Ahojte,prosim vas hjladam kontakt na jedeho pana z Budapesti.Vola sa Laci Bihari..alebo Laszlo.. 😕 neviem presne...Bol aj v televizii a robi kurzy malovania..aj v novinach tusim...A bola to reportaz,ze aj uplny antitalent na malovanie ,dokaze po jeho kurze malovat portrety a podobne... a ja neviem na nete nic o nom najst,lebo vsetky vysledky mi vyhodi v madarcine a ja po madarsky neviem...len sa pytam,dievcence,ci niektora neviete ,kde by som toho cloveka nasla,alebo kde robi tie kurzy,alebo nieco blizsie o nom...Ak sa najde niekto kto vie,budem velmi vdacna..Dakujem 🙂 🙂 🙂
Elérhetőség/Kontakt
email: info@tudatoselet.hu
telefon: +36/70/36-50-697, +36/70/26-99-400
ügyfélszolgálati iroda:/kancelaria na prijimanie zakaznikov:
1094 Budapest, Ferenc krt 24. III./2. 32-es kaputelefon (zvoncek s cislom 32)
ügyfélfogadás: /strankove dni:
személyesen: hétfőtől szerdáig 10-14 h-ig /osobne Po-St:10-14 hod.
telefonon: hétfőtől péntekig: 10-18 h-ig/telefonicky Po-Pi:10-18 hod.
toto som nasle este na tej webovej adrese, co som Ti pisala v predoslom prispevku...
postupne zistujem podla tej stranky: kurzy robil zatial len v madarsku...jeden kurz stoji 39 000 Ft. a je to nejaky akreditovany program uz...a robi aj ine kurzy nielen tento kresliaci...
uz by som mala ist spat, viem...ale ma to nejak chytilo...asi je nieco aj na slovensku, kuk:
@adrioska jezisi,ty si enciklopedia!!Ja ti strasne pekne dakujem..ja som o nom pocula a videla som ho aj v spravach v televizii...a moj drahy robi airbrush...na motorky ,tricka ,steny a podobne a ma talent,...vie vsetko ,ale portrety a tvare mu moc nejdu a on stale,ked sedis pri pocitaci zisti mi nieco o tom madarovi...tak som hladala a uz som bola bezradna,ze nic...a ty na mna hned tolko informacii...je to presne to co som mala na mysli...a ja kreslit viem,ale toto ma fascinovalo a chcela by som vediet,ci to fakt funguje.... 😅 😅 😕 😕
Strasne si zlata a moc si mi pomohla... 🙂 🙂 🙂 Este raz ti dakjem..uz sa tesim,ako toto ukazem mojmu Martinovi...on bude tiez rad!Len ked pojde do toho madarska ,to asi tlmocnika bude potrebovat... 😅 😅 😅 aby vedeli,co od neho chu! 😀 😀 DAKUJEEEEM!!!!!
Alionuska, nemas za co, rada som pomohla.. 😉 Nejak si aj mna namotala...hehe, ani neviem preco, ale zacala som sa v tom hrabat a ani som nevedela, o co presne ide. 🙂 A keby Tvoj manzel skusil ten kurz na SK? ten je len 1-dnovy a nemusel by sa trapit s madarcinou. 😉
@adrioska ...no zasmejes sa...on mi povedal,ze by tam zobral teba a aj by ti aspon z polovice ten kurz zaplatil... 😀 :D
Neviem preco,ale aj v tej relacii ten redaktor nevedel ani slovo po madarsky a zevraj pocopil co od neo vyzadovali... 😅 😅 😅 tiez som sa tomu cudovala... 😀 😀 😀
hehe... 😀
alebo by komunikovali po rusky alebo anglicky... 😀 😉
Ahoj Alionuska, nasla som Ti nejaky kontakt na toho pana:
BIHARI LÁSZLÓ
3in1 One Brain konzultáns és Oktató/ 3 in 1 brain konzultant a ucitel
telefon: +36/70/365 0697
Budapest IX.kerület Ferenc körút 24./adresa
www.4nap.hu
email: info@4nap.hu
Precitala som si aj rozhovor s nim a velmi ma to tiez zaujalo. Kde si objavila tohto pana? Neviem, ci vies, ze on nie je maliar, ale sa vlastne zaobera niecim takym ako je kineziologia( a pritom je to vyuceny elektrikar,ale uz davno neposobi vo svojom obore). A pri tychto kurzoch ide o to, ze (takto to opisuje v tom rozhovore) v beznom zivote pouzivame skor lavu cast mozgu (dolezitu na logicke myslenie, zameranu na uvazovanie...) a tym padom tato lava cast mozgu utlaca tu pravu cast , a tym padom sa vzdavame vacsiny nasich schopnosti, pretoze si nahovorime, ze nam nejdu niektore veci. A on prisiel na to, ze tento stav sa da zmenit urcitym technikami. A to su tie kurzy malovania, totizto pri malovani pouzivame pravu cast mozgu a tym ziskavame iny pohlad na veci, na nase problemy...Mnohi ludia, ktori si napr. mysleli, ze nevedia vobec kreslit, tak po 4-dnovom kurze nakreslili svoj portret bez problemov. Ale nejde o to, naucit sa kreslit, ale o to, ze tymto kuzom, malovanim, mozme zmenit svoj zivot, mozme lahsie vyriesit svoje problemy, porazit stres, ziskame iny pohlad na dianie okolo seba aj na dianie v nasom vnutri, v nasom zivote. Mnohi po absolvovani kurzu zacali novy zivot, lebo prisli na to, ze si zmylili ciel svojej cesty a prisli na to, co vlastne v skutocnosti v zivote chcu.Alionuska velmi to zaujalo aj mna, ale pre mna tento kurz by bol asi nedostupny, ale naozaj to vyzera zaujimavo, potrebovala by som to... 😉 Dufam, ze som Ta neunudila tymto svojim dlhym prispevkom, ale nevedela som, ci mas o nom tieto informacie...a dakujem Ti, ze si ma k nemu naviedla, ja este porozmyslam, co spravim... 😉