Ahojte. Prosím vás tie, ktoré sa rozumiete vinu, poradte mi slovenské kvalitne víno do 40€. Ale musí byt naozaj výborne Dakujem 🙂
Mrva Stanko
4- putňovy Tokajský výber Macik Winery. ( len ročník si nepamätám, tuším 2006). Nič lepšie som v živote nepila…
Asi najlepsie cervene vino slovenske, ktore som pila a teda je aj dost silne... https://www.muranivino.sk/vina/dunaj-2018-speci...
A biele tiez nema na zahodenie toto vinarstvo. Nie je drahe, ciez asi ako dar tebou hladany nie, ale urcite sa oplati niekedy vyskusat ak ho este niekto zozenie. My sme ich nahodou nasli na "vinnej ceste". AJ ine vinarstva, vacsinou sukromne mali super vina, ale to sa asi ani neda bezne kupit, ale uz si nazvy nepamatam. Inak nosime vina z HU.
hm na to aby ti ktokolvek mohol poradit, trosku malo informacii, co chuti mne nemusi chutit tebe 🤷♀️ kazdopadne ja by som sa vyhla vinam, ktore si viem, bezne kupit v Tescu a nie vzdy cena je to co urcuje kvalitu vina ze ano
ja osobne preferujem vinarov zo Senkvic a Sv. Jura napr. Carpate Diem, Dubovsky a Grancic, Chowaniec a Krajcirovic maju velmi vela uzasnych vin - dolezite je ale ake vino biele/cervene/ruzove, suche/sladsie?
Mrkni stranku grandbari. Tokajske, dobry vyber, aj darcekove balenia.
Velkeer maju super vina. Vinarstvo Tajná
Skus pozrieť tu: akevino.sk majú dobrý výber a ku každému vinu popis, že čo je to zač.
@jasminet suhlasim 😫
Žitavské vinice skus pozret, najlepšie slovenské víno som pila od nich
pozri od Lekyra www.bojvin.eu
Chateau Ruban
Ak sladke tak Palava, Devin alebo toto je fakt ze 👌topka od frtus vineri: Milia
Matyšák