Látka na rúška z internetu

patusicek
24. okt 2020

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť stránku kde majú latky zo 100% bavlny ktoré mi nedôjdu domov nejaké nekvalitne a poškodené.
Či ste už niekto z interneru takto nakupoval a z akej stránky.
A aká bola Vaša spokojnosť.
Ďakujem

ukulela
24. okt 2020

Napr takoy. A veľa ďalších. Pozeraj aj gramáž.

patusicek
autor
24. okt 2020

@ukulela ďakujem idem sa pozrieť 🙂

patusicek
autor
24. okt 2020

@ukulela a ak sa môžem spýtať *ako pozerať na gramáž?latku som ešte neobjednávala.

ukulela
24. okt 2020

@patusicek čím vyššia gramáž, tým ťažšia, hustejsia látka. Oni majú látky certifikované, žiadne šunty cvernove. Berieme odtiaľ často teplakovinu a uplet, ale už aj bavlnu na ruska som brala. Tuším takú červenú s hviezdičkami a ružovú so zabkami .... Červená bola taká hutnejsia, ako plachta, ružová jemnejšia, ale výborná, z nej dom šila detské. Majú rýchlu expedíciu.

kubkovamama
24. okt 2020

Ahoj,Takoy,Bubulakovo,Domlatok,Kammel má uvedenú gramáž hneď bez rozkliknutia fotky a super ceny

ukulela
24. okt 2020

Jo, aj bubulakovo.

patusicek
autor
24. okt 2020

@kubkovamama a ak si dám cez karmen a chcem si poslať domov pri platbe online si mám zadať tuto možnosť ? * Elektronická zásielka - darčekový certifikát* lebo tam už je iba osobný odber.

qetka
24. okt 2020

Elektornicka zasielka je iba na nieco nehmotne. Cize darcekovy certifikat, pripadne elektornicka kniha v pdf, navod, alebo tak. Ocividne sa u nich neda tovar poslat, treba si ist osobne.

kubkovamama
24. okt 2020

@patusicek tak to netuším,skús im poslať mail alebo zavolať v pondelok? Mne vždy v pohode kuriérom alebo Zásielkovňa

patusicek
autor
24. okt 2020

@kubkovamama skúsila som tam napisat uvidíme čo mi nápisu 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bagre
24. okt 2020

@patusicek babulákovo

abab
24. okt 2020

Ja som kupovala kvalitné aj z Goldea.sk, aj z Takkoy. Goldea má veľkosť vzoru nafotenú s pravítkom, vedela som si to lepšie predstaviť. Takkoy sú krásne a majú aj antibakteriálnu bielu a čiernu.