Lamaze - hračky

fkata
14. apr 2018

Máte niektorá túto hračku? Ste spokojné? Príp. odporučte niečo podobné. Včeta som ju videla v Dráčiku, ale majú iba jednu.
https://www.mall.sk/hracky-plysove-textilne/lam...

ivanka12311
14. apr 2018

Mame tiez len v inej farbe 🙂 aj ked dcera sa stym dako nehrala skoro som jej ja ukazovala ze to piska susti...nezaujimalo ju to moc

kddd
14. apr 2018

Naša od narodenia ako začala vnímať miluje lamaze. Mame bábiku, papagája aj tie na rúčky a nohy aj uzol mame

galixx
14. apr 2018

Mame ju, nemala velky uspech, ale myslim ze je to dost individualne

carie32
14. apr 2018

Aj my ju máme, ani dcéru ani syna vôbec nezaujala... Zbytočne vyhodené peniaze.

fkata
autor
14. apr 2018

Ďakujem, my máme od Lamaze tiež nejaké hračky ( húsenica, papagáj ...), ale takto asi investovať do nej nebudeme.
Chcem niečo, s čím sa aj pohrá, hlavne v aute.

momoqui
14. apr 2018

Je to individualne, starsia tieto hracky moc nezaujimali a mladsiu ano, starsia sa s tym hra teraz ako 2,5 rocna 🙂

danielazv
14. apr 2018

My sme mali konika Lamaze a syn sa s nim v aute hral do nekonecna.nove su drahe,ale aj tu na bazariku baby predavaju za prijatelne ceny.za mna - konik-top hracka.

mishicca
14. apr 2018

Kupite to aj na aliexpresse..za asi 5 e...

jankahraska
14. apr 2018

U našich detí Lamaze ako značka fajn, ale konkrétne táto hračka zaujala skôr nás dospelých :P Pre deti bolo veľmi náročné stlačiť chápadlo dostatočne silno, aby vydalo zvuk.

janci05
14. apr 2018

Od tejto značky sme doma nič nemali, ale mali sme hovoriaceho psíka od Fisher Price a s tým sa syn celkom dobre zabavil.

kormelia11
14. apr 2018

U nas fisher price spievajucce hracky majz uspech a do auta na autosedacku som mala hracky na stipec co hrkalo sustali vibrovalo a malo aj hryzatko bolo to z jemneho plysu a pekne farebne mam to este doma ak by ste chceli vidiet mozem sfotit davala som to aj do postielky zavesila a syna to vedelo zamestnat

fkata
autor
14. apr 2018

@kormelia11 Ďakujem. On je už na tieto hračky veľký. Nejaké máme aj my, ale potrebujem niečo pre 18 mesačné dieťa.

mariamayi
14. apr 2018

@fkata pozri lamaze na aliexprese..je to to iste a podstatne lacnejsie..uz davnejsie som kupila vacsieho motyla za 5,80 eur a je to to iste co v draciku..naschval to isla pozriet a porovnat ..aj napr. tie zabavne ponosticky..

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kormelia11
15. apr 2018

@fkata tak ta chobotnica sa mi nezdala pre take velke dieta preto sa pytam od fisher by som urcite nieco na vasom mieste zobrala ked do auta tak mozno nejaky spievajuci mobil alebo nieco take potom pre vecsie kuzelne citanie s perom vzdelavacie a zabavi

lubi40
15. apr 2018

@fkata my mame zajaca, macku a takeho motyla. Vsetky boli oblubene u prveho syna a uz sa s nimi zacina "hrat" aj mladsi-2mesacny. Za mna uplne super hracky pre babatka-farebne, putave...

misinka0611
15. apr 2018

My mame slonika a velmi sa mu páci. Vlastne od zaciatku ako začal vnímať hracky az do teraz ( 7 m. ) ale top je OBall.

lenqua_12325
23. apr 2018

Máme modrý a stala polovicu ceny. Akurát nehrá no každé chápadlo robí niečo iné. Mali ju v Alltoys

lenqua_12325
23. apr 2018

Inak máme veľa lamazze hračiek no hraLa sa s nimi rovnako ako s lacnejšími 🙂