Kuriér SPS

lauraa107
27. sep 2024

Ahojte dievčatá, ako to riešite ak ste každý deň v práci do 16tej a kuriér vám nosí balíčky už o 10-11 ráno a nie je nikto doma? Objednávam často balíčky z Číny a tie mi automaticky priradia spoločnosť SPS. Mala som svojho kuriéra ktorý mi nechával balíčky v alze, no vymenili ho za dvoch nových a oni povedali že mi ich v alze nechcú nechať, neviem prečo. Ako by ste to teda riešili? (Bývame v novom paneláku, skoro nikoho tu nepozname takže nechcem aby kuriér u niekoho nechával balíky)

kikusenka1
27. sep 2024

@lauraa107 daj si ich posielat do roboty

tosaneda
27. sep 2024

@lauraa107 SPS maju odberne miesta (kamenne pobocky) v niektorych prevadzkach u nas. napr v jednom elektre a v pobocke Tiposu. Ja ked poviem kurierovi do telefonu (poprosim), ze nech mi necha balicek napr. v tipose tak bez problemov. Myslim ze bez problemov by si to mala takto aj ty, tymto padom. Najdi si pobocku blizko bydliska ktora ti casovo vyhovuje, balik drzia tyzden potom.

tanyan
27. sep 2024

A čo ti navrhujú tí noví?
Mne kuriér necháva u predavačky v prevádzke blízko bydliska, kde ma poznajú, ak je otvorené - vždy sa cez telefón dohodneme. Keď ho zastupovali kolegovia, tak mi ich hádzali rovno do alza boxu, niekedy aj bez zavolania, iba mi prišla sms, hoci som bola doma.

lukbe
27. sep 2024

@lauraa107 nie je tam možnosť presmerovania? Ak nie, tak si to daj do prace posielať.

ibrunova
27. sep 2024

Odjakživa si dávam posielať balíky do roboty.