Láska či poblúznenie

27. aug 2021

Ahojte kocky, som tu dlhšie aktívna,preto nepisem túto diskusiu pod svojím menom.Ani neviem kde začať,poprosila by som ženy,ktoré by ma len urážali aby sa zdržali svojho komentára.Potrebovala by som len nadhľad,ktorý mi chýba.Takze som vydatá žena (cca 14 rokov) s dvoma detičkami. Manžel je perfektný otec, nemá žiadne neduhy ktoré by ma trápili až na dve veci.Prva je tá že sexuálne nám to neklape,resp. ma nedokáže uspokojiť, je to s ním nuda a tá druhá (a možno tie dve veci súvisia so sebou) je že ma nepriťahuje už ako chlap. Mám pocit,že žijeme po boku ako spolubývajúci a strašne ma to frustruje. A teraz k veci.Pred mesiacom som spoznala jedného muža a ja som ešte nezažila za celý život ten pocit,že by ma niekto tak priťahoval a nemyslím tým že fyzicky ale intelektuálne,správaním,spoločnými záujmami, proste sme takmer úplne vo všetkom na jednej vlne. Mňa to úplne že zmiatlo.Vobec som to nečakala,ani nehľadala, ani nechcela a akosi to prišlo samo od seba.Stretli sme sa, došlo aj k vzájomnym sympatiam (nespali sme spolu) a všetko sa odohrávalo akoby v inej dimenzii,proste tomu sama nerozumiem. Lenze po vzájomnej výmene názorov ma takpovediac pekne poslal kade lahsie.A ja som jednoducho z toho mimo.Viem že on sa mi neozve pretože ak je niekto trvdohlavejsi ako ja tak je to práve on a ja sa mu po poslednej správe uz nemôžem ozvat, nakoľko mi to moja hrdosť už nedovolí.Takze predpokladam že tak rýchlo ako to začalo to aj skoncilo.Nikdy v živote som sa kvôli chlapovi netrápila.

babajaga
27. aug 2021

tak pekne v tom pokracuj a netrap sa.Pracuj sa svojom manzelstve,nie na cudzom chlapovi.

autor
27. aug 2021

Vlastne ma nikto nikdy neodmietol a ja to neviem v sebe spravovať. Mám pocit že to skončilo tak od veci,nedopovedane a je mi z toho na nič. A najmä mi vyvstala z toho celého otázka či moje manželstvo vôbec ma zmysel keď ma dokázal takto pobluznit nejaky chlap.nikdy sa nestalo že by som niekomu podľahla,vždy som muzov ktorí mi prejavili sympatie odmietla ale toto je úplne iný prípad.normalne zvažujem navštíviť psychológa.

kepassa
27. aug 2021

Ber to ako druhu sancu od zivota ze to takto skoncilo s tym druhym, ze mas moznost nieco urobit so svojim manzelstvom minimalne zacat odkomunikovat veci,kt.su prekazkou vo vasom vztahu ..daj do toho seba a energiu,chodte na veceru, zblizte sa,rozpravajte sa,trvate spolu aktivne volny cas...deti uz zrejme nie su kojenci tak by bolo fajn dat tomu sancu...povedz manzelovi co by sa ti pacilo keby zmenil na sebe i vo vztahu...kludne mu pri pohári (dvoch,troch .) vina povedz, ukaz (neviem) ako na teba...nic nie je nemozne a 14 r nie je malo. .. treba sa znova zalubit jeden do druheho ...

pribinak
27. aug 2021

Vieš ako sa hovorí, že keď je koze dobre, ide sa na ľad šmýkať.
Váž si že máš normálneho muža, ktorý je starostlivý otec.

