Ahojte, vedeli by ste mi poradiť spoľahlivú kuriersku službu s ktorou by som mohla poslať balík do krajiny EU? Na výdajné miesto. Najlepšie s takou čo už máte skúsenosti.
Na vydajne miesto neviem, ale balikdozahranicia.sk vyuzivame, vyberies si ktoru spolocnost chces a kurier pride uz so stitkom na miesto odoslania a do dvoch dni je balik doruceny 🙂 balik vyzdvuhnu nasledujuci den ak zaplatite myslim do 14tej?
@namornicka Pred niekoľkými rokmi som posielala balík do Nemecka cez zaslat.sk. Bol tam výber spoločností, najlacnejšia bola GSL. Balík si vyzdvihli u nás doma a v Nemecku bol, ak si dobre spomínam, na tretí deň. Príbuzní posielajú do Dánska priamo cez GSL. Je to lacnejšie ako cez poštu a môže sa poslať aj ťažší balík, dôležité sú rozmery.
kedysis est ked uk bol v eu som dost casto vyuzivala teahouse transport
Ďakujem vám všetkým za tipy 😘
DPD
@namornicka Do Slovinska posielame cez GLS. Ešte nikdy sa nestalo, že by zásielka nedorazila.
Zvykneme sem tam posielat balik do zahranicia a cenovo najlepšie vychadza posta, kamarat má eShop s ten pouziva postu aj na zasielky do USA, že to vychadza najlacnejsie
@namornicka vyskúšal som packetu, balík bol na druhý deň pripravený na výdaj