Máte skúsenosť, ?
Chcem si objednať len sa bojím kvality.
Ja zatial co som objednala, s tym som bola absolutne spokojna. Ako kvalitou, komfortom materialov tak aj cenou. Vzdy sledujem real fotky.
Ja som tuto stranku tiez objavila az teraz. Nedaj sa odradit tym, ze je to umelina, vies si predstavit bavlnene vecerne saty? Alebo bavlnene plavky? V Zara je tiez vsetko umelina, z bavlny mozeme mat tak max. tricka a pyzama
@mara2010 tiež objednávam už pomaly rok, zatiaľ veľkostne a kvalitovo vsetko sadlo, treba čítať aj zloženie ale inak tam maju dobre veci. Máme tu aj skupinu " shein " vyhľadaj a tam nájdeš aj foto najmä odo mňa 🤣
@mara2010 objednala som si 3 bluzky. 2 su ako tak v pohode aj kvalitou aj vyzorom. Nosim S, objednala som S. Sirkou sedia, ale maju kratsie rukavy, takze musim nosit akoby s vyhrnutym rukavom. Ta tretia bluzka bola katastrofa. Mne asi raz stacilo objednat , radsej uz inde 🙂
@bambulienka25 ty si.cislo🤣
@mara2010 co poznam skusenosti mojich znamych, tak si pozeraj size chart a odmeraj sa a tym.sa riad.
@ddaassuullaa ja viem 💪🤣
Pozri si zlozenie, samy polyester. Mas tam.filtre, mozes zvolit aj ine materialy, no ta cena ti potom vyleti tak, ze sa ti.neoplati objednat predrazenu cinu. Kvalitovo podla recenzii lepsie.ako ali, len teda to, ze 95% su to synteticke handry