hipuska
27. aug 2021

Aj ja odporúčam začať obnovovať vzťah. To, čo ty cítiš, mozno cíti aj tvoj muž. A je len otázka času, kedy stretne niekoho ako si stretla ty. A tebe ostanú oči pre plač. Ja som rozvedená a je to ťažké. Neustale sa vo mne bije pocit ženy a matky. Žena je štátna ale matka nie, pretože deti nemajú otca (s otcimom až tak nevychádzajú). A to, čo by si možno zažila s novým mužom, tiež prejde do stereotypu. Proste, neviem ako ale začni si muža vážiť-ked nie pocitovo, tak vedome. Ak nechceš/hanbíš vyhľadať pomoc, normálne si urob plán na papier. Hádam sa city pridajú časom.

mondolina
27. aug 2021

tak ak tvoje manželstvo nemá zmysel tak sa rozveď....povedz svojmu mužovi, že je v posteli na hovno....len si predstav v hlave, keby sa toto udialo a či by si to tak chcela....

michaela789
27. aug 2021

Určite neodporúčam púšťať sa do niečoho nového, nie v takomto rozpoložení. Doma máš nedotiahnuté veci a konať s horúcou hlavou sa nevypláca.
Zjašili sa ti hormóny, normálna chémia mozgu, ktorá odíde skôr ako prišla. Možno prirodzene hľadáš únik z neuspokojiveho manželstva a mimo neho vidíš len to čo by si vidieť chcela.
Ono je totiž dosť pravdepodobné, že Pán Dokonalý je iba korunovaný debil, len zatiaľ nedostal dostatok času aby sa prejavil. Nesprav niečo, čo neskôr olutujes. Toto sú veci, ktoré nevezmeš späť.

michaela789
27. aug 2021

A ešte dodám: porozprávaj sa s manželom, o sexe aj príťažlivosti. Všetko je len o komunikácii, po 14 rokoch určite viete ako na obyčajný rozhovor. Držím palce.

marcellka32
27. aug 2021

Predpokladam, že deti sú už väčšie, naplánuj predĺžený víkend len s mužom, v kľude sa porozprávajte, na vzťahu treba pracovať stále a obaja, ale ty už možno nechceš, ešte si premysli toto: tvoj manžel ti dáva 80% a tých 20% ti chyba (to má ten nový muž), zahodis 80% kvôli možno chvilkovemu poblazneniu? Daj tomu čas, s tým novým tiež prejdes časom do stereotypu

autor
27. aug 2021

Kocky len ja neviem či je to stereotyp,ono mám pocit že tam chýba láska.ked som bola raz u psychológa (kvôli zdravotným problémom) tak sme riešili aj muža, manželstvo a povedal mi že život je príliš krátky aby som si o niekoľko rokov neskôr búchala hlavu o stenu že som zotrvala v nefunkcnom manželstve. Manžel je super ale skôr ako kamarát.Ja neviem,to mám prežit celý život len s "kamarátom"?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malia18
27. aug 2021

Tak sprav kompromis a urob obidve veci. Odíď od neho aj sa o neho ešte posnaž. Len v opačnom poradí. Skús ísť najskôr na neho tak že celé to skúsiť bnoviť dať mu najavo že sa niečo deje že ti niečo chýba a dať tomu šancu a pokiaľ sa budete obaja snažiť a aj napriek tomu sa nič nezmení tak potom sa zober a odíď ale neodchádzaj bez pokusu aspoň niečo zachrániť a zmeniť... Pretože keď odídeš tvoj muž ak cíti to isté ale nedostane podnet na to aby sa to začalo meniť si nájde časom nejakú novú známosť a ty zistíš že to bola chyba a tvoj muž zistí že to bolo najlepšie rozhodnutie života ktoré si urobila za vás oboch a tebe ostanú len oči pre plač

autor
27. aug 2021

@hazelgracegus ja teraz toho nového ani neriešim lebo ma tak nasral že.....poznám svoju hodnotu a zametať so sebou nenechám nikým.skor ako keby mi otvoril oči že či som šťastná.a prisahám bohu že vekom asi osprostievam,lebo toto by som odprisahala že mne sa to stať nemoze.

