Ahojte.
Neviete mi prosím poradiť? Koľko vás vyšli klasické obrúčky? Alebo ste mali aj iné než zlato?
Zlatnictvohp.sk
My sme vtedy sice nemali vela penazi,ale vydavam.sa raz.a naposledy takze som chcela mat poriadne obrucky ktore budem aj nosit. A nech nejako aj vyzeraju. Su z bieleho zlata s kamenmi. Ozelela som velku svadbu,mega saty ale torta a obrucky museli byt top😅🙈
My mame s mužom strieborne a nelutujeme. Aj ked s odstupom casu by som mozno dala biele zlato. Vtedy neboli financie, chceli sme usetrit a teraz sa mi to zda blbost menit len kvoli tomu,ze nato mame.
Máme z chirurgickej ocele zo Sofia Jewlery a su perfektné. Stáli nás dokopy 84€
Ja by som si biele zlato už nedala. Akože su krasne ale hrozne sa poskriabali, lebo zlato je mäkké... A to ich mame sotva rok a robíme len normálnu kancelarsku prácu obaja... 😭
My máme strieborné, ručne tepané, po 35€ zo sashe.sk. celkom praktické to je, manžel po roku stratil vo vode, tak za ušetrené peniaze možno postupne nakúpime veľa náhradných :D už stratil aj náhradnú, akurát idem objednávať..
My máme tiež strieborné. 🙂 ja mám s kamienkami, muž jednoduchu. Máme ich už 4.rok a sú stále rovnako pekné.
Čo sa týka ceny stáli okolo 200€ aj s gravírovanim.
raz mi povedala jedna kamaratka: “za pozicanie svadobnych siat dat 300 Eur na jeden vecer a na obruckach, ktore budes nosit do konca zivota setrit?”
mala pravdu. Saty som si pozicala lacnejsie a brucky kupila drahsie. A nie je dna, kedy by som obrucky nemala ;)
My máme lacné zo striebra. Spolu nás vyšli asi 30€. A neľutujem. Ide iba o symboliku,nie fanfáry. Nosíme ich poctivo každý deň, manžel má ťažkú a špinavú fyzickú robotu a vyzerajú ako nové aj po 7 rokoch. Ja mám alergiu na nikel, aj na zlato alergicky reagujem a tieto mi problém vôbec nerobia.
Držím palce!
Zalezi na prioritach...ja obrucku nosim ako kedy a muz skoro vobec ,pre mna nepodstatna zalezitost..ale mame jemne zlato/biele zlato ...cca 250e
lacne obrucky zozenies aj na sofia.sk aj nejake custom-made na sashe a vlastne v kazdom online striebornictve/zlatnictve - len si treba povedat ci chcete lacnejsie ale zlate alebo striebro/chirurgicka ocel atd. - ak teda zamer je lacne
pripadne kamenne zlatnictvo v mensom meste napr. ma samozrejme uplne ine ceny ako napr. to na Obchodnej v BA
my sme sli do zlatnictva odkial mam aj zasnubny prsten a vyberali sme podla toho co sa nam pacilo a co by sme chceli (optimisticky do konca zivota) nosit - a nase veru lacne neboli a mozno boli priznam si to teraz aj zbytocne drahe 🙂 druhykrat sa nad tym zamyslim 😂
Ďakujem baby 🙂 Tak u nás je to tak, že som si našla šaty aké sa mi páčia a ešte ani nie sú drahé.Svadba bude asi len o obrade.
Mali sme v pláne menšiu svadbu a nejakú menšiu oslavu, ale kvôli korone sme neboli plnohodnotne v práci takže tento rok sme prišli o dosť financií a nevedeli sme nič odložiť.
Za normálnych okolností by sme našetrili na všetko, ale už nechceme viac čakať.Ja by som určite chcela obrúčky zo zlata.
Rozmýšľala som, že na obrade by sme mali nejaké a potom by sme si dokúpili normálne len neviem či to nie je hovadina 😂.
Snubný mám z bieleho zlata a obrúčky by som chcela také klasické zlaté.Nejde mi o nejaké čačky mačky, ale len o tú symboliku tak nech je vidno, že je to obrúčka 🙂.
Len neviem či sa dajú zohnať lacnejšie zlaté.
my teda mame klasicke ciste,bez kamienkov atd..vysli nas 500€(biele zlato)
My mame z bieleho zlata z izlato a su fajn, stali do 500e ale mali aj za 300 na vyber
Z chirurgickej ocele
My mame z lauragold sice bpki drahsie ale zas ja mam tucneprsty aj su dost hrubea kamienky po obvode, super je ze davaju ak to esteplati kvazi dozivotny servis, tiez sa nam na svadobnej ceste v oceane pekneponicili poslala sich vybrusli porodiovali ajak move a donemoty mozes... Alezas na druhej strane mam odsvadby po decka zopar lg navyse tak nenosimeobja, tak prilezitestne
Stale hovorim zeked schudnem😅alezas je to na cely zivot
Ahoj, my sme sa brali v decembi a obrucky mame z anjelskydiabolske.sk, vysli nas spolu 14,90€. Popozeraj, ked som volala pani poradila velkost a trafila presne 🙂
@gabika108 my máme odtialto https://www.svetwolframu.sk/ su tam velmi ochotní a cestou k rodičom sme tam šli aj osobne to pozrieť.
Fotka obrucok je od fotografa. Ale podľa fotky na webe by sme si ich nevybrali. Naživo boli úplne iné a nechceli sme lesklé.
my sme mali aj wolfrám aj titán, pri wolfráme pozor na puchnutie napr. prstov, nedáš ho len tak dole, a ani hasiči ho neprestrihnú, musí sa roztrieštiť nejakým hrotom...
my máme zlate z tiami.Cena bola lepšia ako v ostatnych obchodoch a ani sme na nich dlho nečakali
Nemáte niekto skúsenosť so stránku lacneorucky.sk ?
Mne bolo ľúto dať peniaze za obrúčky. Zdala sa mi to zbytočnosť, tak sme si objednali z wolframu. Sú iné a naozaj pekné a lacné a každý ich obdivuje. Nakoniec ich nosíme, čo sme si mysleli, že nosiť nebudeme.