Kuriér nedoručil zásielku

modrykolibrik
13. aug 2024

Babulky prosimVas, stalo sa Vam, ze kurier nedoeucil zasielku a ked ste pozreli sledovanie napisalo, ze ste neboli doma?
Objednavali sme do domu nove dvere a rano prisiel muzovi email, ze zasielku nahodili do auta a dorucia ju. Cakala som doma od rana a ked ani o 16 neprisiel pozreli sme do systemu a tam bolo, ze nedorucene z dovodu, ze nikto nebol doma. Tak som sa vytocila volala som kurierovi. Nevedela som sa dovola, zdvihol to az na 6x a povedal, ze on k nam ani nesiel lebo ten naklad nemal zo sebou. Akoze prosiim? Tak mu hovorim, ze ci to nemohol zavolat, ja som uplne zbytocne zabila den cakanim.
Povedal, ze mal plne auto a nemestilo sa mu to tak to nebral. Tak som ho zdrbala...nejaky ukrajinec. Zajtra sa pojdem stazovat.

Stalo sa Vam to? A to este som zvedava ci ich aj nerozbije

floren
13. aug 2024

@modrykolibrik stalo, potom mi.uz predajca tovar poslať nechcel,tak som.musela objednať k svagrinej

tundra
13. aug 2024

@modrykolibrik ano a nie len raz, na Slovensku,ale aj vo Švajciarsku.

dusankomoj
13. aug 2024

Stalo. Tiež som tvrdila doma a on tvrdil, že nie a že volal. Narobila som na dispečingu krik,oni preverili a priniesol na ďalší deň. Ale už iný kuriér.

modrykolibrik
autor
13. aug 2024

No mna totalne nasral, ze on toho mal vela, ze nestihal to. Ale mna to nezaujima som mu povedala, tak ste mal zavolat, ze nie dnes ale zajtra. Ja som zabila cely den cakanim

majka99999
13. aug 2024

SPS v poslednej dobe salam parky. Volas, polozia, napises, nikto sa neozve. Podla ich systemu je posledny balik doruceny. A balik predtym, cakam doma, vraj adresat nezastihnuty, potom, ze zaziadali udaje kvoli doruceniu. Volala som tam 3x ze som doma, ze nech mi to prinesie. Ze maju problem s kuriermi v Petrzalke, aha, ale kamoske, co byva v strede a nie ako ja na kraji, doniesli na druhy den po maily, akoze 4 dni to ide z Nemecka na SK, ale v BA mi to dorucovali 10 dni... Nakoniec mi to nechali v Balikove, este som si aj pre to musela zajst. 🙄 GLS tiez raz takto, ako este mi to nechali pomaly na druhej strane Petrzalky.

modrykolibrik
autor
13. aug 2024

To bol kurier s Geis

dada13288
13. aug 2024

@modrykolibrik no ako to je jedno ci geis, sps, packeta ... To co predvadzaju tie spolocnosti je nieco strasne. Napise mi cas od vtedy a vtedy a cakam a nic ... Volam, ze je to v alza boxe .... Aky box ? Ved to nemam z alzy. Toto sa mi stalo ozaj 5x. Packeta mi stratila balicek v hodnote 120 €, nakoniec sa nasiel po 2 tyzdnoch ale v zlom stave. Sps mi 2x poskodila balicek tiez nakup okolo 100 €, neinformuju o tom, ze balicek vobec pride. To, ze som nebola doma skusali na mna z dhl este ... Hej pred bytovkou som stala akurat a kukam, ze chlapik dava zasielky susedom. Samozrejme nemal pre mna balik.
Nestava sa to len mne ale kazdemu co poznam v okoli ma taketo super prihody.