Ahojte maminy, zaregistrovala som sa tu na novo nakolko chcem ostat v anonymite. Pred polrokom som spoznala muza cez zoznamku vek 39 slobodny, bezdetny......jamam 1 dieta. Klasika...volali sme si pisali....padlo prve stretnutie. Zalaskovala som sa ani neviem ako cez internet. Po prvom stretnuti ma aj hned pobozkal, co ma aj trocha prekvapilo lebo som mala pocit ze nebol "paf" zo stretka. Posobil tak neutralne. Pisali sme si nadalej aj volali. Tvrdil ze ma o mna zaujem, ze sa tiez "zalaskoval" ALE...nejako sa do dalsich stretnutiach nemal aj ked pisal uplne ine ze ma len sa mu nedalo lebo je teraz velmi pracovne vytazeny /je vysokoskolak s celkom slusnou karierou/ vraj je rozideny po 3 r. vztahu ale minulost ma vysporiadanu. Stale mi pisal ako sa o mna zaujima.....sem tam to preslo uz aj to "steklivych tem" ale stretli sme sa za 6 mes 5x.....cize cca raz za mesiac. Snazila som sa to samorezjme ukoncit, ze nemam zaujem o virtualny vztah a ze ak sa nezaujima nech mi to povie narovinu, ze nie sme uz deti a uplne pochopim a kontatk prerusime. No on si siel stale svoje....ze mu ide o mna ze bol a stale je zalubeny aj ked vie ze tomu nechapem. (myslela som si ci nie je zenaty ved prakticky som o nom malo vedela ale zistila som si ze nie je na 100 pro zenaty a nema deti....no mozno ma vztah tu uz neviem) Rada by som sa vyhla nejakym blbym komentom ze som naivna a bla bla...ano viem treba pozerat na skutky a nie slova ale kedze som uz bola citovo naviazana ( aj ked si uvedomujem ze prakticky bola to len iluzia ktoru som si s nim spojila, bolo pre mna tazke to ukoncit) viackrat som sa snazila samozrejme po telefone kedze k stretkam moc nedochadazlo...nech mi povie o co ide....ci ma inu alebo co lebo tvrdit ze je zalaskovany a nemat nikdy na mna cas je klamstvo. Siel si stale svoje ze vraj ma nikdy neklamal a vzdy mi hovoril pravdu. Mali sme vela dohodnutych stretnuti, ktore zakazdym rusil ze ma pracovne stretnutie, ze ma choru svagrinu a musi strazit synovca, ze mu je zle a podobne. Viem ze som sa mu pacila a aj velmi pritahovala a neide mi do hlavy ze muz nevyuzije moznost ak je slobodny so zenou ktora ho tak fyzicky pritahuje. Vsetky stretka ktore boli tedda len tych 5....ale zakazdym ma bozkaval /vrhal sa na mna/ ta vasen tam bola z jeho strany urcite ale nikdy ma nepozval k sebe, nezorganizoval rande nic.....nabrala som konecne po case silu a odmlcala sa a poprosila nech uz nepise po skoro 2 tyzd sa mi ozval ako sa mam a ci by sme sa nestretli, zae mu chybam... asi tyzden som odmietala ze nie ze toto nikam nevedie ze naco ? ze sa stretneme a potom az o mesiac ? no nakoniec som privolila a ako to dopadlo ? klasika...prv ze musel ist na rodinu oslavu, dalsie sa ani neozval az vecer napisal ze nemohol a nevedel mi ani napisat a 3 den po sebe ze uz urcite tak mi dosla sprava ze musi vecer ist pracovne do ziliny...na to som napisala ze toto bola posledna sanca a nech ma uz nekontaktuje. Volal mi samozrejme a bol este on "nastvany" ze chcel ale proste nemohol a ze hned takto reagujem. ja som mu povedala ano lenze to robis uz celych 6 mesiacov...nie ze raz sa stalo. Som blba viem, mala som ho poslat do kelu uz davno lenze ak ste zalaskovana je to uz tazko a este ak vam dotycny tvrdi ze on tiez aj ked skutky uplne ine. A preco sem pisem ? chcela by som pocut nazory na toho muza o co mu slo ? stretli ste sa niekedy s niecim takym ze vam muz vravi ako sa o vas zaujima a pritom sa nechcel stretavat ? ja som uz zazila kadeco ale toto nie. Mna uz aj napadlo ci nemoze byt patologicky klamar, lebo pribehy ktore mi daval som sice vyvratit nevedela ale boli divne. Napr aj s tou svagrinou vraj mesiac bola v nemocnici a musel chodil strazit 12 rocneho synovca ked jeho brat vecer chodil za zenou do nemocnice a chodieval tam vraj okolo 20 hod co sa mi moc nezda....alebo ked sme sa mali stretnut zrazu mu bolo zle zvracal ze nieco pojedol....alebo /stavia si teraz dom/ jeden den ked sme sa mali stretnut vraj nemoze lebo ide do Trnavy pre robotnikoch...(dom si stavia v Rusovciach) co mi bolo divne ze som este nepocula ze niekto robi odvoz robotnikom....bolo toho proste fakt vela a neda sa to zhrnut nara...prosim blbe komenty vynechajte, nebolo to pre mna jednoduche, namotal ma a bolo pre mna tazke to ukoncit. Aj naposledy som mu volala a tvrdila ze bol nefer a nikdy nenabral odvahu mi povedat o co mu slo on len povedal vzdy mi slo o teba a nikdy som ta v nicom neklamal.......(cududjem sa ze inteligentyn takmer 40 roc muz sa takto sprava) co si o tom myslite vy ? vdaka za normalne komenty.
