Baby, mám otázku... chystáme svadbu a potrebujem do vázičky kvety na stôl v rámci výzdoby. Budem trápna ak si kytičky vyrobím z krepového a normálneho papiera?? Na živých preplatím zbytočne lebo to ma bude stáť príliš a zase umelé kvety sa dávajú na cintorín, vyzeralo by to divne. Čo myslíte? Na Youtube som si pozrela videá a nevyzeralo by to zle. Kvietky z látky robiť neviem 🙂 Vďaka za rady
No este mam cas na rozmyslenie..Možno urobím arganžove kvety..to by sa možno hodilo skôr. Uvidíme. Nechcem rozhadzovať 100 a viac eur tam kde ich veľmi netreba. 😊
Organžove..no uvidime..este pozriem nieco na aliexpresse
my sme sa brali cca pred 9 rokmi a poviem ti,vsetko organizovane za jazdy.
oznamenie vytlacene z netu,postrihala nam to sesterka...
navarili a napiekli pribuzni a znami,a kvety sme mali iba umele-malinke nevtierave kyticky,aj na stene bol len taky srdieckovy decentny prvok...
nikomu nic nevadilo a dodnes vsetci spominaju aka super veselica to bolo.bolo nas skoro 100,mali sme zivu kapelu a super jedlo a kolace-myslim ze toto je na svadbe dolezite.
pred 2 rokmi sme boli na svadbe bratrancovi,mal nadhernu vyzdobu zo zivych kvetov aj po stoloch,vyhodil za to neskutocne prachy a napokon tie girlandy skoncili vsetky na okennych parapetach-kazdy to daval prec,lebo jednoducho nam to zavadzalo...
a mali kvety vsade,vsade....nebolo sa kde pohnut.
@amalka147 kvety sú buď živé alebo umelé a je jedno, či z plastu alebo papiera. Kvety z krepového papiera boli super pred 30 rokmi na strelnici pri kolotočoch, ale na svadbu sa to podľa mňa nehodí. Ale ako hosť by som to nejak extra neriešila, vaša svadba, spravte si po svojom.