Laci Bihari - Budapešť. Hľadám kontakt

alionuska
9. jún 2010

Ahojte,prosim vas hjladam kontakt na jedeho pana z Budapesti.Vola sa Laci Bihari..alebo Laszlo.. 😕 neviem presne...Bol aj v televizii a robi kurzy malovania..aj v novinach tusim...A bola to reportaz,ze aj uplny antitalent na malovanie ,dokaze po jeho kurze malovat portrety a podobne... a ja neviem na nete nic o nom najst,lebo vsetky vysledky mi vyhodi v madarcine a ja po madarsky neviem...len sa pytam,dievcence,ci niektora neviete ,kde by som toho cloveka nasla,alebo kde robi tie kurzy,alebo nieco blizsie o nom...Ak sa najde niekto kto vie,budem velmi vdacna..Dakujem 🙂 🙂 🙂

adrioska
9. jún 2010

Ahoj Alionuska, nasla som Ti nejaky kontakt na toho pana:
BIHARI LÁSZLÓ
3in1 One Brain konzultáns és Oktató/ 3 in 1 brain konzultant a ucitel
telefon: +36/70/365 0697
Budapest IX.kerület Ferenc körút 24./adresa

www.4nap.hu
email: info@4nap.hu

Precitala som si aj rozhovor s nim a velmi ma to tiez zaujalo. Kde si objavila tohto pana? Neviem, ci vies, ze on nie je maliar, ale sa vlastne zaobera niecim takym ako je kineziologia( a pritom je to vyuceny elektrikar,ale uz davno neposobi vo svojom obore). A pri tychto kurzoch ide o to, ze (takto to opisuje v tom rozhovore) v beznom zivote pouzivame skor lavu cast mozgu (dolezitu na logicke myslenie, zameranu na uvazovanie...) a tym padom tato lava cast mozgu utlaca tu pravu cast , a tym padom sa vzdavame vacsiny nasich schopnosti, pretoze si nahovorime, ze nam nejdu niektore veci. A on prisiel na to, ze tento stav sa da zmenit urcitym technikami. A to su tie kurzy malovania, totizto pri malovani pouzivame pravu cast mozgu a tym ziskavame iny pohlad na veci, na nase problemy...Mnohi ludia, ktori si napr. mysleli, ze nevedia vobec kreslit, tak po 4-dnovom kurze nakreslili svoj portret bez problemov. Ale nejde o to, naucit sa kreslit, ale o to, ze tymto kuzom, malovanim, mozme zmenit svoj zivot, mozme lahsie vyriesit svoje problemy, porazit stres, ziskame iny pohlad na dianie okolo seba aj na dianie v nasom vnutri, v nasom zivote. Mnohi po absolvovani kurzu zacali novy zivot, lebo prisli na to, ze si zmylili ciel svojej cesty a prisli na to, co vlastne v skutocnosti v zivote chcu.Alionuska velmi to zaujalo aj mna, ale pre mna tento kurz by bol asi nedostupny, ale naozaj to vyzera zaujimavo, potrebovala by som to... 😉 Dufam, ze som Ta neunudila tymto svojim dlhym prispevkom, ale nevedela som, ci mas o nom tieto informacie...a dakujem Ti, ze si ma k nemu naviedla, ja este porozmyslam, co spravim... 😉

adrioska
9. jún 2010

Elérhetőség/Kontakt

email: info@tudatoselet.hu
telefon: +36/70/36-50-697, +36/70/26-99-400

ügyfélszolgálati iroda:/kancelaria na prijimanie zakaznikov:

1094 Budapest, Ferenc krt 24. III./2. 32-es kaputelefon (zvoncek s cislom 32)

ügyfélfogadás: /strankove dni:
személyesen: hétfőtől szerdáig 10-14 h-ig /osobne Po-St:10-14 hod.
telefonon: hétfőtől péntekig: 10-18 h-ig/telefonicky Po-Pi:10-18 hod.

toto som nasle este na tej webovej adrese, co som Ti pisala v predoslom prispevku...

adrioska
9. jún 2010

postupne zistujem podla tej stranky: kurzy robil zatial len v madarsku...jeden kurz stoji 39 000 Ft. a je to nejaky akreditovany program uz...a robi aj ine kurzy nielen tento kresliaci...

adrioska
9. jún 2010

uz by som mala ist spat, viem...ale ma to nejak chytilo...asi je nieco aj na slovensku, kuk:

http://www.zharmonizujsa.sk/kreslenie/index.html

alionuska
autor
10. jún 2010

@adrioska jezisi,ty si enciklopedia!!Ja ti strasne pekne dakujem..ja som o nom pocula a videla som ho aj v spravach v televizii...a moj drahy robi airbrush...na motorky ,tricka ,steny a podobne a ma talent,...vie vsetko ,ale portrety a tvare mu moc nejdu a on stale,ked sedis pri pocitaci zisti mi nieco o tom madarovi...tak som hladala a uz som bola bezradna,ze nic...a ty na mna hned tolko informacii...je to presne to co som mala na mysli...a ja kreslit viem,ale toto ma fascinovalo a chcela by som vediet,ci to fakt funguje.... 😅 😅 😕 😕
Strasne si zlata a moc si mi pomohla... 🙂 🙂 🙂 Este raz ti dakjem..uz sa tesim,ako toto ukazem mojmu Martinovi...on bude tiez rad!Len ked pojde do toho madarska ,to asi tlmocnika bude potrebovat... 😅 😅 😅 aby vedeli,co od neho chu! 😀 😀 DAKUJEEEEM!!!!!

adrioska
10. jún 2010

Alionuska, nemas za co, rada som pomohla.. 😉 Nejak si aj mna namotala...hehe, ani neviem preco, ale zacala som sa v tom hrabat a ani som nevedela, o co presne ide. 🙂 A keby Tvoj manzel skusil ten kurz na SK? ten je len 1-dnovy a nemusel by sa trapit s madarcinou. 😉

milocka29
10. jún 2010

@alionuska hned ako som zacala citat tvoj prispevok, napadlo ma, ze presne takuto metodu prezentovala jedna pani na STV v Zenskom magazine, ako ti uz dala link adrioska. Myslim, ze je to to iste ako to robi ten Bihari.

alionuska
autor
12. jún 2010

@adrioska ...no zasmejes sa...on mi povedal,ze by tam zobral teba a aj by ti aspon z polovice ten kurz zaplatil... 😀 :D
Neviem preco,ale aj v tej relacii ten redaktor nevedel ani slovo po madarsky a zevraj pocopil co od neo vyzadovali... 😅 😅 😅 tiez som sa tomu cudovala... 😀 😀 😀

adrioska
12. jún 2010

hehe... 😀
alebo by komunikovali po rusky alebo anglicky... 😀 😉