Chcela by som Vas poprosit o radu s pitim tohto caju, ako s nim mate skusenosti? a pricom vsetko je dobre ho uzivat? a najma ako chuti, dakujem vopred 🙂
ja som ho kúpila pre syna na lepšiu podporu červených krviniek a železa . No a malý mi ho nechce piť ani za svet a ani mne nechutí , je divnej chuti . Pije ho iba muž . Už ho viac nekúpim , račej niečo bylinkové alebo ručne nazbierané šípky , alchemilku , repík , lípu a tak .
Môj manžel ho jeden čas pil a mal po ňom veselšiu náladu. Pil ho často, ale postupne bol naň rezistentný. 😀
dakujem za vsetky odpovede, tiez si ho chcem kupit na detox
Labelo, ty si pila konkretne ktor? ak by si nasla nejaky obrazok alebo nazpv budem ti vdacna
@marianna1985 ja som ho pila na podporu imunity pred niekoľkými rokmi a fakt pomohol 😉 vtedy som ho u nás nezohnala a internet tiež ešte nebol rozšírený tak mi ho jeden známy kupoval v Prahe. Teraz som si kúpila v lekárni porciovaný, akurát sa mi zdá dosť slabý 😔
My ho popijame s muzom (ale aj ine, take nase slovenske) a chuti nam, no... zdravi sme 🙂 co ja viem ci z toho? 🙂 Synovi davam pit Roibos.
@marianna1985 kupila som si ho , ked som mala silne mykozy a ine zdravotne problemy. perfektne cisti telo, detoxikuje, ale to len sypany, ktory sa vari. sackovy je nanic. mna postavil na nohy
@marianna1985
ja so sa pýtala na neho v lekarni odporučili mi tento,ale ako hovorím nič to so mnou nerobí,žiadnu zmenu nepocitujem 😒
možno ten sypaný by bol lepší
ja som si ho kupila kvoli že vraj detoxikacným ucinkom pijem každý den 2x už druhe balenie,ale nijake zmeny v noičom nepocitujem,chuti ako bylinkový čaj