Prosím poraďte nejaký eshop s kvalitnými body aj pre väčšie dieťa..hlavne aby sa po prvom praní nevytahalo okolo krku.. ďakujem 🙏
Lindex ma pomerne kvalitne body. Ja som s nimi spokojna. Maju cislovanie do 86 vratane, ale oni maju vsetko vacsie. Takze je to minimalne ako bezna velkost 92 mozno aj 98. Este tie 86 su teraz aj rastuce. A vzory maju krasne 😍 Teraz je na eshope asi aj este vypredaj, ale neviem, ake velkosti. Skuste pozriet.
Lindex
Tiež som za Lindex 👍
urcite lindex
Ďakujem dnes som pozerala lindex ale potrebujem tak 92/98 tak som si myslela že som došla 🙈ale ak hovoríte že sú väčšie tak asi objednám.. áno ešte aj výpredaj majú tak ma to úplne nezrujnuje😅🙂
Ja objednávam z HM tie na zapínanie na krku
ahojko ja mam tuto velkost po 1dietati asi 10-15ks ak chces mozem pofotit za symbolicku cenu (vacsina lindex ci hm)
Crawler má body aj vo veľkostiach nad 92. Kvalita je super, zapínanie pri krku, takže sa nevyťahá. A presne ako píšu baby vyššie, Lindex je tiež super. Moja nosí normálne 92, z Lindexu v pohode oblečie 86-ky. Škoda, že väčšie už nerobia.
Tie nove kolekcie velkost 86 su urcite ako velkost 92 napr. HM. Ak nebudu sediet, mozete zadarmo na predajni vratit alebo predat tu na bazari 🙂
Mne prišla najlepšia kvalita c@a....po milión praniach stále jemné,aj farba ostala....HM,lindex sa mi roztahalo dosť....
@kallanchoe práve som si uvedomila že mám doma jedno bodynko C&A a naozaj je najlepšie zo všetkých, dostali sme ho ako darček, nie je vyblednuté, vyťahané a nemá ani žmolky a to ma milión praní za sebou..
@kacena4 ďakujem pekne, škoda že som prečítala až teraz, už som objednala z lindex
@denda007 z Tesca mám dosť vecičiek, ale v blízkej dobe sa tam nedostanem, chcela som eshop, no ďakujem aj tak 🙂
name it cez about you alebo hm ma cenovo priatelne a kvalitne
TESCO 🙂