálne vložky, len ich nevyhodis do koša, ale do práčky 🙂
ja ich pouzivam a v pohode, po pouziti hodim do pracky s postelnym pradlom na 60tku. Asi by som povedala ze zalezi na tom ako silno krvacas. ja krvacam velmi slabo takze bez problemov stacia. inak su pohodlne a prijemne 🙂) nemenila by som. sk krvacas silno skus menstruacne nohavicky tzv snuggs
Práve pred chvíľou som o tom čitala tu, dole v komentároch sú skúsenosti žien
https://www.sashe.sk/BabyTree/journal/latkove-v...
@lienocka258 ahoj, tiež používam látkové vložky už niekoľko rokov a neviem si ich vynachváliť. Mávala som opakované mykozy a tento problém už dlho nepoznám 🙂 za skúšku to určite stojí
@lienocka258 latkove vložky som neskusala, ale odporucila by som ti menštruačné nohavičky Saforelle, uplna náhrada vloziek, tamponov..
ja mam skusenost len so znackou meracus a ta je top
@lienocka258 myslím, že v skupinách zerowaste a podobne sa riešia takéto veci, tam ich baby aj reálne používajú, určite poradia.