No mne bliká taká červená kontrolka v hlave, že tento muž je podľa mňa ženatý (alebo zadaný ak teda píšeš, že na 100% nemá namželku) a hľadal si "bokovku". Kamarátka sa tiež takto zoznámila s mužom cez zoznamku a priebeh veľmi podobný. Všetko klapalo, len stále na poslednú chvíľu rušil stretnutia pod rôznymi výhovorkami. Nakoniec kamarátka zistila, že má manželku s ktorou si nerozumie ale nechce sa rozviesť. Keď mali spolu ísť von tak nemohol logicky ísť aby to jeho žena nezistila tak sa na poslednú chvíľu vyhovoril.
Úprimne? Ak sa s tebou nechce stretávať, niečo na tom smrdí. Keď nie iná žena, tak očividne nie si jeho priorita. Urobíš najlepšie ak sa mu už neozveš.
Podla mna si urobila dobre, ze si dala na svoji intuiciu, ze tu nie je nieco v poriadku. Podla mna ani nie je. Ja si myslim, ze to taha este s niekolkymi takto, preto nema cas na teba a menia sa mu plany takto narychlo. Nie je normalne, aby na internete na teba cas mal, ale na stretnutia ich nema… kasli na neho, pride lepsi. Nie je notmalne, aby zamilovany clovek nechcel travit spolocny cas spolu…. Tu nieco velmi nehra.
jemu to proste stačí takto virtualne, nič viac, je ich čoraz viac, proste zbalit, namotat, sem tam prudšie popisat, foto, zavolat a nič viac , stači im to takto virtualne reálne v živote to nechcu je to aj pratktické . má záujem a pozornost ženy, ráno uteračik a ideš
život je malina
Nestracaj čas, s týmto to význam nemá
Zadany ako sa pise hore ;)
Určite je zadaný ... človek keď je zaľúbený, či muž alebo žena, zvykne práveže odkladať bokom svoje iné povinnosti len aby mohol čas tráviť s osobou ktorú ľúbi ...
Proste sa mu nedalo, lebo má doma priateľku a on potreboval s tebou zažiť vzrúšo, takýýých je celá kopa.
@cocolino234 zenaty urcite nie je mam to overene (zistila som cez fb ce moja znama sa pozna s jednou jeho priatelkou na fb a opytala sa ci je zenaty napisala ze nie nie je a nema deti ale to nevylucuje ci ma vztah. Ale vztah moze mat to neviem. A na 100 pro byva sam ale mozno ma len vztah na dialku nakolko....vecer po 20 hod mi chcel volavat a to by sa mu pri babe nedalo ale na vikendy sa stale odmlcal a napisal len par slov vecer.....alebo ma babu s ktorou spolu este nebyvaju a preto pisaval takmer vzdy len vecer
@jananvt Pozri, keby velmi chcel tak je s tebou aj niekolko krat do tyzdna. Sama neveris tym jeho vyhovorkam. Kamaratka mala podobny tajomny vztah a tiez velmi podobne vyhovorky mal a nikdy u nho nebola. Po par mesiacoch to nastastie vzdala, teraz sa na tom uz len smeje aka bola sprosta.
@jananvt Keď chlap ženu chce, tak si k nej cestu nájde... vagína je mocná čarodejka, ak by ťa chcel tak ako hovorí, čas si nájde... ver tomu, že nech je v tom čokoľvek, tak to nemá žiadnu perspektívu. Mimochodom, je v tom iná žena,, ak sa ti cez víkendy neozýva, tak to znamená, že práve vtedy je s ňou.
