Kuriér

janka0200
14. apr 2022

Dobrý den objednala som si detsky set do postielky ma mi ho priniest kurierska spoločnost Slovak Parcel vcera mi to poslali a dnes som to mala mat doma ale kurier mi neposlal ani spravu ale ani mi nevolal chcem sa spytat či nechava kurier tejto spoločnosti zasielky aj na pošte či ako to mam riešit

solange7
14. apr 2022

@janka0200 relax. Odoslali ti to vcera. Pride ti to zrejme v utorok, max v stredu.

zojazoja
14. apr 2022

Na pošte to urcite nenechava!. Posta a Slovak Parcel service su 2 rôzne firmy. Mozno este pride kurier, este stale vozia zasielky aj o takomto čase.

patka06
14. apr 2022

SPS dáva nedoručené zásielky do svojho depa, nie na poštu. Ak ti neprišla sms, tak to dnes nedoručia, požiadaj odosieľateľa o číslo zásielky, aby si si ju mohla sledovať na stránke SPS
https://www.sps-sro.sk/sk/moja-zasielka/sledova...

danyelia
14. apr 2022

Ahoj, mne chodia balíky touto spoločnosťou často, ak to ale len včera odoslali, nemusí Ti to prísť dnes, ale až zajtra...Vždy doobedu mi príde SMS-ka alebo správa na Viber, že ,,dnes Vám doručíme balík,, - potom zavolajú a doručia, nikdy som s nimi nemala problém...

danyelia
14. apr 2022

@danyelia ...zajtra nie, je sviatok, ale utorok, streda...

luccija
14. apr 2022

@janka0200 niekedy ani nepošlú sms, ale je nereálne, aby Ti to prišlo dnes, keď včera odoslali

zojazoja
14. apr 2022

@luccija realne. Ale musí mat ta firma, ktora odosiela tovar zmluvu s prepravnou spolocnostou, ze dorucuju na druhy den. My tak mame. Ked v jeden den odosleme tovar zakaznikovi, na druhy den ho má. Jedna sa konkretne aj o UPSku.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macilaci
14. apr 2022

@janka0200 SPŠ posiela viber správy. Ale keď nevolal kuriér príde až budúci týždeň.

soni4ko
31. okt 2023

Dobrý deň, chcela som vás spýtať či ne stala sa taká situácia niekomu. Urobila som objednávku zo SHEIN, a keď musela podať PSČ som sa pomýlila o jednu čislovku v samom konci ale ulicu a tel. čišlo mám správne. V aplikácii SHEIN mi ukazuje že už čaka keď tu zásielku zoberú. Aj u nich na on-line stranme ukazuje môj balík, ale keď včera otco išiel u nich spýtať kde je môj balík tak oni povedali že jeho proste ne poslali. Na Slovak Parcel Service to muselo dostať. Nevie to že či dostanem vôbec túto zasielku a čo mám s tým robiť??

zooeynka
16. dec 2023

Vie niekto co dalej, ak sps zasle info ze zasielka je stratena? Objednavka z Ali, uz samozrejme vyplatena. Podla sledovania dorucena do depa a mala byt dorucena, po 2 tyzdoch(na urgenciu)info od sps ze zasielka je stratena. Co teraz?