Kvôli zlej skúsenosti sa bojím registrovať na hocijakú zoznamku

29. sep 2022

Ahojte. Som mlada slobodna žena, mam 24 rokov. Stoho dôvodu som sa pred rokom zaregistrovala na pokec. Nešlo mi ani tak o to hladat vazny vztah, zo začiatku stačilo len tak pokecat, možno nejake kamaratstvo. Ale cele sa to trochu zvrtlo. Zacala som si tam pisat s jednym,ktory mi zacal z ničoho nic nadavat. Ja blba som mu vtedy povedala aj Fb, samozrejme tam to pokracovalo až som si FB aj pokec musela vymazať. Jeden sa mi zacal vyhrazat, ze ak mu nespravim faj*u tak zneuzije moje fotky.(Podotykam boli to normálne fotky,ziadne nahe ani polonahe) Odvtedy mam paranoju zaregistrovať sa na hocijaku zoznamku. To naozaj je vela takych chlapov na zoznamkach? Realne moze taky chlap zo zoznamky ublizit nejak aj osobne?

katuskamala1
29. sep 2022

No je vela. A pedofilov, i zenatych muzov, atd atd... Neodporucam okrem 1 profilovky niekomu hned posielat akekolvek fotky a preferovala by som osobne stretko (nie ze ho zavolas nech po teba pride domov). Musis davat bacha proste...

zojazoja
29. sep 2022

internet a zoznamka je dobry sluha, ale zly pan. Pravidlo cislo 1: NIKDY NIKDY nedavaj svoje meno nikomu na FB..preco to robis? Pravidlo cislo 2: fotky posielaj az po niekolkych dnoch, tyzdnoch ked budete spolu pisat. Inak ani nechod na zoznamka, si strasne lahka naivna obet a korisť.

cocolino234
29. sep 2022

@autorka "odvtedy mám paranoiu zaregistrovať sa na hocijakú zoznamku" som si mobil opľula. 😂😆 Prosím ťa, čo si čakala po registrácií na najpodpriemernejšiu sociálnu sieť, ktorá slúži ako miesto pre platený sex? A ty si si tam ešte aj dala vlastnú fotku? a niekomu dala svoje MENO? 😆 Natural selection 🤦‍♀️💀, to je tvoja hlúposť, prepáč ale normálny človek siahne po zoznamke na aspoň nejakej úrovni, len hlúpy človek sa DNES zaregistruje na pokec s úmyslom zoznámiť sa. 🤦‍♀️🤦‍♀️ Áno, reálne ti môže človek zo zoznamky ublížiť až na to, že na normálnej zoznamke nie je 99% úchylov ale nájdeš tam aj normálnych ľudí.

Takže podľa svojho hlúpeho konania by som určite netvrdila, že všetky zoznamky sú takéto. A ty si akože plánovala sa stretnúť s niekym z pokecu? 🤦‍♀️🤢 potom tu nachádzajú utopené telá... Choď na zoznamku, ktorá má aspoň nejakú úroveň (alebo najlepšie žiadnu, lebo také ako ty sú najjednoduchší úlovok pre vydieranie a pod.) a s nikým sa nestretávaj v súkromí, vždy medzi ľuďmi a nabudúce skús nedávať svoje meno.. to len tak, ak by toho v školách nehovorili dosť.

veronika3110
29. sep 2022

tak pokec je týmto známy... ale určite to nevzdávaj, sú určite aj normálni muži...
príklad 1: spolužiačka na tinderi našla manžela, už sú spolu 3 roky
príklad 2: švagriná si našla na tinderi budúceho manžela, v novembri sa berú a sú to dobrí muži 🙂
len si dávaj pozor na tých ostatných a určite to môže dobre dopadnúť 🙂

autor
29. sep 2022

@cocolino234 ano viem bola to moja hlupost. Tak skoro sa tak či tak nezaregistrujem na žiadnu. A stym máš úplnu pravdu,ze stretnut sa stale medzi ludmi na verejnosti a nikdy nie v sukromi

tomikejt
29. sep 2022

Na pokeci je asi najviac uchylov, ale určite sú tam aj normálni chlapi. Moja kamoška si tam pred rokom našla priateľa, obaja sa tam zaregistrovali za účelom nájsť partnera. Ale to je asi to jedno percento že sa tam stretli dvaja normálni. Skús platené zoznamky, myslím že partner na úrovni sa volá jedna taká.

domca1408
29. sep 2022

ja na zoznamky nechodím už roky...naposledy som to zo srandy skúsila ked som mala pred dvoma rokmi na vianoce koronu ale po nejakých 10 správach od rôznych úchylov som to vzdala...uprimne na zoznamke zrovna toho pravého nenájdeš lebo je tam výber tých ktorý si nijako inak nevedia nájsť babu. Normálny, pekný, samostatný, šikovný nepotrebuje zoznamku...bohužial...kedysi ked to ešte len začínalo a bol boom pokecu a podobne tak tam bol fakt výber ale teraz už dávno nie.

tabakmirka
29. sep 2022

Ako ja viem, že na zoznamkách sa nájdu aj normálny ľudia, ktorí si hľadajú lásku, no zväčša sú tak takí chlapi, s ktorými je sa neradno vôbec kontaktovať. Proste ale to sa ti môže stať aj bez nej, že natrafíš na niekoho, z koho sa taký úchylák vykľuje až časom

nikoletta1712
29. sep 2022

Ja si myslím, že na zoznamky chodia ľudia, ktorí sú tak zúfalí, že nevedia byť sami so sebou a nasilu chcú niekoho…Pre mňa veľmi úbohé…

bombulka1987
29. sep 2022

Ja som sa zoznamiek vždy bála a brala ich ako úplne poslednú možnosť keď budem mať 30+ a budem sama. Našťastie som ich nikdy využiť nemusela. Máš 24, si mladá baba, máš ešte dosť šancí stretnúť niekoho reálneho naživo. A keď, pohľadaj si recenzie ak sa niekam budeš chcieť zaregistrovať.

catch22a
29. sep 2022

Staci tu napisat 🙂 tu je dost chlapov 🙂

maranco
29. sep 2022

@zojazoja pri fotkách si treba dať pozor aj na to, že bežne je foťák v mobile nastavený tak, aby do fotky ukladal aj polohu kde bola odfotená.
Pošleš niekomu takú fotku a už vie zistiť adresu kde bývaš, pozrie sa do katastra tak už vie aj meno a vek.

catch22a
29. sep 2022

@maranco ako vies z internetovej fotky zistit polohu?

zojazoja
29. sep 2022

@maranco ako bežne?

maranco
29. sep 2022

@catch22a ak nebola dodatočne upravovaná/zmenšovaná orezaná, ale je priamo z mobilu tak ako bola odfotená, tak je tam uložená poloha mobilu pri fotení. Pošli mi takú neupravenú fotku z mobilu a napíšem ti kde bola odfotená. Ak máš v nastavení fotoaparátu zaškrtnuté uložiť informácie o polohe.

veronika3110
29. sep 2022

@catch22a áno, ide to.. mobil ukladá tie metadáta a dajú sa vystopovať..
aj na netflixe o tom bol seriál ako nejaká skupinka z internetu podľa videí hľadala vraha, ktorý zdieľal svoje vraždy na youtube
osobne si nemyslím že nejaký pologramotný úchyl z pokecu to bude vedieť zistiť, ale čo ak .....

simca06022011
29. sep 2022

Tak sa neregistruj

jakkubova
29. sep 2022

Toto mi hlava nejako neberie “Zacala som si tam pisat s jednym,ktory mi zacal z ničoho nic nadavat. Ja blba som mu vtedy povedala aj Fb, samozrejme tam to pokracovalo“ takže on ti začal nadávať a ty si mu potom ešte dala aj svoj FB? Prečo?

maranco
29. sep 2022

@veronika3110 klikneš pravým tlačítkom na uloženú fotku a v podrobnostiach môže byť poloha aj nadmorská výska, napríklad takto https://i.stack.imgur.com/3QIK5.png
Ale ak niekam nahrávaš fotky do galérií, profilov tak to zvyknú odstrániť.

autor
29. sep 2022

@jakkubova nie on mi zacal nadavat až potom keď som mu napísala svoj fb

domca1408
29. sep 2022

ja svoj fb nedávam nikomu neznámemu...aj ked všeobecne ja tam mám asi 70 priateľov a moje príbehy fotky len oni môžu vidieť. nezdielam toho veľa s verejnosťou...kamarátky sa mi občas zasmeju ked poviem ,že tam mám 70 ľudí ale ako podľa mňa je to normálne, mám tam len ľudí s ktorými sa nemám problém aj reálne stretnúť, pokecať, zdravíme sa a tak.

liusa82
29. sep 2022

@domca1408 No tak to si dobrá že len 70.Ja niečo vyše 20 a žijem😀

domca1408
29. sep 2022

@liusa82 ale kamošky majú 200, 300 a viac...mám známeho čo tam má 1500 ľudí, raz som sa ho pýtala či vôbec fakt vie, že koho všetko tam má 😀

liusa82
29. sep 2022

@domca1408 ja tiež nechápem tejto mode dávať si tam hocikoho.Mám tam len rodinu a pár kamošov čo som s nimi ozaj skoro v denno dennom kontakte.Ja zas nemám vela kamošov pár pravých a to mi stačí

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jujala
29. sep 2022

no pokec ju kategoria sama o sebe. ja som si pred 17r nasla tam 2 kamosov. po x mesiacov jednemu bolo cudne, ze sme neskoncili v posteli- hravali sme spolu profi badminton a s druhym som kamoska tych 17r a ziadny sex. vtedy to bola ina liga tam. dnes by som do toho nesla. ziadne foto, maily, FB.