No tak v prvom rade mňe by blikala kontrolka na hakabarkavo s kilometra to že je to klamár a poriadný.Chce sa s tebou stretnuť vyvola mega stretavku a TY naletiš prepáč za vyraz ale je to divne.Preruš s nim akekoľvek kontakty a ešte v tebe vyvolal pocit že ON je naštvaný a TY si na vine všetko obratil proti tebe.Aj ja si myslim že je zadaný a žiadný 12 ročný synovec ale syn a nie švagrina ale jeho žena.Večer ide jeho brat za ženou do nemocnice odkedy sú povolene navštevy v nemocnici o 20:00 to nieje holubník ale zdravotné zariadenie Rozprávky by bol dobrý rozprávať deťom na dobrú noc a nie dospelej žene.Každý normálny človek neide ani k pribuznému o 20:00 a nie do nemocnice.Blbosti trepe už len to ako sa na teba vrhol že ťa ide bozkavať mi prišlo čudne áno pusa na zoznámenie nejaká letmá áno ale nie sa idem na niekoho vrhnuť.Dala si dobré na intuiciu že niečo nieje v poriadku.Ja by som odstrihla kontakt úplne.Ak by ťa chcel skutočne tak si nevymyšľa blbosti o tom že musí ísť tam a tam.A chcel by byť s tebou.Ano nie vždy sa dá vždy môže niečo sa prihodiť ked najmenej čakame ale toto je už doslova že si robi s teba srandu.Ja by som si najprv všetko dôkladne zistila a potom naňho vybalila celú pravdu ale to som ja.Odstrihni ho načo TI je ved zbytočne stracaš čas venuj ten čas dieťatu a nie takému volovy čo si s teba robi dobrý deň.Nemá to vyznam určite nieje sám na 39 rokov a ešte vzdelani chodi do školy a buduje úspešnú kariéru taký by sám nebol.Kto vie keby si poznala niekoho koho pozná aj ON že čo by si sa podozvedala.Nemá to žiadnú perspektívu.Radšej odstup s kratšej cesty.Možno išiel na zoznámku lebo ženu nemal doma a hľadal len nejake chviľkove rozptýlenie a nič viac.Možno sa chcel len stretnuť vedieť ako vyzeraš a tak.Možno si ho ani nezaujala lebo ak aj by tak hned by sa s tebou chcel stretnuť na dalši deň alebo o dva dni alebo cez víkend ale nie šaliť ťa a robi s teba blbku.Odstrihni ho a ukonči to úplne.Je ale smútne že ked to je jeho žena nie švagrina čo pochybujem tak si myslim že ONA ma zdravotný problém a ON si vypisuje a stretava sa s inou.Pochybujem že by išiel stražiť synovca a ten chlapec nemá otca.Lebo toto je taka vyhovorka že tomu by možno tak uverila nejaka 15 ročna a keby že je vynaliezava tak si všetko pozisťuje.Môj názor klame ťa vymyšľa si a naťahuje ťa a robi si s teba dobrý deň a ako bonus.Ved TY môžeš zato že jemu do toho niečo prišlo a zahrá sa ON na obeť aby si ho ľútovala.Chudáčika maličkého.A to ta švagrina nakoniec môže byť aj jeho družka čiže nemusia byť manželia iba roky spolu žiť.Neverim že nemá žiaden vzťah chcel sa zabaviť a to je všetko nič viac nechcel.Spomenul si na teba za 2 týždňe čo mal zatmenie ON nevie že pred dvomi týždňami niekoho spoznal. Aje keby bol zavalený akou prácou mi cchješ povedať že na 5 minút si nenajde čas klamstvo.Ani na dobrú noc tiež žiadna správa no to mi ver .Chce pri najmenšom len sex a nič viac to je môj názor.
