Ahojte, prosim vas, viete mi poradit nejake dobre funkcne leginy na behanie, ktore dobre odvadzaju pot a zaroven nestoja majland (rozumej, za leginy som ochotna dat tal max. 50€)?
Za mna Zajo
... Armour-ky 👍... Top US bezecka/fitness znacka, a pritom tento brand mal nedavno aj Lidl v ramci sezonnej limitky v akcii do cca 20,- €, pricom v brandovanych predajniach stoja i trojnasobok, urcite sa este daju najst v niektorych predajniach:
Mám aj Nike aj Under Amor...ale najviac používam či na behanie či do posilky 3/4 legíny z Lidl...stoja okolo 7,99_€ ...a dosť často ich teraz majú v ponuke
@janka_smile nosiť lelosi a behať v nich je diametrálny rozdiel 🙂 ja mám doma 4 ks, behať leda ak v zime, v lete nehrozí, dopotila by som sa ako kôň... na beh sú ideálne také, ktoré odvádzajú pot z vnútra von. a to lelosi rozhodne nie sú
Ja som práve dosla z behu...5km ... legíny,podprsenka a aj tielko z Lidlu...akurát botasky mám bežecké - trochu väčšia investícia...behám aj v zime... oblečenie musí byť z tej športovej - funkčnej látky aby odvádzal pot...
lidl dobre na behanie nie su,
mam behacie 5-6 legíny, aj nike, under armour, nike,aj lidl....
najlepsie under, najhorsie lidl. lelosi nie su leginy na behanie tak ako lidl, lidl este len obliekas uz smrdia potom. proste tie materiály su lacné..... to neoklames. ked bezis 5km rozdiel nepoznas..... ale ked naozaj behavas dlhsie uz rozdiel spoznas....
za mna armour, potom nike
Ja aj dcéra nosíme lelosi. Za mňa najlepšia značka.❤️