Ahojte, poraďte mi prosím zaručene kvalitný parfum, hlavne nech dlho vydrží. 😝 😝 😕
A aké máš požiadavky na parfum? Každému sa predsa páčia iné vône. Ja osobne v zásade nakupujem len cez e-parfumerie, je to tam o polovicu lacnejšie ako vo Fann, neplatím aj priestory, reklamu a mzdy predavačiek.
ja kupuju jen v parfumerii pac neverim na netu,ze je to origos vetsina 😀 a nevadi mi to ..aspon si ocicham kde co poradim se 🙂
tiez kupujem cez net, je to omnoho lacnejsie a mojou uz velmi dlho oblubenou vonou je D&G ligt blue, mozno trosku otrepana, ale ja ju mozem 🙂
Calvin Klein CK One - kupis ho o polovicu lacnejsi ako u nas v kazdej sieti drogerii BIPA (najblizsiu mas v Hainburgu) a je to prekrasna vona, aspon podla mna, ja ho pouzivam uz niekolko rokov a nedam nan dopustit 🙂
Já miluju modrou Lacoste
cacharel - promesse, lancome - miracle forever, armani - aqua di gio
mám rada vône, ktoré dlho vydržia, kúpila som od elizabosti tak vás cítiť.
aj ja nakupujem cez net.. parfumerky maju vysoke marze a este vyssie marze maju distributori od ktorych nakupuju..
ale teraz v lete nepouzivam parfum, ale toaletne vody z Oriflame..silny parfem a slnko nie je moc dobra kombinacia..
nakupuji na Jahodě za cca 1/2 ceny než v parfumerce. Moje best of:
D&G - Light Blue
Lancome - Oui
G. Armani - Emporio Armani
gucci - rush2
thierry mugler - angel innocent
dior - addict 2
fann --- tam je jistota
noangel shanim panskej gucci rush bilej nevis kde ho maj?
me se libi Fendi Theorema
Chanel Allure
Cerruti 1881
Boucheron
Opium
atdatdatd... 😀 a krem na ruce z italske lekarny S.Maria 😝
Aponchie, sú to zaručené originály cez net. Len sa neplatia divoké marže obchodníkom a mzdy distribútorov, predavačiek a celého reťazca, ktorým to prechádza. Berú to rovno z tých istých skladov a vždy mi príde k tomu aj darček. Napr. k 65ml Bvlgari Omnia Cryst. a 100ml Hugo XY mi prišla ako darček Lancome ceruzka na oči, ktorá bežne stojí 26$ cez Stravberry, 100ml Adidas pánska voňavka a ešte 8ml mini voňavka dámska Hugo XX. Platila som dokopy 2710Sk za čo by som vo Fann mala tak ten Hugo XY. Navyše v každej e-parfumerii ti znížia cenu ak niekde na nete nájdeš parfum lacnejšie. To v kamennom obchode nehrozí.
inac okrem netovej parufmerky, aj v Rakusku al. aj inde v zahranici, my vsade v parfumerkach dali mininmalne 2 vzorky alebo miniatury. a tu na Slovensku som nikdy nic nedostala.. hlavne ze to dostavaju zadarmo od distributora.. 😒 neviem ako je to v Cechach..
blovits ale jo ja to beru,ale nekoupim to na ebay nebo na podobne strance fakt ne..pac v dnesni dobe sou uplne identicke napodobeniny vseho a ted na discovery ukazovali jak se lide nechavaji nachytat a nikdy to ani nepoznaji pac congove umeji vyrabet vsecko a ted prevazne dior cacharel atd..to radsi ten fann
hehe ja si koupim v UK Givenchy Organza EDP a dostanu k tomu kosmetickou kozenou tasticku,krem na telo50ml,tuzku na oci,tekute linky,tuzku na oboci,miniatury parfemu Givenchy a rasenku..a jako bonus rozjasnovac na tvar a dekolt v tube.. 😝 takze kdyz si reknu,ze me parfem vystaci cca na rok tak si radsi jednou za rok zajedu na shopping do UK coz neni tak drahe v ramci lowcost letenek nasetrene penize tam utratim vlastne za dvojnasobek toho co tady to uz se hodi ne? 😀
No ja miluju Jadore od Diora, krasne voni a dlouho vydrzi 😉
aponchie: vidim ze ebay a eshop u tebe odpada 🙂 nevim to 100% ale parfumerka v outletu freeport to jisti maj tam skoro vsechno, kdyz vydrzis v pulce srpna tam jedu a kouknu jestli maj
no presne ja na internetove obchody nejsem ,teda jo ,ale ne na parfemy jidlo a zbozi co podleha skaze proste tomu neverim..btw kukni budes hodna pac sem slysela ,ze panskej gucci rush se uz nedovazi a nejsem schopna najit info 🙂
Ja som teraz dostala Versace parfum+tel.krém+sprch. gel.v takej krásnej čiernej krabičke.Aj flakonik je prekrásny-a tá vôna...hm...Asi sa budem len na Vianoce vonať-nech si ju šanujem...Nič lepšie som nemala.To mi kamoška z Prahy doniesla a viem si živo aj tú cenu predstaviť-ako ju poznám!... 🙂 🙂 🙂 mám radosť,tak sa chválim.Prepáčte 😅
my tiez vo velkom kupujeme cez net. jednak uz osvedcene vone a ked chceme s muzom nieco nove vyskusat, vybehneme do predajne a potom objedname cez net. je to lacnejsie a vzdy dostatneme aj nejake tie darceky alebo vzorky naviac.
vidim, ze D+G light blue je patri medzi oblubene 😀 , tiez ju mam rada. dost dlho som pouzivala napr. hugo boss woman.
a este ma napadla jedna super panska vona, len neviem presny nazov - jaguar...
me napadla nadherna panska vune Swiss Army 😝
aponchie a co je to zac? nemam rada sladke vone...
ja tiez zasadne cez net..presne jak certica...ale tak, ze co je v akcii, idem onuchat, a doma objednat ak sedi.. 😵
nina ricci - premieur
valnetino - rock rose
lanvin - rumeur2 - a aj tie vyssie cez zimu, su syte a silnejsie..
lancome - hypnose -- moja naj naj vona
lanciv .. eclat d arpege - mam toto leto, je lahsia..
moschino - love love, a DG light blue boli favority vlani, ale uz som sa ich presytila, ze tento rok som sla na nove 😉
objednavam od parfums.sk, a obcas aj testery, atie su silnejsie 😉
panska??
versace - eauch fraiche man 😵 😵 zatial favorit
Mne sa páči Dior adict2
Versace bright crystal
dali ruby lips
pánska Bvlgari Aqva
dámska Gucci II
nekupujem v obchodoch, vozí mi to známy zo zahraničia, je to lacnejšie...
dior-jadore-kraaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaa
a upne ineho stylu ale tiez super Bvlgari-amethyst
Bulgari - Rose Essentielle
Nina Ricci - Nina
oba jsou skvělé!
dievčence, môžu byť letné, ale aj zimné a ak viete, kde sa dá nakúpiť lacno, som z Ba. dík 😝