Ahojte baby,
Mamine sa pokazila mikrovlnka tak som jej objednala cez alzy novú no ona ma stihla predbehnúť a bola si kúpiť v kauflaunde. Takže zbytočne som objednavala. Balík som nechcela teda prevziať prišla mi správa od kuriera kde mal aj číslo snažila som sa mu dovolať aby som mu oznámila že balík neprevezmem ale nedvíhal. Išla som poobede už do práce no volal mi až keď som bola v práci a mala som mobil v skrinke takže sa mi nedovolal. Potom mi prišla sms že balík odovzdal do odberneho miesta tu v meste. Ale ja ten balík nechcem. Do toho odberneho miesta nejdem lebo zhodou okolnosti to odberné miesto je na mieste kde pracuje môj ex. Mám to nechať tak a balík im pošlú naspäť? Som zúfalá
Co mas 15? 🤦♀️ Balik sa vrati obchodnikovi a od teba budu vymahat sumu za kuriera na vratenie zasielky. Fakt nepochopim taketo jednanie.
@janakalinakova tak aspon napis eshopu mail, ze chces odstupit od zmluvy do 14 dni bez udania dovodu.
Hoci po spravnosti sa to robi az ked tovar prevemes.
Tiez mam eshop a radsej by som bola, aby mi takto fer niekto napisal. Balik si moze eshop stiahnut z dopravy skor a predat niekomu dalsiemu. Lepsie ako dva tyzdne ani bu ani mu, pripadne sa clovek este zatajuje ked volate, pisete 😀
Ved si to mala slusne prevziat a potom vratit, eshop nemoze za to, ze vy sa s mamou neviete dohodnut 🤷♀️
Pozri si vseobecne obchodne podmienky, ci od teba nebudu vymahat zaplatenie postovne spat. Balik prevezmi a vrat bez udania dovodu. Vyhnes sa tym dalsim problemom.
@janakalinakova Zufala?? Zavolaj do Alzy, povedz ze balik nepreberies aby zbytocne nestal na odbernom mieste.
@janakalinakova 😂😂😂
TY čo máš 15 rokov. Teraz si TY urobila škodu nabudúce sa TI o vráti škodu urobí niekto tebe. Je to cela vec na budúce neobjednávaj a nerob niekomu škodu .Jasné že TI dajú peniaze o poštu o kuriéra menej. Určite TI kuriéra dajú zaplatiť. A na buduce si rozmysli čo vlastné chceš.
@janakalinakova Poslu ho spat.