Kustovnica. Používate?

vodniicka
27. nov 2008

ahojte, zaujima ma, ci mate niektora skusenost s tymto plodom? pestovanim a uzivanim, a teda aku 🙂 dakujem 🙂

elri
27. nov 2008

co je to kustovnica? 😕 Este som o tom nepocula...

vodniicka
autor
27. nov 2008

ahoj elri..no precitaj si http://www.goodnature.sk/index.php?sekcia=detai...
ma to zaujalo..

kangaroo
3. dec 2008

jednu rastlinku som si kúpila a tuto jesen zasadila a druhú som vypestovala tento rok zo semienka zo sušenej kustovnice, moje decká ich majú radi a my tiež.... ale naživo som ich ešte nemala tú česť vidieť

vodniicka
autor
4. dec 2008

kangaroo ako nazivo???? ved ich mate doma nazivo nie? 🙂 a lahko sa to pestuje a myslis, ze to ma take blahodarne ucinky? teda viem ze je to tazko spozorovatelne .. 😅 ale aj tak ak si nieco spozorovala ;)

vodniicka
autor
4. dec 2008

a este ma zaujima, ze kde si kupila tu rastlinku a ci je tam aj navod na pestovanie.. a mate ju dnu? to je asi krik ze?

bubba
4. dec 2008

kangaroo co nazivo?ako nazivo?? 😅 😅

vodniicka
autor
4. dec 2008

ja som to asi pochopila..este tvoje rastlinky nemali urodu?????? tak si to myslela?

bubba
4. dec 2008

vodniicka sak ked bolo semienko tak asi bola aj uroda nie 😅 😅 ?

vodniicka
autor
4. dec 2008

bubba no sak ale semienka sa daju niekde kupit 😵 kde to som este nevypatrala, ale ze to byva take ako hrozienka

filipa
4. dec 2008

kustovnicu susenu bezne doma papkame... teda vacsinou ja... mne osobne velmi chuti, i ked na tu chut si treba zvyknut...neviem vsak zhodnotit jej vplyv na zdravotny stav, kedze papkam aj ine antioxidanty a vitaminy... 😉 ale ja takym veciam verim... tak v tomto duchu si hovorim, ze aj toto mi prospieva... 🙂