Ako to máte doma vy, kurite už a svietite?
Není ešte skoro na to?
Ja zakurim tak na večer aby sme neboli v zime a svietiť po 18 už musíme lebo je tma.
Lenže každý mi hovorí že je to skoro že budem mať potom veľké nedoplatky na plyn a elektrinu.
Nie, nekurime, ale svietime
Nie ale my nekurime ani v zime , teda len malemu v detskej . Svietime..
Tiež nekurime (ale my skoro nikdy, neni treba.. až keď sú ozaj veľké mrazy čo je pár dni v roku - severozápad SR), ale áno, samozrejme, svietime keď je vonku tma
Bývam v bytovke s centrálnym vykurovaním, takže nekúrim. No keďže sme všetci chorí, ocenila by som o stupeň, dva viac. Sme na prízemí a pocitovo mi je naozaj zima, sedím pod dekou. Svietim keď je tma 🤷🏻♀️ bez ohľadu na čas.
Áno dnes sme zakúrili na tento deň- dva kým sa vyčasí.Svietime podľa potreby.
Áno. Dnes sme už zakúrili. Svietim, keď potrebujem. Či leto, či zima.
A ako fungujete do 18tej bez svetla? My máme tmu už o 15tej skoro, hlavne teraz, keď je vonku sychravé a bez slnka. dcéra sa učí už pri svetle. Veď by prišla o oči.
Nekúrime ani v zime. Len temperujem na 2jke.
Nekúrime, zatiaľ len vetráme v byte stále 24 - 25 Stupňov
Svietime večer, keď sme doma
Kúriť nemusím kúria susedia, svietiť nesvietime sme radi v tme
Ja som zakurila uz v piatok, v dome sme mali teplotu 19C, zvysila som o 1-1,5C. Ja neznasam zimu, radsej zaplatim za plyn.
Nesvietime -sme po tme🤣🤣🤣toto je najblbsia otazka aku som tu snad kedy citala🤣🤣🤣🤣🤣
A nie nekurime ,ma sa oteplit na 20-22st 😃
Včera sme prvý krát zakúrili. Neznášam zimu. Teplomer ukazuje 24 stupňov doma.
to kde bývate ked tolké nekúrite? my aj ked sme bývali volakedy v byte a ochladilo sa a nezakúrili ešte tak som si zapla nejaký ohrievač aspoň. No a tu v dome kúrime asi tak od včera dovtedy mi ešte bolo teplo .Lenže už vychladli aj tieto naše hrubé múry.Ale má byť pekne minimálne tento týždeň takže bude zase stopka od kúrenia
Kúrime , staršia chalupa, ale vždy na večer....(V nedeľu sme celý deň)
Svietit svietime k veceru.Az tak to nesledujem,že kedy zapnem svetlo,...
Ale ak neosvetlujes výrobnú halu,s tým svetlom až tak nespalis.... samozrejme,treba byť šetrení.a nesvietiy zbytočne.leosie niekedy zapnúť svetlo a nechať svietiť akomstale zapínať a vypínať.
Taka mikrovlnka, chladnička, práčka sú väčší žruti energie...
Nekurime a doma chodím v kraťasoch.
@liusa82 Tirolsko -aktualne 8st vonku,rano 4.
Sak nemrzne, od pozajtra ma byt pekne. Zas daco vydrzime
@biglovemom preboha to je iné otužovanie😀
@tibor79 tiež zatiaľ doma v kraťasoch. Ale sused už prikuruje. Každý máme iný tepelný komfort.
Ano kúrime od soboty máme starší dom zatiaľ nezatepleny mali sme 20° a bolo nám už chladno
Nekúrime. Svietime.
@janinque Aj ja som zakúrila v piatok a svietime kde treba, že budem platiť o pár € viac to neprekáža, nemám rada keď je zima, ak bude zase teplejšie tak ono same nehreje, ak je v miestnosti vyššia teplota ako je nastavená. Aspoň som vyskúšala, či kotol funguje.
@liusa82 no ale sme zdrave 😅trochu sa schladi kazdy hned kuri sa necudujem ze kazdy je furt chori
Malej(6)som v sobotu pyjamo kupila ,vcera ho 1x mala ma sebe.Naha spala.😃ale rano uz jej kapucnu alebo tenku ciapku treba ,lebo to uz mrnci ze jej je zima
Ba, nekurime. Chodime doma v kratasoch a kratkych rukavoch.
A ci svietime? 😂 To je jedna z najhlupejsich otazok na MK. To ako keby si sa spytala, mila autorka, ci jeme.
Kurime už pár dní aj mame v bytovke už kúria
Co znamena skoro na svietenie.... Sak ked je tma, tak svietime, vy nie? A nekurime este, este nie je taka zima.