Ahojte, prosím vás, bývam na dedine, objednávam 90 percent veci kuriérom. Ale. Zo všetkých spoločnosti, jedine GLS kuriér je taký, ktorý naozaj príde až k domu. Všetci ostatní na našu ulicu ani nejdú (je to slepá ulica a majú problém otočiť sa). Nechávajú mi balíky v boxoch v 10 km vzdialenom meste alebo v potravinách v strede obce. Auto nemám, mám dve malé deti. Sťažnosti som už písala, ale nepomohlo to.
Otázka teda znie - z akých e-shopov nosí GLS? Nejaké viem, ale možno objavím aj niečo nové
Aj ja byvam v slepej ulicke, navyse treba ist na nu po hradzi a kurier sa tu bud otoci na viac krat, alebo celu ulicu az ku hradzi musi vycuvat, ale vzdy kazdy sem prinese akykolvek balik. To tam skor bude o tych ludoch co robia konkretne rozvozy v danej lokalite.
Môžeš normálne zavolať na centrálu akejkoľvek kuriérskej spoločnosti a vyžiadať si opätovné doručenie s odôvodnením, že ty si si to objednala na adresu, si doma a nikto ti nevolal, rovno ti to presmerovali. Nemajú na to jediný dôvod.
Väčšinou pride v sms ah číslo na kuriéra, tak mu pekne zavolaj, že si si objednala kuriéra domov a nie do boxu 🙂
My sme slepá ulice, úzka jak....ale príde každý jeden kuriér, to je jedno aká spoločnosť. Buď sa pred nami otočia alebo vycúvajú. Naposledy dodávka čo mi priniesla chladničku úplne v pohode.
Mohla si aspon specifikovat, aky druh tovaru chces kupovat. Hracky, oblecenie? Pre deti? Pre dospelych? Doplnky, topanky? …..?