Lapač snov

henika32
25. jún 2015

Ahojte. Viete mi prosím poradit overeny obchodik na lapac snov? Máme dva týždne a moj drobec strasne zle spinká, aj cez den aj v noci. Dakujem.

ivet1371
25. jún 2015

Nemá koliku?alebo može byt teplo,zima

henika32
autor
25. jún 2015

dávam mu nutrilon, nakolko nemám dostatok mlieka, máme dva týždne, stolicu má kazdý den, prdíky zatial tiež a ja si odsajem tak za 24 hodin 110 ml mlieka, tak aspon jedna moja dávka materského mlieka mu ide. niekedy má studené ručky to badám, aj ho prikrývam , snažím sa dávať pozor aby sa neprehrial alebo nepodchladil.

ivet1371
25. jún 2015

@henika32 ale bolieť bruško može aj ked prdka a kaka😉

henika32
autor
25. jún 2015

@ivet1371 to máte pravdu

liebling98
25. jún 2015

@henika32 najprv by som hľadala skutočnú príčinu nepokoja bábätka, čáry-máry nie sú moja prvá voľba. Ako píše @ivet1371 môže ho bolieť bruško, alebo mu je teplo. Je možné, že si ešte nezvykol na priestor, v noci rozhadzuje ručičkami a tak sa sám budí. Alebo naopak, ak spáva v perinke, že mu je tesno a je v preňho neprirodzenej polohe. Možno je to úplná banalita, napríklad, že ho niečo svrbí, alebo šteklí, škriabe nejaká časť oblečenia. Kým dospelý sa poškriabe, upraví odev a za pár sekúnd nerieši, bábätko to nedokáže asvoje nepohodlie nedokáže inak prejaviť ako plačom. Čisté zúfalstvo, keď ma svrbí nos a nemôžem sa poškrabať.
Nemyslím, že by mu bolo chladno, starostlivé mamičky majú skôr tendenciu bábätká viac obliekať, aby im nebola zima. To, že má studené ručičky nič neznamená. Siahni mu rukou dozadu na krk a na začiatok chrbatika. Ak je spotený, je mu teplo. Ak je tak akurát teplučký, tak je ok.