michaela789
27. aug 2021

To je možné, že je medzi tebou a manželom len kamarátstvo. Ale treba to riešiť s nim, poprípade vyriešiť alebo ukončiť. Nie liečiť si to s iným chlapom. Proste, skôr ako začneš pomýšľať na niečo nové, mala by si si upratať doma. Bez toho sa len viac zamotáš.

autor
27. aug 2021

Ďakujem vám všetkým za vecne a neutociace postrehy.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
27. aug 2021

Ale môže sa to stať a nech dá ruku do ohňa žena, ktorá je vydatá a tvrdí, že sa jej to nestalo🙂alebo nemá pocit niekedy, že žije ako so spolubývajúcim.Su také krízy takmer všade...
Ale zaujala ma veta čo povedal psychológ už vtedy si musela niečo načrtnúť...že nebolo s manželstvom dobre.Ten nový Ta iba očaril a možno práve tým, že bol nedostupný a tvoje ego to nezvládlo co aj píšeš, že Ťa nikdy nikto neodmietol...nepísala si tu nedávno?ako je ženatý a cúvol a dlho sa neozval a pritom to vyzeralo, že si ho chcela za milenca?nerob takéto veci vypomstí sa Ti to jediné, ak sa chcete rozviest

autor
27. aug 2021

@luccija určite som sem ešte nepísala🙂je to úplne čerstvé

lily14
27. aug 2021

Koľko máš rokov a deti?

autor
27. aug 2021

@lily14 zalezi na tom?🙂34 a dve deti

lily14
27. aug 2021

Či to nie je kríza stredného veku....mala som podobne

autor
27. aug 2021

@lily14 a ako to dopadlo?

emmeke
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lily14
27. aug 2021

Stále to riešim....prehováram seba že s mužom to je naj...no neviem vnútorné to tak necitim

autor
27. aug 2021

@lily14 som rada že mi niekto rozumie.vzdy som rozmýšľala hlavou ale teraz mi to akosi nejde

michaela789
27. aug 2021

@emmeke presne. Ja keď som s mojim teraz už manželom chodila, začali sme spolu bývať a to bola ponorka jak oči. Katastrofa, nevedela som okolo neho prejsť aby som nemala naňho nervy. Prirodzene to začalo byť obojstranné. A, samozrejme, ako na potvoru sa mi práve vtedy začal dvoriť chalan z práce, tí chlapi ako keby mali radar na zraniteľné ženy 😂 No jasné, keď som sa doma cítila ako na minovom poli, že sa mi začali myšlienky túlať. Tento robí toto inak, toto by mi frajer nikdy nepovedal, neurobil,.... 🤦‍♀️
Teraz ma až striasa, keď pomyslím že by som sa nechala tým strhnúť, hoc v tej chvíli to bola taká jednoduchá cesta. Trpko, pretrpko by som ľutovala ale to som vtedy nemohla vedieť. Ešteže sme to s manželom ustáli, nestálo by to absolútne za to.

lily14
27. aug 2021

Ver každé druhé manželstvo je také...len nikto sa neprizna

autor
27. aug 2021

@lily14 ono niektoré ženy povedia že "veď nepije,nefajčí,negambluje,stará sa o deti,nechodí von s kamošmi,neflaka sa" ale pre mňa si toto samozrejme veci, štandard,nie nadštandard, ja by som očakávala aj nejaké vzrušenie, vzájomnú príťažlivosť,spokojnosť, sexuálne uspokojenie a ja si myslím a verím v to že niektoré manželstva také sú....

arivederda
27. aug 2021

@kepassa krásne si to napísala. Ja cítim od manžela niečo podobné a tiež mam občas stavy že keby sa niekto iný zjavil tak neviem.. Ale toto je super komentár fakt. Asi si ho zoberiem k srdcu a začnem niečo s tým robiť

emmeke
Autor odpoveď zmazal
Zobraz