Kuriér SPS - zmena dátumu doručenia

10. nov 2024

Ahojte, prosím vás neviete ci sa v SPS dá zmeniť dátum doručenia baliku? Ide o to, ze mi ma prísť Zajtra avšak som este s mužom na dovolenke a nemá mi ho kto prebrať, keďže rodičov mame v inom meste. Viem, ze DPD a aj GLS to maju ale neviem sa dopátrať ako takéto niečo riešiť v SPS. Ďakujem 🙂

123miaa123
10. nov 2024

Mne sps kuriér hodí balíček do alzaboxu a potom si poň idem ale je tam max 2-3 dni 🙂 ale myslím, že by nemal byť problém keď ho poprosiíš aby ti ho doniesol o pár dní neskôr.

autor
10. nov 2024

@123miaa123 takže je tam taká možnosť? Predtým čo jeden chodil nemal s tým problém mi ho nechať v odbernom mieste ale tento čo terAz chodi tak ki to nechcel lebo, že zato dostane menej peňazí 🤷

vanilkovazmrzka
10. nov 2024

Ked ti zajtra zavolas, povies mu ze nie si doma. On je povinny ti to dorucit na dalsi den alebo to necha v boxe az je nejaky dostupny

denisa_deniska
11. nov 2024

Treba mu povedať, ale ak to nemáš zaplatené, tak ti to nevie nechať na odbernom mieste (aspoň čo ja viem)

janai1
11. nov 2024

@denisa_deniska úplne bežne mi nechávajú balíky na dobierku v alzaboxe a zaplatím cez link

denisa_deniska
11. nov 2024

@janai1 naozaj? Mne to nechceli! Akože aj mi to prišlo logické, ale tak aspoň viem, že to bol len neochotný kuriér 😊 takže dobre vedieť