Dobry den, chcem sa spytat prosim Vas ako prebieha na vodicaku ked sa prihlasim a je potom kurz prvej pomoci kolko trva ta prdnaska a potom hned sa pisu z toho testy? Ak ano tak davaju oni otazky a ja na ne odpisem alebo len kruzkujem ako pri testoch na vodicak? Dakujem za odpovede. A este kolko trva vodicak 6-8tyzdnou? Dakujem za kazdu 🙂
@magda30 ahoj, u nas kurz trval cca 5 hodin, zaver tvoril test pisomny, odpovede kruzkujes, a cast, kde podavas prvu pomoc resuscitujes a masaz srdca.... test sme robili na zaver, hned bolo aj vyhodnotenie. doba trvania vodicskeho kurzu zalezi od skupiny v akej vodicak robis.si myslim...
Tak teda kruzkovalo sa nepisala si svojimi slovami? A skuska z ozivovania pred vsetkymi tak? A hovori aj nieco do toho ked si ozivovala ci potom ked si skoncila povie ake si mala chyby? Mas cerstvy vodicak?
Este prosim kolko bolo tych otazok na kurze prvej pomoci a ak niekdo sa na 3 pomylil musel prist na dani termin ako to je? Dakujem este zza toto.
@magda30 ty čo si z toho v takom strese? však buď rada,že sa niečo naučíš ,nikdy nevieš kedy to budeš potrebovať....viem o dievčine,ktorá akotak odsedela ten kurz bez záujmu,testy popísala,odpísala ..o mesiac bola na kurze znova,školiteľ že čo sa deje a ona,že otec dostal srdcový zachvat so zastavou srdca a ona mu nevedela pomôcť,tak sa to ide učiť už naozaj...dávaj pozor na prednáške a zvládneš to
Chcela som vediet ako to prebieha aby som vedela dopredu a nebola niecim zaskocena. Dakujem za odpovede 🙂
Ahojte..Mozem sa opytat kolko cca stoji zdravotnicky kurz v autoskole? Dakujem za odpovede
@magda30 my sme tam boli dokopy okolo 4-5 hodín v kuse....najskôr bola prednáška, potom ukážka ozivovaniá, potom krúžkovací test a potom skúšky z oživovania