Hm možno nie si jediná. Ako ja by som sa ním vôbec nezaoberala, keďže si myslím, že mu ide len o jedno a to len o sex a hotovo. Asi by som mu ani neodpisovala, strácaš s ním čas
mozes sa pozriet aj na kataster, ci skutocne vlastni nejaky pozemok v tych Rusovciach, prip. ci ho nahodou nevlastni aj s niekym inym
@cocolino234 ja viem ze sa realne o mna nikdy nezaujimal ale nejako som to potrebovala pocut od neho. Snazila som sa parkrat nadviazat rozhovor ze ved sme dospeli ludia ...nech je v tom cokolvek tak mi to povedz, pochopim to ale netvrd mi ze sa o mna zaujimas ked nikdy na mna nemas cas. Ze mozno mas vztah a mali ste krizu a spoznal si ma....len mi povedz pravdu. Neviem preco ale chcela som tu pravdu vediet co za tym celym bolo. Pretiahnut ma nechcel....nespali sme spolu, keby chcel pokusil by sa o to...aj ked bolo obdobie ked sme si o tom pisali o milovani a ze velmi chce nech sa to uz stane nech sme spolu a bla bla. Namotala som sa ako nejaka pubertacka blba....a hlavne hovormi...humorne sme si dost sadli, vedeli sa zasmiat...velmi dobre sa mi s nim komunikovalo,,,,,a nevedela to ukoncit razne. Dokonca som hoziadala aby si on zablokoval mna aby som mu nahodou v nejakej slabej chvilu nenapisala...odmietal to ze nech to urobim ja ak chcem ze on to neurobi....vyznala som sa mu aj z citov ze ho mam rada a ze ak on nie nech to skonci lebo mi to ublizuje a potrebujem sa z toho dostat....on stale opakoval ja o teba mam zaujem, ide mi o teba, v nicom ta neklamem.....ja nechapem co on z toho celeho mal ked ma nechcel
zaregistruj sa na danej zoznamke nanovo, s ním prerušíš tým pádom kontakty. zíde "z očí", zíde z mysle. súhlasím so všetkými hornými komentármi. na 100% je zadaný a teba ťahá za nos.
@jananvt a to on je z trnavy či ako? a kde ste sa vlastne stretávali?
@panelacikova pracuje v BA a stava si dom v Rusovciach....stretli sme sa parkrat len tak na prechadzke max hodinu nikdy dlhsie......viacmenej sme si volali a pisali...stretli sme sa len 5x dokopy
@jananvt moze ist aj o cloveka s poruchou osobnosti, mala som podobnu skusenost a az po rokoch priznal ze sa lieci
@jananvt na tvojom mieste sa nanovo zaregistrujem, bloknem si ho aj na hovory. mimochodom, do budúcna buď opatrná, nedávala by som takému ťuťkovi svoje číslo. žiadala by som číslo od neho a ja by som bola tá, čo by mu zavolala cez skrytú identitu ohľadom stretka. môže ťa zbytočne potom otravovať, keď už budeš mať svoj život usporiadaný a pekný.
v tom prispevku je tolkokrat slovo "zalaskovany", ze uz ho nikdy nechcem pocut... 😖 take pubertiacke, nie? a nie, zmysel to nema, ani keby tajne vyjednaval celosvetovy mier, uz ziadnu dalsiu sancu nedavaj
Neviem kedy sa konala tá návšteva akože nemocnice, ale už 2 týždne sú na Antolskej zakázané návštevy -pre covid
@sissy27 napisala si to strucne pravdivo...potrebovala som sa z toho "vyrozpravat" dostala som sa do zacarovaneho kruhu z ktoreho som nevedela odist....clovek nevie zabudnut zo dna na den....a mala som v sebe silnu potrebu vediet co za tym bolo....on je aj skvely manipulant...je to aj naplnou jeho prace a slo mu to dobre...zo zaciatku posobil tak milo cestne uprimne a vsetko ze tazko mi bolo verit tomu ze sa len zahraval a eate v jeho veku naco to je dobre ? Nas uplne poslesny kontakt bol cca 4 dni dozadu kde som mu napisala ze ak chce najde ma v rralnom svete ale s touto virtualitou koncim; ze vie moje meno vie kde byvam ma moje cislo a ked chce nech si ma najde....a on ? On na to nenapisal absolutne nic...odvtedy sa neozval uz...co som aj rada ale aj tak eate na nho myslim....bohuzial
@jananvt neviem na čo je to dobré, ja tipujem, že má kopu komplexov a toto je jeden zo spôsobov, ako si ich kompenzuje - namotáva baby na zoznamke, aby ho obdivovali, zaľúbili sa a to mu možno stačí aby si zdvihol sebavedomie. V realite ako partner asi stojí za h...o a je si toho vedomý, tak radšej ani neskúša 😀
Buď rada, že je to za tebou a nestálo ťa to viac času, peňazí, nervov...
Este ho musíš v duchu poslať do kelu aj v normálnej realite, nie len vo virtuálnej. S týmto to nemá zmysel ani v matrixe
No ja by som sa tam vybrala za ním cez víkend...poobede. Povedz, že si išla okolo/napr.kamoška,koncert/.Keď si to overíš na vlastné oči ...pochopíš, aj sa ti bude lepšie zabúdať.
Ja ti neviem, ale niekedy treba vediet kedy je cas sa vykaslat na hladanie pravdy. Ked ma chlap zaujem o zenu, urobi vsetko pre to aby s nou bol. Ty si urci, co ti vyhovuje a co uz nie si schopna akceptovat. Sanci si dala uz dost, jednoducho akceptuj, ze su na svete ludia co nejednaju ferovo. Zbytocne minas cas a energiu.
@jananvt