Ahojte, mate prosim niektora skusenost a kurzom bezkovania, viete niekoho odporucit. A tiez naucila ste sa niektora len tak z nicoho bezkovat, len tak rekreacne. Celkom sa mi to paci a rozmyslam, ze by som to skusila ale nie som uplne nejako sportovo zrucna. Dakujem
Netreba kurz, stačí niekto, kto vie bežkovať, aby išiel prvýkrát s tebou a vysvetlil ti základné veci. Sú to jednoduché pohyby, stačí sa dostať do rytmu. Myslím klasický štýl, nie korčuľovanie. Najlepšie je začať na upravenej dráhe v stope, na rovine. A tiež by som hneď nekupovala výstroj, najprv stačí požičať a vyskúšať, nie každého to chytí.
Bežkovanie je úplne v pohode pre zaciatocnika. S manželom sme začali minulý rok. Kamoška sa tento rok prvý krát postavila a hneď išla na Melocik kde v podstate vyslapeš hore a potom naspäť stále len dole kopcom čo musíš vedieť brzdiť. A išla úplne parádne. Naozaj nemusíš mať kurz. Len trocha vychytať techniku. To ti stacia aj videá na yt....
Dakujem dievcata, velmi nemam nikoho, kto by to robil v okoli. Preto zvazujem kurz, ja zijem v okoli BA, ale rodicov mam na vychode, tak ked budem u nich postrazia deti a ja by som to sla skusit.
Na FB je skupina Bezky BABA.. vedie ju pan, ktory robi aj kratučké kurzy na Pezinskej Babe. Bola som na jednom a v krátkosti nam vysvetlil ako bežkovať klasickým stylom. Mozno 5Eur sme zaplatili za jedného, plus vie aj pozicat bezky
Túto zimu som prvý krat vyskúšala bežkovanie aj s deťmi.Požičali sme si výstroj,zaplatili sme inštruktora,a bolo super.Určite pôjdeme aj o rok.
Najdi si na fb skupinu bezky baba, dozvies sa viac, pripadne rovno napis spravcovi arealu..
A je to super sport, urcite skus, bezkarskych trati pribuda pomaly viac a viac a to je ina radost ist na upravenej trati..
Na Skalke môj sused z vedľajšieho vchodu robí kurzy bezkovania pre skupiny.
@drzaopica Ako som napisala vyssie na FB je skupina Bezky BABA, tam je pan ktory robi sam kurzy a aj poziciava bezky. Je mi srdecne jedno kolko si platila ty s dcerou. Chcela som pomoct ako nezaplatit zbytočne vela. A dakujem, ze ma nebudes označovať pri dalsom spame s cenníkmi
Ahoj, ja som sa naucila sama, ale teda nie som profik 🤣 raz som to videla a dalsi den som si sla kupit bezky 😁 dokonca som ukecala aj moju mamu a manzela
a boli to vyskusat - pacilo sa im 😊 myslim, ze nepotrebujes byt nejako sportovo nadana, na zaciatok si bezky iba pozicaj a chod si to skusit sama bez instruktora.
Na Skalke pozri. V Kondicii alebo tak sa nejako volaju, mala nas taka kocka na starosti, ucila nas a velmi mila. Bezky sme si tam pozicali a pristup perfis 🙂
Boli sme minulý rok na Skalke.