Kuriér DHL Nemecko

sarlottt
21. jún 2024

Dobrý deň prajem včera mi tu ukazovalo červené a dnes biele poličko . Čo to znamená? Balík mi príde ? Lebo čakam balík z Nemecka ďakujem krásne.

madeincssr
21. jún 2024

@sarlottt neklikala si predtym na nieco? Pripada mi to ako "Zasielka bola odmietnuta/zrusena prijemcom".

sarlottt
autor
21. jún 2024

@madeincssr nie neklikala

vanilkovazmrzka
21. jún 2024
sarlottt
autor
21. jún 2024

@vanilkovazmrzka čo s tým myslíte?

madeincssr
21. jún 2024

@sarlottt tak mozno len cosi zblbli pri zadavani trasovania do systemu. Teraz zasielky chodia aj 2-3 nasobok casu ako par rokov dozadu pred inflacnou krizou (Covid, vojna...)

fido69
21. jún 2024

@sarlottt Podľa záznamu bolo včera doručovanie odložené na žiadosť príjemcu (teba) a zásielka je doručovaná dnes. 😉

vanilkovazmrzka
21. jún 2024

@sarlottt ze tam mas napisane ze balik sa dorucuje

sarlottt
autor
21. jún 2024

@fido69 ďakujem krásne vždy chodia balíky z Nemecka k nám do Jednoty Coop potraviny toto je prvý raz čo mi takto chodí balík a z Nemecka som nikdy nedávala číslo🤗🤗🤗🤗

sarlottt
autor
21. jún 2024

@vanilkovazmrzka a nevadí že som nedala číslo? Kde mi nechajú balík keď ma nezastihnu ? Lebo vždy mi chodia balíky z Nemecka k nám do Jednoty Coop potraviny

hiro
21. jún 2024

@sarlottt Mne sa zda ze sa snazia dorucit ale nevedia sa dovolat 🙂 Takze balik sa vrati do Nemecka skor ci neskor ak sa im neozves...

muchotrafka298
21. jún 2024

@sarlottt uz som Ti pisala vcera, co mas robit. Ze tam mas zavolat a informovat sa. Z Nemecka ak dorucuje DHL (v nemecku je DHL ako nasa posta) na balikoch nie je kvoli GDPR uvedene telefonne cislo. Cize kurier nevie zavolat, lebo nema kam. Pisem z vlastnej skusenosti.

deedol
21. jún 2024

@muchotrafka298 presne takto. Aj ja mam skusenost

sarlottt
autor
21. jún 2024

@hiro číslo som nedávala nepítala ho ta pani
Vždy keď som objednávala z Nemecka mi balík nechali v Jednote Coop potraviny toto je prvý raz 🤗🤗

sarlottt
autor
21. jún 2024

@muchotrafka298 volal tam jeden kamarát nevie sa tam dovoláť ja sa neviem vyjadrovať

hiro
21. jún 2024

@sarlottt Tak neviem ako funguje dorucovanie v mensich mestach ale ze by sa mohol balik (ci uz posta ci DHL ci kto) nechavat v potravinach to pocujem prvy krat :D Neviem ako sa potom riesi keby ze zmizne... Mne minule takto dorucovatel doniesol balik, cez internet som mu otvoril dvere do bytovky, ja mu ze to tam moze na recepcii polozit a on ze sa mu zmesti do schranky. Pridem domov a nikde nic. Ale na kamerovych zaznamoch sme nasli ze ho hodil do inej schranky tak som sa k nemu dostal. Hadam v tej Coop maju ten balik tiez monitorovany lebo stat sa moze vsetko.

muchotrafka298
21. jún 2024

@sarlottt chces balik? Tak pre to musis bohuzial nieco urobit. Uz vcera som Ti napisala, ze tam treba zavolat. Chcela si pisat emaily. Tak si mala napisat. Ked balik nie je dorucitelny, tak bude bud v depe alebo ho poslu naspat. Vobec nerozumiem tomu, co tu splietas o nejakej pani, co nepytala cislo a o dorucovani balika do Coop Jednoty.
Ja ked som si riesila 400 EUR balik, ktory nebol dorucitelny kvoli GDPR a telefonnemu cislu, tak som tam volala neustale, kym som sa nedovolala. Nie raz, dvadsatkrat mozno.

deedol
21. jún 2024

@sarlottt presne ako pise @muchotrafka298. normalne zavolaj do slovenskej DHL a nadiktujes im svoje telefonne cislo. tiez sme takto nahanali balik, uz ho skoro poslali naspat. tak ako ho chces, tak ries, oni ho tu na slovensku nebudu drzat vecne. alebo teda popros niekoho, nech to vybavi za teba.

annm81
21. jún 2024

Skús zadať číslo balíka do tohoto formulára. https://www.dhl.de/en/privatkunden/dhl-sendungs....

rozculena
21. jún 2024

ja nechápem,ako sa tie balíky majú doručovať,keď tam nie je na nich tel.číslo.

muchotrafka298
21. jún 2024

@rozculena no to nie si sama. Mna jeden kurier co toto nosi pozna, davam si to do prace. Inac proste sledujes zasielku a volas do DHL.

majka99999
21. jún 2024

@rozculena veru aj moj kurier (C&A mi nosi SPS, hoci je to DHL v Nemecku) ma moje cislo ulozene, lebo to je s nimi ako na psychiatrii. Minule mal volno a tyzden mi nevedeli blby balik dorucit. 3x som tam volala, ze vypadok v dorucovani. Aha jasne, moj pondelkovy balik mate tyzden a kamoske v strede Petrzalky ste dorucili stvtkovu zasielku v piatok. 🙄 Keby sa dalo navolit daco ine ako DHL.