ahojte!
dnes som zistila, ze v bananovom frapku, kt. davam detom do mlieka su larvicky. otvorila som i nove balenie a i tam su. ma niekto z Vas skusenosti al. informacie o niecom takom, mohlo by to ublizit mojim detom? my to oijeme uz dlho. prosim poradte ☹ ☹
určite nepiť...to si tak kúpila, abo mala doma v skrinke už dlhšiu dobu?
nie, to som kupila pred tyzdnom
a otvorila som nove baleniea i tam su. zajtra kupim este dva nove balenia a jedno otvorim a ked tam budu tak s neotvorenym balenim a listkom utekam na hygienicku stanicu..ved to je napoj pre deti!! horsie je to, ze neviem, ci to bude mat nasledky na mojich chlapcov, ci im to uskodilo ☹
Ja by som isla aj bez blocka do obchodu a riesila to, detom sa urcite nic nestane, ale ako kazda mama by som sa uistila a zavolala na nejaku detsku infolinku, alebo detskemu lekarovi. ..Predsa su to chrobaciky...
jedna vec je ze urcite by som to reklamovla druha ze do 6 rokov by som taku umelinu detom nedala
ja to nechcem riesit cez obchod. chcem rovno z toho urobit problem pre vyrobcu..inac by som im napisala mail, ale chcem aby tam poslali hygienikov. ved predsa ak niekto nieco vyraba urcene pre deti, tak ma byt sakra opatrny. a mladsi syn ma hnacku, tak teraz stresujem ☹
titko, a co im maM DAT. VED ONI SAMOTNE MLIECKO NECHCU ☹
douglas,neboj, zober telefon a zavolaj...my sme minule volali pred polnocou...a boli ochotny a poradili.Datum vyroby je OK?
tak ak ti vypiju bananove tak im sprav z bananovy alebo z ineho ovocia koktail,uvar prave kakao.... a prepac ja som potravinar tak preto taka reakcia,no tie cervy reklamuj kde si to kupila,mozno toho maju viac...a ked je to v zaruke a nepochodisSOIalebo aj vyrobca
douglas, odporúčam Ti ryžové mliečko, je prirodzene sladké, moja dcéra ho miluje, mladšiu ešte kojím. A cenovo Ťa to vyjde rovnako. Dostať ho v DM a nezahlieňuje tak ako kravské.
a na nete neviem najst vyrobcu som ti chcela hodit adresu 😅 😅 😅 a od babule tiez dobra rada 🙂
baby a čo takto zavolať do Markízy? 🙂 nech to vyšetria, veď je to hrozné, že larvy 😕 🙄
UKMINA, a komu mam ZAvolat? vyrobcovi nechcem..na nich niekoho poslem!! titko, myslis, ze tie cervy mohli mojim chlapcom uskodit?
mladsi ma 2 roky a zacal hnackovat ☹
babula, ryzove mliecko? este som nepocula.
babula ved ako pochodi telka sa toho chyti vzdy,treba skusit v obchode a markizou postrasit 😀
titko, babula..vyrobcu som nasla v cr
dala som si frAPKO A VYSKOCILO MI TO
ALE ICH NECHCEM PRIAMO kontaktovat...nechcem ich upozornit na to
nech tam poslu hygienikov, ved to je svinstvo ☹ ☹
skús hygienu alebo tú SOI
myslim si ze neuskodili su to bielkoviny...a zasa ich tolko nevypili urcite,horsie je ked sa zje plesen.
plesní sa aj ja bojím, sú veľmi zákerné a najhoršie je, že niektoré okom ani nevidíme ☹
och, áno, larvy sa aj pražia 🙂 blééééééééééé 😝
a take cvcky a kobylky 😀 v cokolade mnam....bleeeeeee
ale i tak asi zajdem za lekarkou rano
☹
my to uz poijeme rok..ktovie co za svoinstvo som to davala detom ☹
kokteil som skusala, ale nechcu. ani granko
skús ryžové mlieko a potom napíš, je sladučkééééé 😉
tak to je skoda...
ok..skusim 🙂
a myslite, ze by mal maly hnacky z toho?
miriam, hmyz vraj bude potravinou budúcnosti, no radšej sa toho nedožiť 😀
doglas, neviem, možné je všetko, ak too bolo pokazené...
titkovamiriam ty tomu hovoríš umelina a čo je potom nutrilon, beba, sunar a podobne? Už väčšia umelina snáď ani nie je.
douglas, snáď im to neublíži. ale stáva sa to. Mne raz krstná urobila kapučíno, novo ho otvorila, v ten den kupila a až keď som jej pochvalila, že to kapučino s kuskami struhaneho kokosu je super sme zistili, že ten struhany kokos, ktorý som hryzkala popri pití boli červíky 🙄 No čo ti budem hovoriť
no mohlo sa to pokaziť aj zlým skladovaním v obchode , je to nepríjemné, ale nemyslím si že by to mohlo poškodiť...jediné, že je celé pokazené....
ja by som to rovno dala do markizy a poviem ti preco - podobnu vec,len s kusom odseknutej mysi v dojcenskej vyzive z Novych Zamkov som riesila cez SOI - odpoved prisla asi za 3m a znela tak,ze za to nemozu,lebo mysi sa nachadzaju vo vyrobnych halach a niekedy padnu do stroja.....to bolo stanovisko SOI-ky...jaj, a ze novofrukt je v konkurze....takze taketo veci ries cez media,oni po tom pripade pojdu a nenechaju sa oblbnut
ja ked som posielala SOIku do tesca kvoli pokazenemu masu, tak som dostala odpoved na druhy den, ze hend tam idu a spravu do tyzdna. Reklamaciu som ale vybavila aj hned v Tescu a oni to hned upratali... niekedy predajca za to vazne nemoze (hlavne pokial ide o balene potraviny), ale za tie problemy so SOI im stoji to,aby oni narobili problemy dodavatelom... myslim 😒
ano ,ano ,ano,markiza je ok napad ,fuj k lekarke by som sla urcite nech predpise nieco na precistenie, baby to je uz strasne co vsetko sa da najst v potravinach
Ja by som to nedavala detom, vratila do obchodu...