Late Night Shopping Parndorf

atislava9
23. aug 2018

Ahojte, boli ste tam niektora na podobnej vypredajovej akcii? Je to velky masaker a miliarda ludi alebo sa to da zvladnut? Zvazujeme s manzelom ci vybehnut, ale ak to ma byt masovka a umelo nafuknute ceny s 80% zlavami tak urcite nie. Ak mate skusenosti, sem s nimi prosim 🙂 Dakujem

vikimaria
23. aug 2018

@atislava9 Ahoj. ja som bola min. rok. je to masaker. Ludia parkovali aj 2km odtial. Do obchodov si musis vystat dlheeee rady. Niekde boli ceny fajn, ale kedze som nebola ochotna stat v rade 1-2 hodiny tak som sla do tych kde bol mensi rad.

alexa933
23. aug 2018

@atislava9 ahoj byva tam dost vela ludi a dlhe cakacky na pokladne a o parkovani ani nehovorim.Co sa tyka tych cien tak ono na niektore veci ma kazda predajna zlavu ale vobec nie na komplet tovar.Aspon moja skusenost u TH a Polo par triciek a letne veci .Jediny kto mal na komplet co som si vsimla bol obchod birkenstock.Co sa tyka Mk a inych znaciek tychto drahsich tam normalne fronty a pustali po par ludoch dnu .Ked som to videla aj ma chut presla vobec cakat.Zalezi aj ake obchody chces ist kuk v niektorych bolo len par ludi tak sa dalo.My sme boli nahodne mesiac dozadu tiez boli 80 % a to sme boli rano ze sme ratali ze su ludia v robote.

luccy89
23. aug 2018

Aj ja som tam dnes chcela ist, ale ako to citam, asi ma presla chut. Ja neznasam len soboty tam kolko je tam ludi a toto je teda asi este horsie 😏

alexa933
23. aug 2018

@luccy89 skus ist takto rano urcite tam bude menej ako poobede alebo vecer. My sme boli cca pol hodku po otvoreni a uz bol natresk.Nechapem ci tam vyckavali popredu alebo co.

luccy89
23. aug 2018

@alexa933 no doobeda uz to nestiham, popravde ked si predstavim, ze tam zase bude milion zahalenych s milion deckami😂🙈 neviem naco oni chodia tolko po obchodoch ked aj tak nosia stale burky 😂

monane
23. aug 2018

no aby si tam šla dva dni dopredu ak chceš zaparkovať v nejakej normálnej vzdialenosti a priprav sa na poriadne čakanie v radoch ak sa chceš dostať do tých obchodov kde budú najlepšie zľavy

zuzzuzi909
23. aug 2018

ver tomu, ze sa tam nebudes mat kam pohnut. tieto ich vypredaje su totizto velmi oblubene a pokial tam nebudes cakat aspon 3 hodky vpred, nebudes mat ani kde zaparkovat

atislava9
autor
23. aug 2018

No myslim, ze ozeliem aj cele vypredaje 😁 dakujem za vase komenty

bobrina1
23. aug 2018

Bola som pred 2 rokmi vecer a minuly rok rano, plno, plno a este raz plno. Po hodine sme odisli, nedalo sa tam vobec hybat😊

horalka1986
23. aug 2018

My sme prave prisli. Masaker totalny. Dali sme len hilfiger. 2 hodiny pri pokladni. Hodinova rada na parkovanie aj to si treba poriadne poslapat. Nikdy viac.

rdi
23. aug 2018

Hrozneeee, boli sme minuly rok, strasne fakt. Ti ludia su ako pod hypnozou, totalna davova psychoza. Sa cudujem, ze tam este niekoho neuslapali

shades3
24. aug 2018

Isli sme okolo - take mnozstvo aut zaparkovanych vsade mozne som este nevidela... nikto by ma tam nedostal!!