Lacná taxislužba v Bratislave

nifadita
19. nov 2017

Ahojte mamicky z BA. Viete mi poradit lacnu taxisluzbu v Ba? V Kosiciach maju napr. taxiky za 3 € vramci mesta. Existuje nieco podobne aj v BA? Dakujem

taami
19. nov 2017

uber

nifadita
autor
19. nov 2017

@taami a mas prosim ta na nich aj kontakt?

sissy27
19. nov 2017

@nifadita tá istá firma je aj v BA, akurát je to za 5€, do okrajových častí mesta za 8€, ale teda skúsenosti mám rôzne, či už ako zákazník alebo účastník cestnej premávky, a teda nie všetky sú úplne pozitívne...
ak nemôžem ísť svojim autom, tak využívam uber alebo taxify. Taxify ešte nemá toľko áut, takže nie vždy sa dá zohnať, uber je super po všetkých stránkach, ten využívam aj v zahraničí.

taami
19. nov 2017

@nifadita
uber je aplikacia, nainstalujes si ju do tel a cez nu si najdes prepravu tam kde chces, je to rychle a lacne...teda osobne som ju v ba este neskusala, ale znami ano, a pochvalovali si, na rozdiel od drzych odrbavacskych taxikarov
ja som to vyuzivala iba mimo sk a cenovo...napriklad ta ista trasa taxikom 70 dolarov, s uberom 15, peniaze ti strhne s karty a mas pokoj aj s platenim,
mysli, ze su aj v ke

nifadita
autor
19. nov 2017

@sissy27
prosim ta, ako funguje uber? budem asi 1 den v BA a potrebujem rychle presuny. DAkujem

sissy27
19. nov 2017

@nifadita no nainštaluješ do telefónu, zadáš tam platobnú kartu a potom kdekoľvek si, tak si len otvoríš appku, požiadaš o auto, zadáš adresu kam chceš ísť, ukáže ti približnú cenu, ak súhlasíš potvrdíš, auto ťa vyzdvihne a odvezie, platba prebehne cez kartu, žiadnu hotovosť nepotrebuješ. Potrebuješ internet v telefóne.

darina1952
20. nov 2017

@nifadita ahoj, chodievame do BA služobne a vždy si voláme taxi zo stanice na hotel a podobne. tento je za 5€: 0918 555 555 - zavoláš povieš meno a odkiaľ kam chceš ísť a oni ti povedia aké číslo taxíku máš čakať, číslo taxi bude napísané na zadnom stĺpiku auta.
ešte mám tel. čísla: 0216321 a 0216555