Kurzy podvojného účtovníctva

zuzka062
10. aug 2012

ahoj chcela by som sa vas opytat ci ste si niektora robila kurzy uctovnictva,ci vas tam nieco naucili ,niesu tolen yhodedne peniaze?Neviete ci sa to da ja na splatky??

lili777
11. aug 2012

Ten kurz je veľmi intenzívny, veľmi rýchle tempo. Ak o účte nevieš nič, neviem či budeš stíhať. Preberie sa tam komplet podvojné účtovníctvo, teda ak sa dáš na neho.

medulienka71
12. aug 2012

ja som si robila cez agentúru JASPIS , malo to 88 hod. každú sobotu od 08.00 - 15.00 , majú veľa stredísk , pani lektorka bola veľmi milá a vedela vysvetliť . Aj cena bola primeraná , neľutujem že som sa na to dala 🙂

janka258
13. aug 2012

@zuzka062 ja som si robila cez Akadémiu vzdelávania a neľutujem.Tam Ťa naučia základy a potom sa už len tomu venovať a prax Ťa naučí zvyšok.Ja sa tým už skoro 5 rokov od kurzu živím, takže neľutujem ani korunu čo som za ten kurz dala. Ale vravím, sú to len základy, ale kým nevieš tie, ďalej sa nepohneš.

zuzana030
20. mar 2013

ahojte kočky, ja sa tiež chystám na kurzy oboch , chcem jednoduché aj podvojné, naučí vás ten kurz naozaj tak, aby ste boli schopné samostante pracovať a účtovať?