Poraďte mi prosím, naozaj kvalitný rum do 60€ ďakujem
sladky alebo korenisty?
Diplomatico a Zacapa su take, kt podla mna nikoho neurazis.
jaaaaj.. to ale kazdy ine ma rad. Zvacsa kupujem Zacappa, znami zase upradnostnuju diplomatico... ale aj tam je viac druhov. POsledne som vyslovene vyberala podla ceny a recenzii...
A.H.Riise 😊
Compañero Elixir Orange
Pacto Navio
Za mna bumbu a canerock
@lynda888 ved o to ide, ze su to “rumy pre kazdeho”. Autorka prispevku neuvadza, pre koho ten rum je a ci ma dana osoba rada nieco specifickeho a preto som jej poradila diplomatico alebo zacapu, lebo je to pitelne pre kazdeho a vie sa zmestit do 60e 🤷🏼♀️
Moj muz velmi rad skusa a ochutnava nieco nove, mame doma vyse 100 flias rumu, tak inak sa vybera pre takeho cloveka a inak ak idem gratulovat napr k narodkam niekomu kto “ma rad rum” ak si ma vybrat nejaky alkohol.
@milanemila no ono sa jedná, že je to pre nášho vedúceho a chceme ako kolektív mu kúpiť niečo kvalitné. Netuším vôbec aký rum viem len že rum 🫣
@candii vidis, tak podla mna prave preto nespravite krok vedla diplomaticom alebo zacapou, naozaj nepoznam nikoho, komu by tieto rumy nechutili 🤷🏼♀️
@milanemila keď ste taký fajnšmekri do rumu môžem poprosiť názor na tento rum ? Označila mi to jeho známa.
@milanemila chcela by som naozaj niečo fakt fakt top .. keď už aj bude drahší vôbec nevadí
@milanemila ja😅 ani mojmu muzovi nechuti.
za mna nekupuj v kauflande kvalitny rum
nam chuti to companero a potom santos dumont
@candii ja nepijem skoro vobec a ked tak gin, ale spytam sa muza ;)
@milanemila si super .. ďakujem ti ♥️
@candii tak muz hovori, ze taky okolo 50e by kludne daroval tento na foto a potom, ze ako darcek ma reprezentativnu flasu aj tento a.h. rise (ten uz doma nemame :D a flasu mi skonfiskovala babka, si dava do nich nejaky svoj domaci liker :D), akoze ale naozaj ak nema sef rad nieco velmi specificke, tak tym diplomaticom a zacapou nic nepokazite 🤷🏼♀️ Tu pisala jedna baba, ze im s muzom nechuti, samozrejme nevylucujem, ale aj v podnikoch sa najlepsie predavaju tieto 2 znacky.
Ten co si sem dala fotku muz hovori, ze je taky sladsi, ale ze ta cena je prestrelena, zozenies ho lacnejsie.
@milanemila ďakujem veľmi pekne za super rady 😊
@ekira1 áno, ale som jej odfotila len tie ktoré boli na predajni ale tak pôjdem do špeciálneho obchodu s alkoholom možno budú mať aj lepšie značky
@milanemila ja si zase myslím, že diplomatico a zacapu viete kúpiť v podstate v bežnom reťazci. Dostupné kdekoľvek. A ak chcete niekomu ukázať niečo zaujímavé ale stále dostupné, tak by som išla do niečoho, čo ľudia nepoznajú. Nenapísala som žiadne mega netradičné rumy, lebo tie nemusia chutiť každému. Nech si slecna/pani vyberie ako chce.
My máme doma tiež dosť veľkú zbierku (cca 400 flias).
@candii Ahoj.Skus sa popozerať na tejto webovej stránke.🙂
https://kormoranshop.sk/product-category/rum/
Muž chválil Don Papa