Kuriér GLS

29. máj 2024

Ahojte, prosím vás, bývam na dedine, objednávam 90 percent veci kuriérom. Ale. Zo všetkých spoločnosti, jedine GLS kuriér je taký, ktorý naozaj príde až k domu. Všetci ostatní na našu ulicu ani nejdú (je to slepá ulica a majú problém otočiť sa). Nechávajú mi balíky v boxoch v 10 km vzdialenom meste alebo v potravinách v strede obce. Auto nemám, mám dve malé deti. Sťažnosti som už písala, ale nepomohlo to.

Otázka teda znie - z akých e-shopov nosí GLS? Nejaké viem, ale možno objavím aj niečo nové

guudy
29. máj 2024

Mohla si aspon specifikovat, aky druh tovaru chces kupovat. Hracky, oblecenie? Pre deti? Pre dospelych? Doplnky, topanky? …..?

egonsk
29. máj 2024

Aj ja byvam v slepej ulicke, navyse treba ist na nu po hradzi a kurier sa tu bud otoci na viac krat, alebo celu ulicu az ku hradzi musi vycuvat, ale vzdy kazdy sem prinese akykolvek balik. To tam skor bude o tych ludoch co robia konkretne rozvozy v danej lokalite.

ms_green
30. máj 2024

Môžeš normálne zavolať na centrálu akejkoľvek kuriérskej spoločnosti a vyžiadať si opätovné doručenie s odôvodnením, že ty si si to objednala na adresu, si doma a nikto ti nevolal, rovno ti to presmerovali. Nemajú na to jediný dôvod.

gabriela2952
30. máj 2024

Väčšinou pride v sms ah číslo na kuriéra, tak mu pekne zavolaj, že si si objednala kuriéra domov a nie do boxu 🙂

martul
30. máj 2024

My sme slepá ulice, úzka jak....ale príde každý jeden kuriér, to je jedno aká spoločnosť. Buď sa pred nami otočia alebo vycúvajú. Naposledy dodávka čo mi priniesla chladničku úplne v pohode.

mn8
14. aug 2024

@ms_green určite to to takto nefunguje, aj kurier uzná za vhodne ze teren nieje preňho bezpečni alebo nevyhovyje podmienkam pre auto nemusí tam vôbec ísť. Vtedy sú 2 možnosti bud zákazník príde ku ceste alebo si môže ísť pre balík na osobný odber.