ahojte zienky, ake mate skusenosti s laserovym cistenim pleti?
Nemala by tato tema byt skor na MS, krasa a pod. Myslim ze tam chodieva viac dievcat, ktore taketo temy zaujimaju.
kukala som na ms, ale su tam veeelmi stare prispevky, tsk som to dala sem, sdnad sa niekto ozve...
suem, a bolelo to, stipalo, palilo, alebo nieco podobne?
ivuss, písla som ti do bábatiek ohladom kojenia, a ešte ma napadlo, že som bola aj na odstránenie červených žiliek laserom, ale to som nekojila a vobec mi to nepomohlo. na to mi pomohol len jeden super krém. tak napíš čo si ideš dať ty odstrániť. teraz chodím na odstránenie rozšírených porov a jazvičiek a mimických vrások.
zuzka99 mozem sa opytat aky to bol krem? Ja mam tie zilky tiez a rozmyslala som nad laserom. A preco Ti to nepomohlo? Pytala si sa na to lekarky?
ja neviem prečo nepomohlo, proste mi to urobili a žilky som mala stále. 🙂 ten krém sa volá Living dimension, mám ho od kozmetičky, ona ho používa v salóne. neviem ináč kde by sa dal kúpiť ☹ stál myslím okolo 450 Sk.
Dakujem 🙂
ivuuss par krat som to absolvovala a co ja viem 😖 . Bolo to uz pred par rokmi... Podla mna nic extra, sikovna kozmeticka a dobra rucna praca mi vyhovuju viac.
Rada spoznam aj nazory inych dievcat, ako im to vyhovuje, mozno sa rozhodnem skusit to opat 😅