ahojte, zaujima ma, ci mate niektora skusenost s tymto plodom? pestovanim a uzivanim, a teda aku 🙂 dakujem 🙂
ahoj elri..no precitaj si http://www.goodnature.sk/index.php?sekcia=detai...
ma to zaujalo..
jednu rastlinku som si kúpila a tuto jesen zasadila a druhú som vypestovala tento rok zo semienka zo sušenej kustovnice, moje decká ich majú radi a my tiež.... ale naživo som ich ešte nemala tú česť vidieť
kangaroo ako nazivo???? ved ich mate doma nazivo nie? 🙂 a lahko sa to pestuje a myslis, ze to ma take blahodarne ucinky? teda viem ze je to tazko spozorovatelne .. 😅 ale aj tak ak si nieco spozorovala ;)
a este ma zaujima, ze kde si kupila tu rastlinku a ci je tam aj navod na pestovanie.. a mate ju dnu? to je asi krik ze?
kangaroo co nazivo?ako nazivo?? 😅 😅
ja som to asi pochopila..este tvoje rastlinky nemali urodu?????? tak si to myslela?
vodniicka sak ked bolo semienko tak asi bola aj uroda nie 😅 😅 ?
bubba no sak ale semienka sa daju niekde kupit 😵 kde to som este nevypatrala, ale ze to byva take ako hrozienka
kustovnicu susenu bezne doma papkame... teda vacsinou ja... mne osobne velmi chuti, i ked na tu chut si treba zvyknut...neviem vsak zhodnotit jej vplyv na zdravotny stav, kedze papkam aj ine antioxidanty a vitaminy... 😉 ale ja takym veciam verim... tak v tomto duchu si hovorim, ze aj toto mi prospieva... 🙂
co je to kustovnica? 😕 Este som o tom nepocula...