Ladíte ponožky s outfitom?

7. jan 2023

Ahoj holky,
jsem možná putičkářka a někomu to přijde hloupé, ale co mě spolehlivě dokáže vytočit je pohled na tmavé kalhoty v kombinaci se světlými ponožkami. Vidím to hodně u svých spolužaček, některé jsou schopné vzít si tmavé rifle a červené nebo zelené ponožky, popř. bílé a vůbec je ani nenapadne, že to vypadá hrozně. Můj bývalý přítel si vždycky ťukal na čelo, jestli náhodou nejsem blázen, že ladím i ponožky. Přijdu si jediná jako marťan, ale já prostě ponožky s kalhotami ladím vždycky: tmavé kalhoty - černé ponožky, šedé kalhoty - šedé ponožky. Jak to máte vy? Najde se alespoň jedna, která to má stejně, ať si nepřipadám jako úplný exot?

andrejka1974
7. jan 2023

Toto už je mimo mňa ,aké vezmem také mám ja nič neladim a farebnosť je oveľa krajšia ako jedno farebnosť

srferreira
7. jan 2023

Aj ja ladim. A neznasam tu novu modu, biele ponozky div vytiahnute az pod kolena na leginach, nie to este suknu alebo saty k tomu 🙈oh my. A v lete ponozky a hunate slapky.

syslik81
7. jan 2023

co je zle na zltych ci cervenych ponozkach? u niekoho je to ich styl nieco co davaju najavo a je to to in na nich nieco cim si ich zapamatas .. priste niekto sa zameri na kabelku niekto ponozky iny tricka .. niecim sa chceme kazdy odlisit .. ja mam vsetky ponozky cierne - rozdiel je len v teniskovych a potom cizmove -kedze neznasam ked s cizmou vyzujem aj ponozky -dolezite je aby boli ciste a bez diery 😀

ivuska00
7. jan 2023

Do práce určite, čierne nohavice-čierne ponožky, iné si nedám (mám ich veľa 😀 ). Keď mám rifle, tak svetlejšie ponožky (sivé, béžové), doma si dám aj strakaté, je mi to jedno 🙂

fotoarch
7. jan 2023

Ja teraz ladim skridlu k celemu domu a tiez si hovorim blbost, kto si tu 20 000 eurovu vec vobec farebne vsimne a doceni .. A v tom zhone co zijem a menezujem , som rada ze najdem rano ponozkovy par - hocijakej farby ... Problemy sa vekom menia 🙂

asocial
7. jan 2023

ja som bola kedysi povrchna. topanky a tricko rovnakej farby. Ale teraz som uz veeela rokov normalna a mam v zivote uplne ine priority ako byt eno nuno zladena, pripadne kritizovat za to inych. Kolega nosil k slusnym nohaviciam fusakle alebo dedoles a bolo to super🙂

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
buberova
7. jan 2023

Mám hlavne čierne a pár bielych ponožiek takže mám ľahké rozhodovanie 🙂

amelie2017
7. jan 2023

Ja mam len biele a cierne a uplne nizke, ze ich skoro nevidno. Vysoke mam jedine technicke do snehu. A teda skor ako s nohavicami ladim s botaskami. Do bielych biele, do ciernych cierne. Aj do vinovych dam biele, cierne ma rusia.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
7. jan 2023

ja nosím ponožky silonkové - takže to je relatívne ok...
ale moje slečny si dávajú ponožky aké nájdu a veru vyzerá to hrozne. bežne ich upozorňujem že to vyzerá dosť blbo, nech zmenia ponožky...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tykat
7. jan 2023

Osobne nosim len cierne pod kotnik. Dcera snad od 5tr. nosi zasadne kazdu ponozku inu a nikdy neladi s oblecenim, ma 22r 😁

lululilien
7. jan 2023

Ja si ladím ponožky, mám všelijaké, farebné s obrázkami (teraz mám na nohe šedé s muchotrávkami), ale mám aj nízke biele a nízke čierne, ktoré nosím v lete do bot. Keď som pracovala v kancelárii, nosievala som silonkové ponožky, mala som aj pekné kúsky akoby krajkové, alebo v jemných farebných tónoch.

poslednepogo
7. jan 2023

Vždy nosím čierne ponožky.. a hore majú na rozlíšenie zvieratká, psíkov, srdiečka..😀

moonlight1210
7. jan 2023

Mam cierne, biele a svetlosede. Ci uz vyssie, alebo clenkove, alebo tapky. Len tietotri farby. Zvysok som v ramci zjednodusenia svojho zivota a uspory casu vyradila. Takze ladim ich s farbou oblecenia. Tmave k tmavemu, atd. Nemusim rano ani premyslat.

Aj ked bolo by to jedno, v zime nosim prevazne cizmy, takze ich nevidno a v lete tapky do tenisiek (ak mam tenisky). Takze ich zas len nevidno.

Mozno ak by som sa musela vyzut. Ale to uz mam vychytane redukciou na tri najjednoduchsie kombinovatelne farby. Idu so vsetkym. Takze nemam problem.

babulkomale
7. jan 2023

No jó a co ještě ponožky v sandálech, žejo 😃
Áno, máš pravdu, je to hnus. Ladím.

araavdva
7. jan 2023

Na doma ani ponožky neparujem ani sebe ani malej. Takže aké chytím také mám. Uz strašné dlho som nemala na sebe rovnaké ponožky nieto ešte aby ladili k oblečeniu.

matabb73
7. jan 2023

Aj ja ladím ponožky s nohavicami. Mne to strašne vadí. Čierne nohavice a ponožky inej farby. Jedine pri modrých rifliach mi to až tak nevadí. Tie beriem ako univerzálne.

slavomira236
8. jan 2023

Ja ladim ponožky z vrchom a tiež nohavičky niekedy som aj podprdy ladilA keď so bola mlada

nikaeli
8. jan 2023

ladím 😉 aj seba, aj deti.. dcére som ladila aj sponky a gumičky.. tak sa mi to páči 🙃

danica2711
8. jan 2023

nie si exot, mne vadí každá farebná disharmónia, takže ja ladím všetko ku všetkému

kubko96
21. okt 2023

@tykat prečo čierne?