Kurz bežkovania

12. feb 2023

Ahojte, mate prosim niektora skusenost a kurzom bezkovania, viete niekoho odporucit. A tiez naucila ste sa niektora len tak z nicoho bezkovat, len tak rekreacne. Celkom sa mi to paci a rozmyslam, ze by som to skusila ale nie som uplne nejako sportovo zrucna. Dakujem

kabinka11
12. feb 2023

Boli sme minulý rok na Skalke.

drakvak
12. feb 2023

Netreba kurz, stačí niekto, kto vie bežkovať, aby išiel prvýkrát s tebou a vysvetlil ti základné veci. Sú to jednoduché pohyby, stačí sa dostať do rytmu. Myslím klasický štýl, nie korčuľovanie. Najlepšie je začať na upravenej dráhe v stope, na rovine. A tiež by som hneď nekupovala výstroj, najprv stačí požičať a vyskúšať, nie každého to chytí.

rutyruth
12. feb 2023

Bežkovanie je úplne v pohode pre zaciatocnika. S manželom sme začali minulý rok. Kamoška sa tento rok prvý krát postavila a hneď išla na Melocik kde v podstate vyslapeš hore a potom naspäť stále len dole kopcom čo musíš vedieť brzdiť. A išla úplne parádne. Naozaj nemusíš mať kurz. Len trocha vychytať techniku. To ti stacia aj videá na yt....

autor
12. feb 2023

Dakujem dievcata, velmi nemam nikoho, kto by to robil v okoli. Preto zvazujem kurz, ja zijem v okoli BA, ale rodicov mam na vychode, tak ked budem u nich postrazia deti a ja by som to sla skusit.

jahvoodka
12. feb 2023

Na FB je skupina Bezky BABA.. vedie ju pan, ktory robi aj kratučké kurzy na Pezinskej Babe. Bola som na jednom a v krátkosti nam vysvetlil ako bežkovať klasickým stylom. Mozno 5Eur sme zaplatili za jedného, plus vie aj pozicat bezky

drzaopica
12. feb 2023

Na Babe sa bezkuje aj požičajú výstroj.
@jahvoodka pred koľkými rokmi?Ja som pozerala cenník plus záloha za bežky a treba ísť s 250 eur myslím

tomika
12. feb 2023

Túto zimu som prvý krat vyskúšala bežkovanie aj s deťmi.Požičali sme si výstroj,zaplatili sme inštruktora,a bolo super.Určite pôjdeme aj o rok.

jahvoodka
12. feb 2023

@drzaopica pred 2tyzdnami

enoula
12. feb 2023

Najdi si na fb skupinu bezky baba, dozvies sa viac, pripadne rovno napis spravcovi arealu..
A je to super sport, urcite skus, bezkarskych trati pribuda pomaly viac a viac a to je ina radost ist na upravenej trati..

nikha2809
12. feb 2023

Na Skalke môj sused z vedľajšieho vchodu robí kurzy bezkovania pre skupiny.

tomika
12. feb 2023

@drzaopica No,neviem,na Štrbskom plese (pred týždňom) som si požičala výstroj za 18€,inštruktor25€...deťom výstroj13€.Nič iné ,ani zálohu...

drzaopica
12. feb 2023

@jahvoodka
@tomika a to rátam pre dcéru snowboard a mne bežky plus zálohy

jahvoodka
12. feb 2023

@drzaopica Ako som napisala vyssie na FB je skupina Bezky BABA, tam je pan ktory robi sam kurzy a aj poziciava bezky. Je mi srdecne jedno kolko si platila ty s dcerou. Chcela som pomoct ako nezaplatit zbytočne vela. A dakujem, ze ma nebudes označovať pri dalsom spame s cenníkmi

sun_shine_2020
12. feb 2023

Ahoj, ja som sa naucila sama, ale teda nie som profik 🤣 raz som to videla a dalsi den som si sla kupit bezky 😁 dokonca som ukecala aj moju mamu a manzela
a boli to vyskusat - pacilo sa im 😊 myslim, ze nepotrebujes byt nejako sportovo nadana, na zaciatok si bezky iba pozicaj a chod si to skusit sama bez instruktora.

beabelisova
13. feb 2023

Na Skalke pozri. V Kondicii alebo tak sa nejako volaju, mala nas taka kocka na starosti, ucila nas a velmi mila. Bezky sme si tam pozicali a pristup perfis 🙂

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz